Επισκέπτης
Εγω δεν πινω...
Οπότε εμενα βάλτε μου ενα μίλκο.
Από γαλα έχω ενα που εληξε χτες. Κάνει;
Εγω δεν πινω...
μεσα δεν ηρθε ακομη ο μαστερ 21 ουτε εχει παρει τηλεφωνο.............θα του ετυχε κατι........................Καλησπερα...τι κανεις?Μεσα και εσυ?Δεν θα βγεις?
Εχεις κανονισει με μαστερακο?μεσα δεν ηρθε ακομη ο μαστερ 21 ουτε εχει παρει τηλεφωνο.............θα του ετυχε κατι........................
ναι εχουμε βγει 5 6 φορες.ειναι καλο παιδι.Εχεις κανονισει με μαστερακο?
Και αεκτζης...ναι εχουμε βγει 5 6 φορες.ειναι καλο παιδι.
μονο οι μπουληδες πινουν μιλκο!!!!!!!!!!!!!χαχαχαΕγω δεν πινω...
μετά από μπύρα τι πάει πιο πολύ, τσίπουρο ή κρασί;
Το επιβεβαιωνω. Ειμαι.μονο οι μπουληδες πινουν μιλκο!!!!!!!!!!!!!χαχαχα
Ελα ρε και εσυ...μονο οι μπουληδες πινουν μιλκο!!!!!!!!!!!!!χαχαχα
φαινεται αυτο.................και να μην το επιβεβαιωνες αυτο το ξερουμε................Το επιβεβαιωνω. Ειμαι.
Αντε βρες κανεναν μαγκα τοτε, κοριτσακι.φαινεται αυτο.................και να μην το επιβεβαιωνες αυτο το ξερουμε................
Μπραβο ρε Τοροσιδαρε. Παλικαρισιο. Μετα απο 94 λεπτα ειχε τη δυναμη να σηκωθει με δυο μαλτεζους πανω του.Μια μαλακια γκολ που βαλαμε στο 94...
αυτο δε χρειαζοταν να μου το πεις το εχω κανει ηδη........................Αντε βρες κανεναν μαγκα τοτε, κοριτσακι.
Τα ματωσα στο ξυσιμο....αυτο δε χρειαζοταν να μου το πεις το εχω κανει ηδη........................
Καλα το γκολ...απο μπαλα ομως μηδεν παιξαμε..Μπραβο ρε Τοροσιδαρε. Παλικαρισιο. Μετα απο 94 λεπτα ειχε τη δυναμη να σηκωθει με δυο μαλτεζους πανω του.
Δεν πειραζει. Οι ποντοι να μπαινουν στο σακουλι.Καλα το γκολ...απο μπαλα ομως μηδεν παιξαμε..