Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ερώτηση. Εχει κάνεις ρωτήσει καμιά από τις κορασίδες του mamba αν έχουν καμιά φίλη που να πηγαίνουν για παρτουζιτσα
βιζιτου ειναι αυτη?
βιζιτου ειναι αυτη?
Ασε φιλε..κι εγω στο περιμενε,ειμαι..ας παει να αειιιιιιι χασουυυ κοριτσακι.Της έχω στείλει 2 μηνύματα και δεν απαντάει.Της έχει μιλήσει κανείς?Πήρε απάντηση?
πρώτον, από πού κατάλαβες πως είναι ημεδαπή;;
δεύτερον, προφανώς είναι κόρη ρωσίδας που είναι παντρεμένη ή χωρισμένη από Ελληνα
τρίτον, δεν είναι σίγουρο πως το δίνει επί χρήμασοι
δεύτερον, προφανώς είναι κόρη ρωσίδας που είναι παντρεμένη ή χωρισμένη από Ελληνα
τρίτον, δεν είναι σίγουρο πως το δίνει επί χρήμασοι
Έστειλα μήνυμα και μου είπε ότι είναι στην ΟυκρανίαΟποιος ξερει Ρωσικα μπορει να την πεσει σε αυτο το μωρο.Δεν μιλαει Αγγλικα ουτε ελληνικα και βαρεθηκα να μεταφραζω στο Google.Σκετη καβλα ειναι.Παω να βγαλω τα απωθημενα μου στην Αναστασια![]()

και έμενα 90 μου ζήτησε, να της στα στείλω λεει με western union. Της έχω απαντήσει για σεχ αλλά απάντηση γιοκ
Μου ζήτησε από μόνη της 90Ε . Και μετά το γύρισε , όχι για Sex αλλά για να κάνουμε παρέα![]()
![]()
![]()
Μου ζήτησε από μόνη της 90Ε . Και μετά το γύρισε , όχι για Sex αλλά για να κάνουμε παρέα![]()
![]()
![]()

Σε ποια γλωσσα σας μιλαει γιατι εμενα μου απανταει μονο Ρωσικα