moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
xronia polla agmitoi olu tu kosmu
καλημεραααααααααα,
οι πορνομεταναστες της Τιρασπόλ τι εγιναν;;;;; επέστρεψαν;;;;;;;;;
αναμενω εν αγωνιως τα νεα τους.
eysome ola kala??? de su leo tipota...perierge!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΑΓΚΕς ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΠΑ ΟΛΟΙ ΤΙΡΑΣΠΟΛ!!!! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΜΟς ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!! εΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕ ΟΠΑΑΑΑΑ !!!!
η τιρασπολη << ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΤΟ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕς ΥΔΡΗΘΗΚΕ!!!!>>
ξαναγηνε ελληνικη αποικια!!!!
οπα λεμεεε λαμογια!!!!!!! ΑΓΑΛΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ!!!!!
λαμογιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΑΓΚΕς ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΠΑ ΟΛΟΙ ΤΙΡΑΣΠΟΛ!!!! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΜΟς ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!! εΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕ ΟΠΑΑΑΑΑ !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=10pt]η τιρασπολη << ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΤΟ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕς ΥΔΡΗΘΗΚΕ!!!!>> [/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=10pt]ξαναγηνε ελληνικη αποικια!!!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οπα λεμεεε λαμογια!!!!!!! ΑΓΑΛΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
λαμογιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαλε κι ενα διπλα του,αφιερωμενο, στο μολντομιτσο,λογω παλαιοτητας στο χωρο![]()
![]()
![]()
Αλάνι, πέρασες βλέπω τα σύνορα
![]()
![]()
![]()
αλλά συνέλαβα ένα σχέδιο για το καλοκαίρι: με τρένο αθληνα - θεσσ - ισταμπούλ, παραμονή εκεί 2 μέρες, με πλοίο Ουκρανία για 5 μέρες κι επιστροφή με τρένο στα πάτρια, αφού έχει προηγηθεί στάση 4ήμερη στη μαμά πατρίδα! πριν από ελλάδα! 
Τα βουλγάρικα σύνορα λέω![]()
αλλά συνέλαβα ένα σχέδιο για το καλοκαίρι: με τρένο αθληνα - θεσσ - ισταμπούλ, παραμονή εκεί 2 μέρες, με πλοίο Ουκρανία για 5 μέρες κι επιστροφή με τρένο στα πάτρια, αφού έχει προηγηθεί στάση 4ήμερη στη μαμά πατρίδα! πριν από ελλάδα!
![]()
σχέδιο θα επιστρέψεις ετσι

πατρις'βουλγαρια απ οτι εννοεισα', και τουρκια οκ φιλε παιχτουραΤα βουλγάρικα σύνορα λέω![]()
![]()

αγαλι αγαλι γινετε η αγουριδα μελιγιατι μήπως θα καταλάβει κανεις τι γράφω;;;;;;
αν ηταν ταρίφα η κανενα ρωσικός γλωσοδέτης βίζιτας όλοι θα τα μαθένανε.
Εδω ειμαι και δεν νομιζω ο Φιλος μου να εκανε τετοια μαλακια
το ανώτερο που δωσαμε ηταν 70 δολλάρια για όλη την νύχτα και 20 δολλάρια για πήδημα της ώρας.
οπότε αυτά που λεει ο φον αντιστοιχούν για όλο το βράδι και οχι για μια ώρα.
εκτος κι αν ο φόν παρανόησε τον χρόνο αντιστοιχίας.
Τώρα αν καποιος τα εχωσε χοντρά ας μας το πει.
Να σημειώσω βεβαια οτι μας ζητούσαν 30-35 δολλαρια για πηδημα της ώρας και 120 δολλάρια για όλο το βράδυ οπου με παζαρια που εκανε φιλος ο τονούσου καταλήξαμε στην άνω ταρίφα.