skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
αφου ειναι ηλιθιο ερωτημα ρε παιχτη.
... συζητήσεις του κώλου...

αφου ειναι ηλιθιο ερωτημα ρε παιχτη.
κοιτα φιλαρακι επειδη το πας πολιτικα το θεμα, θα σου πω οτι εγω ειμαι δεξιος εως και λιγο φασιστας. και εννοω οτι αφου θα μας παει γαμιοντας το δ.ν.τ. που θα βρισκουμε λεφτα για πουτανες και κανα τραβελι να γαμισουμε?
γλυψε κωλους επι μισθωσει
γλυψε κωλους επι μισθωσει
μ αρέσεις γιατί εκτός από την πολιτική ξέρεις και μοιράζεσαι μαζί μας και την σεξουαλική σου θέση.
πες τα ρε κουαρ με εχουν παρει στο ψιλο εδω μεσα ειναι κακο που δεν γαμαω κωλαρακια
Το γαμήσατε
3 λαλουν....
χαχαχχαχαχα
Κακό είναι τα είπαμε αυτά,αλλά άμα κάνεις καλό γφλυφομούνι και σκίζεις τα μουνάκια στιβαρά ως τη μήτρα συγχωρεμένοςπες τα ρε κουαρ με εχουν παρει στο ψιλο εδω μεσα ειναι κακο που δεν γαμαω κωλαρακια![]()
το βασικο ειναι οτι ειμαι γαυρος οποτε οι μισοι με συγχωρηται οι αλλοι μισοι με αναθεματιζεταιΚακό είναι τα είπαμε αυτά,αλλά άμα κάνεις καλό γφλυφομούνι και σκίζεις τα μουνάκια στιβαρά ως τη μήτρα συγχωρεμένος
Αέρα αέρα έρχεται ο Ριέρα μην ξεχνιόμαστετο βασικο ειναι οτι ειμαι γαυρος οποτε οι μισοι με συγχωρηται οι αλλοι μισοι με αναθεματιζεται![]()
ασε τον ριερα τωρα με βαλατε σε σκεψεις μηπως πρεπει να κοψω να γαμαω μουνακι και να γαμαω μονο κωλαρακιαΑέρα αέρα έρχεται ο Ριέρα μην ξεχνιόμαστε
Είναι μέχρι να βρεθείς με κάποιον κώλο που θα στο λαλαει από μόνος του μάτια μουπες τα ρε κουαρ με εχουν παρει στο ψιλο εδω μεσα ειναι κακο που δεν γαμαω κωλαρακια![]()
όλα είναι καλά όταν είναι ωραία και τους φέρεσαι ωραίαασε τον ριερα τωρα με βαλατε σε σκεψεις μηπως πρεπει να κοψω να γαμαω μουνακι και να γαμαω μονο κωλαρακιαγυναικεια εννοειται
![]()
αυτο το να λαλαει ειναι ολα τα λεφτα μονο να μην λαλησω εγω μεταΕίναι μέχρι να βρεθείς με κάποιον κώλο που θα στο λαλαει από μόνος του μάτια μου![]()
![]()
...
Μην αγχώνεσε και ασ'τους να λένε .... :-*
![]()
![]()
![]()
![]()
Και πίσω στο θέμα μας.........ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΩΛΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ
αυτο το να λαλαει ειναι ολα τα λεφτα μονο να μην λαλησω εγω μετα![]()
Είναι μέχρι να βρεθείς με κάποιον κώλο που θα στο λαλαει από μόνος του μάτια μου![]()
![]()
...
Μην αγχώνεσε και ασ'τους να λένε .... :-*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και θα παρανοήσεις ΜΕΤΑ!
για ποιον λεςνταξ?
καυλιαρικα ολα τα προφιλ στο μπου τελικα![]()
εσενα ο κωλος σου λαλαειγουαου..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()