Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.575
ΕΧΕΙ ενσωματωμενο πουροκοφτη ....εσενα κοβει ο κωλος σου![]()
ΕΧΕΙ ενσωματωμενο πουροκοφτη ....εσενα κοβει ο κωλος σου![]()
εγώ πήρα ένα ρολεξ με 100 ευρώ από ενα μαυρούκο.που να δεις κ τα κροκοδειλε με τα 20 χιλιαρικα τι μουνες ειναι.....
:oμην εισαι αιθεροβαμων.....................αυτο μονο εχω να πω...............
Ασε φιλε εχει πολυ μελετη το πραγμα εδω...15 σελίδες σου μένουν ακόμα...όλες ''ουσίας'' να ξέρεις!!!![]()
![]()
![]()
Δεν σε πείθει τόσο για γιατρός εεε,περισσότερο σου κάνει για φιλόλογος;;;
Ό,τι δεν καταλάβεις ρώτα μην ντρέπεσαι!!!Ασε φιλε εχει πολυ μελετη το πραγμα εδω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:o[move][size=20pt]wolfakis7 = velvy[/size][/move]
απλα ειναι γνωστο νικ.....Δεν σε πείθει τόσο για γιατρός εεε,περισσότερο σου κάνει για φιλόλογος;;;![]()
εγώ πήρα ένα ρολεξ με 100 ευρώ από ενα μαυρούκο.
κανείς μαλακας δε με πιστεύει ότι είναι φόλα.....
με απλά λόγια δεν ειναι τι αγοράζεις, αλλά τι θεωρούν ότι μπορείς να αγοράσεις.
ο δημήτρηςς λχ και σπίτι να πουλήσει να πάρει μπράιτλινγκ θα πιστεύουν όλοι ότι είναι φο μπιζου.......
εγώ πήρα ένα ρολεξ με 100 ευρώ από ενα μαυρούκο.
κανείς μαλακας δε με πιστεύει ότι είναι φόλα.....
με απλά λόγια δεν ειναι τι αγοράζεις, αλλά τι θεωρούν ότι μπορείς να αγοράσεις.
[size=17pt]ο δημήτρηςς λχ και σπίτι να πουλήσει να πάρει μπράιτλινγκ θα πιστεύουν όλοι ότι είναι φο μπιζου.......
[/size]
Τα παντα ολα μαζεμενα....Τι λέει παιδιά;
γκλ γκλ γκλ γκλ γκλ γκλ ΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟγια οποιον δε με πιστευει οτι ειμαι γυναικα ...................
![]()
Φυσικα .....Μου έκανε αίτηση φιλίας ένας σπύρος 74 που δεν έχω συναντήσει στο τσατ που κυρίως παρακολουθώ. Είναι κλώνος κάποιου; Και αν ναι γιατι δεν μου ζητάει φιλία με το κανονικό του νικ; Αν τον κάνω φίλο συμβαίνει κάτι που θα έπρεπε να ξέρω;
Ε ναι βρε παπαζοληΑν είναι ωραίο παιδί κ έχει κ το μεγαλύτερο πουλί=γάμος έεεε;;;![]()