Ναι με τη διαφορά ότι δεν καμακώνω 14χρονα.
Μακράν το καλύτερο μέρος για πίτσι-πίτσι είναι το "ФАРАОН" (στην Ούλιτσα 8 Μάρτη, δίπλα στο Χοτέλ "Ντρουζμπα' και ένα υπόγειο μπαρ (χωρίς παράθυρα , τίποτα !!) στην Ούλιτσα Σεβτσένκο (καρακέντρο, στο πλαϊ των σκαλιών του μεγάλου κομμωτηρίου της Ουλ. 20 Οκτωβριγια) που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του.
Οι κυριλλάτες γκόμενες (τιμές πάνω από 50$ μέχρι όσο μαλάκα σε πιάσουν ) συχνάζο0ν στο "Σνεζιοκ" δίπλα στο "ΠΛΑΣΜΑ".
Το κεντρικό "Σιεμ Ντιεμ" (υπάρχουν πολλά, Σερίφφ γαρ) που ανέφερε ο Moldo είναι όντως ένα καλό μέρος για καφέ και φαγητό, αλλά όχι για ραντεβού (φαίνεσαι από παντού).
Το καλύτερο βέβαια είναι το "ΣΕΡΡΥ" κοντά στο σταθμό των λεωφορείων όπου συχνάζουν και επαγγελματίες πουτάνες (από 15& μέχρι όσο σε κόψουν). Εκεί, αν ξέρεις, βρίσκεις τα πάντα (γυναίκες, ναρκωτικά, ποτά και κανά Καλασνικωφ αμά λάχει!

. Προσοχή , ποτέ ασυνόδευτοι

.
Davarits, το ότι έχω γυναίκα από κεί, δεν λέει και πολλά πράγματα. Στο Τιράσπολ ζώ τα τελευταία 6 χρόνια για 4 περίπου μήνες το χρόνο. Εχω σπίτι, οικογένεια, φίλους κλπ εκεί οπότε το θεωρώ, και το ξέρω , σαν την πόλη μου.
Αν ενδιαφέρεστε όμως τόσο για την ΠΜΡ γιατί δεν ανοίγουμε άλλο θρεντ ώστε να μην απασχολούμε το παρόν.