Οι τσατσοι μαλλον γαμιουνται δεν γαμανε.αυτο ειναι νομος.και δεν πολυτολμανε να μου πουνε κουβεντες λογω υψους βλεπεις.και επειδη καταλαβες ποιος ειμαι να μην ειρωνευεσαι το υψος μου.δεν ειναι ντροπη να ειναι καποιος ψηλος.μεχρι και γι'αυτο θα μας κανετε να ντρεπομαστε? τα παιδια δεν τα εβαλα στο στομα μου.εσυ τους εθαψες.θες να σου στειλω και τα σχετικα ποστ? και οπως καταλαβες μπορει να ειμαι ψηλος αλλα μαλακας και μουνοδουλος δεν ειμαι.και γι'αυτο μην περιμενεις απο καποιον σαν εμενα να σου κανει κολιατζα και γλυψιμο.το ιδιο ισχυει και για τις αλλες πουτανες που μπηκαν μεσα στο σαϊτ και μας αρχισατε να μας πρηζεται τ'αρχιδια με τα διαφημιστικα σας 'τρεηλερ'.και γι'αυτο ευθυνονται δυστυχως και οι panos,war και sav απο την καλη τους την καρδια το κανανε βεβαια και μετα φαγανε τα μουτρα τους.εχουμε εσενα καθε τρεις και λιγο Κολωνου 30 και καμια κατοσταρια ποστ την ημερα και καραουλι στο τσατ.εχουμε την Σιμον ελατε πως τα περασατε? ειμαι Βριλησσου 12.Εχουμε την αλλη την Νταρια γεια σας παιδια πινω και ειμαι στη φραντζη 47 και μετα βαζεις και την υπαλληλο σου την Χριστινα69 να γραφει και αυτη τις αρλουμπες της.και απο πισω καμια κατοσταρια μουνοδουλοι καψουρηδες και γκομενοι για τα μετωπισθεν.τα βαρεθηκαμε πια.εμεις πληρωνουμε εμεις κανουμε κριτικη και μεις δινουμε πληροφοριες που θα δουλευετε.οχι εσεις.Μ’αλλά λογια ν’αγαπιομαστε δηλαδη….
Ει….ψιτ….καλεεεεε?
Εσύ κυριε 1,90??????
Για σκυψε να σου πω……
Επαναλαμβανω….αυτά που σου ειπα και πριν…
Κατι δεν καταλαβες καλα…και επιμενεις και κοπανιεσαι…
Ίσως φταιει και το υψος…δεν ξερω…
Αφου λοιπον δεν σεβεσαι την γνωμη μου(αν και δεν είσαι υποχρεωμενος)
και πιανεις συζητηση με τους τσατσους και συμφωνεις κατά την αποψη τους…
αυτό…πρεπει να το κοιταξεις…γιατί εγω ξερω ότι οι τσατσοι ετσι μιλανε για τις γυναικες…επειδη ψαχνουν κατι τεκνακια σαν εσενα να τους γαμησουν…
Ένα αυτό…
Δευτερο…οι εκφρασεις μου είναι ότι πιο κοσμιο διαθετω αυτή τη στιγμη…
Πίστεψε με εάν ξεκινησει ο στομας μου να εκφραζεται «πουτανικα»ετσι όπως εσυ παρατηρεις…τοτε είναι που θα αναστηθει παλι η «τρουμπα»
Όσο για τα αλλά τα παιδια που αναφέρεις και που λες ότι δεν τα ξέρεις και λες ότι σε κατηγορω ότι τους ειρωνευεσαι….δεν είναι αληθεια…δεν το εκανα ακομα….
Αν όμως διαπιστωσω κατι τετοιο να είσαι σιγουρος ότι θα στα χωσω γιατί με τους συγκεκριμενους εχουμε φαει και εχουμε πιει μαζι και δεν σηκωνω κουβεντα από ασχετους….ακομα κι αν είναι και ο γουορ μεσα…ασχετα αν καταφεραμε να το διαλυσουμε….
Γι’αυτό λιγα σχολια με αυτους τους 3…
Δεν είσαι εσυ ικανος και αξιος να μου πεις ποιοι είναι αυτοι…
Μακαρι να τους εμοιαζες…
Το λεω με εγγυηση….!!!!!
Οκεικ?????????
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι αλλο θα διαβασουμε πια