marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
oποιος ειναι αντρας................δε μιλαει ετσιΤα ματωσα στο ξυσιμο....
Μεγαλη φαγουρα.
oποιος ειναι αντρας................δε μιλαει ετσιΤα ματωσα στο ξυσιμο....
Μεγαλη φαγουρα.
Μου κάνεις τη χαρη να μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου?oποιος ειναι αντρας................δε μιλαει ετσι
μου κανεις την χαρη να μην ξαναδω το ονομα σου στη λιστα εισερχομενων;.........................................αντε μπραβο.Μου κάνεις τη χαρη να μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου?
Αντε μην σε αρχισω.
Μου κάνεις τη χαρη να μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου?
Αντε μην σε αρχισω.
μου κανεις την χαρη να μην ξαναδω το ονομα σου στη λιστα εισερχομενων;.........................................αντε μπραβο.
Παψε συ ρε πιτσιρικι...μεγαλοι ανθρωποι ειναι....Ηρεμηστε λεμεεεεε:-
Εδω τι κανεις τοτε?αυτο δε χρειαζοταν να μου το πεις το εχω κανει ηδη........................
Τετοια ακους ρε?
βιλμαρααααα!
Βαλε καμμια Σαλατα να ηρεμησουμε![]()
![]()
![]()
Παψε συ ρε πιτσιρικι...μεγαλοι ανθρωποι ειναι....![]()
δεν εχεις παρακολουθησει τη συζητηση με τον κυριο.................και δεν ξερεις...................Εδω τι κανεις τοτε?
Αν εχετε προηγουμενα πασο...στα ζευγαρια νυν και πρωην δεν μπλεκομαιδεν εχεις παρακολουθησει τη συζητηση με τον κυριο.................και δεν ξερεις...................
τετοια ΒΛΕΠΩ τυπε,το τραγουδι λιγο με νοιαζειΤετοια ακους ρε?
Καλα....τεσπα... :-*σορρυ φιλεεεε ....
αλλα ξεκατινιαζονται ...![]()
τετοια ΒΛΕΠΩ τυπε,το τραγουδι λιγο με νοιαζει
αχ Ιννα...http://[URL unfurl="true"]www.niggerul.ro/wp-content/uploads/2010/09/inna-topless.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ρουμανακι δικε μου :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
δεν εχω τιποτε πια με τον κυριο...............αλλα εχει το θρασος να βγαινει και απο πανω....................Αν εχετε προηγουμενα πασο...στα ζευγαρια νυν και πρωην δεν μπλεκομαι
Λες να ειναι συζηγικο καυγαδακι τυπε;Αν εχετε προηγουμενα πασο...στα ζευγαρια νυν και πρωην δεν μπλεκομαι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασε γτ δεν θα μπορεις να κοιμηθεις μπρουμυτα![]()
σορρυ φιλεεεε ....
εσυ γιατι δεν ηρθες σε περιμενα.......................γιατι με εστησεςΛες να ειναι συζηγικο καυγαδακι τυπε;