aristos238
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
HΡΑ forever!!!!
στα στουντιο ειναι οι ιδιες τιμες μη σου πω κ 50αρια σε καποια....μαγκα δεν σε ξερω κ δεν εχω λογο να σου πω ψεματα αλλα το περασμενο σαββατο ημουν αθηνα κ σε διαβεβαιω οτι οι πληροφοριες σου ειναι αληθηνες... 20 euro για ακαποτο κ 69 στη φυλης... σχεδον σε όλα τα μαγαζακια... κ η γκομενες...![]()
ολα τα λεφτα... τωρα ειναι στην κριση του καθενως αν ειναι εκει φθηνα ή εδω ακριβα... για studio δεν ειδα αλλα δεν νομιζω όμως να παιζουν οι ιδιες τιμες με εδω...
αυτη η ξανθουλα που ειχανε για βραδυ ειναι καλη?καποιος ειπε θα ξανανοιξει.......
η βιολετα ηταν;δεν θυμαμαι.....αν ειναι αυτη καλη ειναι αλλα οχι τιποτα συγκλονιστικο.....αυτη η ξανθουλα που ειχανε για βραδυ ειναι καλη?
δεν θυμαμαι ονομα.πολυ δυνατο μωρο κ μακαρι να ειχε λιγο μεγαλυτερο βυζι
α να γεια σου κ δεν θυμομουν το ονομα γιατι μου φανηκε περιεργοη βιολετα ηταν;δεν θυμαμαι.....αν ειναι αυτη καλη ειναι αλλα οχι τιποτα συγκλονιστικο.....
Ο πασχαλινός λαγός μου έφερε ένα παράσημο, μικρό βέβαια αλλά παράσημο.
Δεν είμαι σίγουρος για το ποιος το έστειλε και γι αυτό δεν λέω.
Αν κάποιος θέλει να μάθει ας μ στειλει πμ.
Για να μην παρεξηγούμαστε δεν πρόκειται να απαντήσω σε pm από nicknames τα οποία πρώτη φορά βλέπω και χωρίς συμμετοχή στο forum, για ευνόητους λόγους.
Πες για να προφυλάξεις τους υπολοιπους. Βέβαια άμα θέλουμε το πιστεύουμε γιατί πχ μπορεί να τσατίστηκες με μια κοπέλα κ να λες μαλακίες. (Λέω εγώ τώρα)..
Εντάξει με αυτή τη λογική και γω μπορώ να πω ότι είσαι νταβάς έχεις 10 μαγαζιά και προσπαθείς να ψαρώσεις τον κόσμο. Λέω εγώ τώρα. Ότι έχω νευριάσει με την κοπέλα είναι σίγουρο, να το ξέρεις, αλλά έγινε εκ των υστέρων.
Μα υπαρχουν ατομα που λενε τετοιου ειδους μαλακιες εδω μεσα?Εντυπωσιαζομαι...Πες για να προφυλάξεις τους υπολοιπους. Βέβαια άμα θέλουμε το πιστεύουμε γιατί πχ μπορεί να τσατίστηκες με μια κοπέλα κ να λες μαλακίες. (Λέω εγώ τώρα)..
Πολυ συμπαθητικο πλασμα,γλυκεια φατσα,χαλια κορμι,δειχνει διαθεση να σε ικανοποιησει αλλα ειναι ασχετη εντελως απο σεξ.Θελει πολυ δουλεια ακομα και δε μου κανει εντυπωση αν ειναι πραγματι 18 χρονων οπως την παρουσιαζουνΗ ιονέλα απο τα τρίδυμα τι λέει? Φαίνεται καλό!
Καλησπέρα σας συναθλητές! Απο τότε που έκλεισε το βιτρινάτο, ψάννω να βρψ τη βιολέτα αλλα πουθενάΔε πρόλαβα να τη παρω!
Που στο καλό θα τη βρω πια???? Παίζει να είναι σε κανενα απο τα τριδιμα πρωηνη? Βραδυνή δε τη βρήκα! Α και κατι ακόμα! Η ιονέλα απο τα τρίδυμα τι λέει? Φαίνεται καλό!