Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οκ, αλλα νομίζω πως δεν χρειάζεται να νευριάζεις με κάτι που είπε κάποιος.τι μαλακιες λες ειμαι τρανσ ενεργοπαθητικη κ ολοι το χερουν κοπελια μου.
Μια Δοκιμή… Θα Σας Πείσει…!
Οκ, αλλα νομίζω πως δεν χρειάζεται να νευριάζεις με κάτι που είπε κάποιος.
Αλλα και εγώ είχα την εντύπωση ότι είσαι μονο παθητική, και μάλιστα νόμιζα πως το είχες δηλώσει εδώ.
Καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις!! ;)
Αλίσα έχω την απορία επειδή δεν εχει τυχει να σε δω απο κοντά για το πόσο υψος είσαι? Ετσι ρωτώ απο περιέργεια, αν θέλεις το λές. ( Μπόι εννοώ όμως όχι κάτι άλλο! ;) )
είναι μόνο παθητική και μερικές φορές δεν καυλώνει και αν καυλώσει δεν τον έχει μεγάλο. Για ενεργητικούς είναι μια χαρούλα.. Λίγο γεματούλα... για παθητικούς καλύτερα να πάνε αλλού και να δώσουν το 100ευρώπουλο. Μου ζήτησε 100 αλλά της έδωσα 50ευρώ. Πολύ καλό παιδί πάντος και δεν κάνει πουστιές.. Πολύ καλό παιδί το τονίζω και με μεγάλο στήθος.
και μενα παντως απο την καποια εμπειρια μου για παθητικη μου φαινεται, μπορει ομως και να κανω και λαθος
σε ΑΥΤΕΣ λέει... ΑΥΤΗ είσαι ή ΑΥΤΟΣ ? αποφάσισεΞανα-ρωτάω
Είμαι σε αυτούς που γράφουν ανακρίβειες ;![]()
αυτό έχει σημασία... πάνω απ΄όλα νάναι καλό παιδί... τ'άλλα τα βρίσκουμε...χαχαχαχαχαχαχαείναι μόνο παθητική και μερικές φορές δεν καυλώνει και αν καυλώσει δεν τον έχει μεγάλο. Για ενεργητικούς είναι μια χαρούλα.. Λίγο γεματούλα... για παθητικούς καλύτερα να πάνε αλλού και να δώσουν το 100ευρώπουλο. Μου ζήτησε 100 αλλά της έδωσα 50ευρώ. Πολύ καλό παιδί πάντος και δεν κάνει πουστιές.. Πολύ καλό παιδί το τονίζω και με μεγάλο στήθος.
Τώρα το πρόσεξα που το σημείωσες ...σε ΑΥΤΕΣ λέει... ΑΥΤΗ είσαι ή ΑΥΤΟΣ ? αποφάσισε
ΑΝΑΦΈΡΟΜΑΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ