jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Άντε να ξεκινήσω και εγώ, κάλιο αργά παρά ποτέ.
Σοφο το ρητο ρητο που παρεθεσες
Άντε να ξεκινήσω και εγώ, κάλιο αργά παρά ποτέ.
![]()
![]()
Γεια σου ...
Σοφο το ρητο ρητο που παρεθεσες![]()
gl.ενα θρεντ για παρτουζα. που ειναι και δεν το βρισκω?ευχαριστω εκ των προτερων. μπας και βρουμε καμια καινουρια ακρη
![]()
Μεταφερω μινι τσαρκα φιλων χτες βραδυ...την κανανε μονοι τους δεν με πηρανε τηλεφωνο.!!![]()
Ρωτα το και διπλα βρε μπουνταλα , εδω μπορει να μη το δει ...
Θα το δει δεν της ξεφευγει τιποτα.! αλλα μαλον πρεπει να την εκανε, γιατι ευχηθηκε χτες...
ΑμαρτωλεΔειξε εγκρατεια και μεινει σπιτι να προσευχηθεις
Πηγαινουμε ντουγρου για την Κολαση.! δεν μας σωνει τιποτα.!!![]()
Είπα να μην φάω κρέας αυτή την εβδομάδα, αλλα έτσι τα έφερε ο διάβολος και βρέθηκα Μ. Τετάρτη πρωί στις 9:30 για δουλειά στην Ν.ουρανού.
Το φωτάκι ήταν σβηστό αλλά μιά μαύρη BMW316 σταμάτησε και η καινούρια Μιρέλλα (αυτή που δούλευε στο καινούριο στην Α.Γεωργίου) κατέβηκε ,έστειλε φιλάκια στον οδηγό και μπήκε μέσα.
Μπήκα πρώτος πελάτης , πλήρωσα το απλό και ήρθε η Μιρέλλα.
Μελαχρινό δέρμα, χαμογελαστή ,μέτριο ύψος, καποια κιλά παραπάνω αλλα δεν την λες χοντρή, βυζί φυσικό χορταστικό, ρώγα που βγάζει μάτι.
Συμμετοχή καλή και φιλότιμη, αλλα δεν τρελλάθηκα κιόλας.
Εντύπωση μου έκανε το πολύ στενό μουνί , μπορεί να φταίει που ήμουν πρώτος πελάτης και δεν είχε ζεσταθεί ακόμα.
Επίσης μου είπε ότι σύντομα θα ξανανοίξει το καινούριο studio στην Α.Γεωργίου και θα δουλεύουν αυτή και η Βιολέττα, για να δούμε.
Επίσκεψη στον Βαρδάρη σήμερα το απόγευμα.
στην Μάντελαϊν.
Φυσικά θα ακολουθήσει αναλυτική κριτική.
μαγκες εκανα καταδρομικη σε μερτσυ..πηγα καρφωτος...δεν ξερω γιατι.ηθελα να την παρω...το μετανιωσα ομως..η εποχη της πατατας συνεχιζεται......θα ανεβασω κριτικη.....
Δε σε θελει ...
Κανε ενα διαλειμα..κανε ενα κιτ κατ![]()
Οικονομιά παιδιά κ πάμε ταξιδάκι Αθήνα να τα φάμε!!!! Διαβάζω κριτικές από απλά μπουρδελάκια στην Αθήνα όπου με ένα 20άρι κάνεις θάυματα κ εδώ εγώ νιώθω τυχερός αν καταφέρω να πάρω ακάποτη πίπα με 40Ε. Τραγικό δεν είναι?
Σήμερα η μέρα πήγε να με στραβώσει αλλά τελικά βγήκε καλή. Μετά από πόρτα που έφαγα σε μασατζίδικο που προσπαθώ να πάρω κάτι παραπάνω εκτός από πετσέτα, φορτώνω και πάω Μύλο για Ρεβέκκα. Αλλά η Ρεβέκκα Ρωσία στη θέση της η βαφτισιμιά του τζο η κομοδινοπούλου! Πάω λα φαμε είναι η Μαρία λέω ας ρισκάρω φτηνό είναι το τζακουζάκι. Μπήκα με μισή καρδιά αλλά βγήκα πολύ ικανοποιημένος. Μπράβο στο Μαράκι την βρέξαμε καλά την γάτα σήμερα. Ακολουθεί κριτική.
Μια που χθες ήταν πολύ καλή μέρα για μένα... Έχετε καμμιά καλή (δοκιμασμένη ή αδοκίμαστη) πρόταση για σήμερα;;; Λέω να...