pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Άσε είναι πολλές τελικά...βρε βρε...αποοκαλυφθήκατε...στράκιααααααααααααααααααααααααααα...

Άσε είναι πολλές τελικά...βρε βρε...αποοκαλυφθήκατε...στράκιααααααααααααααααααααααααααα...
Ρε...δε σου είπα να πηδηχτείτε....απλά για 1 λεπτό θα συναντηθείτε -για να ελέγξει ο ένας το φύλο του άλλου-,θα ανταλλάξετε μια χειραψία,και ύστερα μεταβολή,και δρόμο....![]()
Άσε είναι πολλές τελικά...![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-*Τι λέει παιδιά;
Δεν κρύβομαι όμως σαν τις άλλες!!!μην το παίζεις τρελίτσα...κι εσύ στη λίστα είσαι![]()
κι αν είναι εγχειρισμένη? ε? ε? τότε τι να κάνω ρε αβράμη? πες μου..είμαι σ'αδιέξοδο >![]()
λιονταριιιιινα αγααααπη γλυκιαααααα μου......λαχταρωωωωωωωω να ρθεις παΑααααλι κοντα μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν κρύβομαι όμως σαν τις άλλες!!!![]()
Κατσε ρε μαλακα.εγω την ειδα πρωτος.και μου αρεσουν και οι σοκοφρετες.:-* :-* :-* :-*
Μια χειραψία θα ανταλάξετε....θα της πιάσεις το χεράκι...και μετά θα φύγεις....![]()
Για όποιον δεν πιστεύει ότι είμαι βαρβάτο αρσενικο....για οποιον δε με πιστευει οτι ειμαι γυναικα ...................
![]()
ναι,θα πρεπει να του κατσεις μετα.Μου έκανε αίτηση φιλίας ένας σπύρος 74 που δεν έχω συναντήσει στο τσατ που κυρίως παρακολουθώ. Είναι κλώνος κάποιου; Και αν ναι γιατι δεν μου ζητάει φιλία με το κανονικό του νικ; Αν τον κάνω φίλο συμβαίνει κάτι που θα έπρεπε να ξέρω;
Εμανίζεται η διεύθυνση του σπιτιού σου μέσω της ip σου κ ο κύριος μπορεί να έρθει να σε συναντήσει.Αν τον κάνω φίλο συμβαίνει κάτι που θα έπρεπε να ξέρω;
Για όποιος δεν πιστεύει ότι είμαι βαρβάτο αρσενικό....![]()
γεια σου σιλβακι
Πού καλέ;;; :oβαρβάτο αρσενικό, σου'φυγε ένας πόντος δεξιά