Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Βλέπω έχεις ταυτίσει το πήδημα με την αυτοκινούμενη φραπεδιά![]()

Αν και πιθανόν κάποιους δεν τους ενδιαφέρει, θα χαθεί και μια ενημέρωση από τα περίφημα CT, δηλαδή ΕΓΩ...μέχρι τέλος του μήνα θα κάνω τη μεγαλειώδη έξοδο με ένα τελευταίο μεγάλο άρθρο που θα ποστάρω...Βλέπετε αποφάσισα να αποσυρθώ οριστικά...
Άλλο ένα μέλος με αξιοπρέπεια και προσφορά....
Και γιατί ετοιμάζεσαι να την κάνεις παρακάλώ ;
Ελπίζω τουλάχιστον να μη διαγραφείς και σύ.
Μπορείς να μπαίνεις όταν θες...απλά για να μας πεις ένα γεια.
Ναι ρε παιδιά, τι μανία είναι αυτη με τις διαγραφές
Αφήστε τους λογαριασμούς ήσυχους
Να χθες μπήκε λχ o Sincity
τόσο πρόβλημα υπάρχει

...
ολα θα συνεχισουν να πηγαινουν καλα.
ο θειος ειναι εδω.
Κι εγώ λέω προσοχή στις απομιμήσεις και κόψε τις χαζομάρες.
γιατι δεν λετε την αληθεια λεω εγω.
ελπιζω σε λιγο καιρο να βρειτε μια γυναικα που να σας ταιριαζει-να αποκαταστησετε την επικοινωνια και τις σχεσεις σας με το αντιθετο φυλο, και να παψετε να ασχολειστε με τον αγοραιο ερωτα. Μεσω της ψυχικης επικοινωνιας με το αλλο φυλο θα ολοκληρωθειτε σαν χαρακτηρες και ανθρωποι
βλέπεις από τις παπαριές που λές έγινες υπό λοχαγός.ελπιζω σε λιγο καιρο να βρειτε μια γυναικα που να σας ταιριαζει-να αποκαταστησετε την επικοινωνια και τις σχεσεις σας με το αντιθετο φυλο, και να παψετε να ασχολειστε με τον αγοραιο ερωτα. Μεσω της ψυχικης επικοινωνιας με το αλλο φυλο θα ολοκληρωθειτε σαν χαρακτηρες και ανθρωποι
ελπιζω σε λιγο καιρο να βρειτε μια γυναικα που να σας ταιριαζει-να αποκαταστησετε την επικοινωνια και τις σχεσεις σας με το αντιθετο φυλο, και να παψετε να ασχολειστε με τον αγοραιο ερωτα. Μεσω της ψυχικης επικοινωνιας με το αλλο φυλο θα ολοκληρωθειτε σαν χαρακτηρες και ανθρωποι
εγω εδωσα την προκληση.
απο εκει και περα αποφασιστε.
ο θειος ειναι εδω.
την ξανακανω απο εδω μεσα ευκολα, και μετα θα μεινετε βαθια νυχτωμενοι.
αποφασιστε.