Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 166
Βαζω το μαξιλαρι βρε εκει.............Ειναι ζεστα και....![]()
Ποσα ξεεεερειιις εσυυυυ

Μπορει καποιος να μ δωσει ενα λινκ για να κατεβασω καμια ταινια

Βαζω το μαξιλαρι βρε εκει.............Ειναι ζεστα και....![]()
Πφφφφφφφφφφφφ...αντρες....................εσυ γιατι δεν ηρθες σε περιμενα.......................γιατι με εστησες![]()
![]()
![]()
οριστε ?εσυ γιατι δεν ηρθες σε περιμενα.......................γιατι με εστησες![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω παντως εχω την εντυπωση πως η δεσποινις τον γουσταρει ακομα τον τυπο παροτι της εκανε κουτσουκελα οπως συμπεραινω απο τα συμφραζομεναΛες να ειναι συζηγικο καυγαδακι τυπε;
γραψου και κατεβασε καργα μεχρι 31 του μηνα ειναι leacherfreeΠοσα ξεεεερειιις εσυυυυ
Μπορει καποιος να μ δωσει ενα λινκ για να κατεβασω καμια ταινια![]()
Ερχομαι γω αμα θες μν χαλιεσαιεσυ γιατι δεν ηρθες σε περιμενα.......................γιατι με εστησες![]()
![]()
![]()
Βουλωμενο γραμα διβαζεις τυπε....Δεν ξερω παντως εχω την εντυπωση πως η δεσποινις τον γουσταρει ακομα τον τυπο παροτι της εκανε κουτσουκελα οπως συμπεραινω απο τα συμφραζομενα
λες να παιχτηκε τετοιο σκηνικο τυπε,δεν νομιζω ο αλεξ ειναι καλο παιδι,θα την αποκαταστησει αν ειναι.Δεν ξερω παντως εχω την εντυπωση πως η δεσποινις τον γουσταρει ακομα τον τυπο παροτι της εκανε κουτσουκελα οπως συμπεραινω απο τα συμφραζομενα
εσυ σε εχω παρει 4 φορες στο κινητο........................................οριστε ?
Δεν ξερω παντως εχω την εντυπωση πως η δεσποινις τον γουσταρει ακομα τον τυπο παροτι της εκανε κουτσουκελα οπως συμπεραινω απο τα συμφραζομενα
εσυ γιατι δεν ηρθες σε περιμενα.......................γιατι με εστησες![]()
![]()
![]()
γραψου και κατεβασε καργα μεχρι 31 του μηνα ειναι leacherfree
Πφφφφφφφφφφφφ...αντρες....................![]()
![]()
Τι να πει κανεις.....Γουρουνια παιδι μου......................![]()
![]()
![]()
μετά από μπύρα τι πάει πιο πολύ
να με παρεις και στο ακινητο,στο κινητο δεν καταλαβα τιποτα.εσυ σε εχω παρει 4 φορες στο κινητο........................................
σε πηρα 4 φορες τσακισου δες τις κλησεις..............................τωρα..............να με παρεις και στο ακινητο,στο κινητο δεν καταλαβα τιποτα.![]()
μην μου μιλας ετσι,αγριευομαι :'(σε πηρα 4 φορες τσακισου δες τις κλησεις..............................τωρα..............
καλημερα 12 και 40 ρε babe?;)Καλημέρα