Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχι, αλλαξαμε γραναζι , βαλαμε το 7,5κολλαει λιγουλακι σημερα?
η μονο σε μενα συμβαινει??
Τύπε το cum-show γίνεται να παίζει μόνο του γιατί ξεχνάω να τ'ανοίξω;Φτιάχτηκε το νέα θέματα στο forum στην αρχική. Όταν φτιαχτούν όλα τα προβληματάκια θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για όλες τις νέες λειτουργίες του site.
Τύπε το cum-show γίνεται να παίζει μόνο του γιατί ξεχνάω να τ'ανοίξω; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_029.gif[/img[/URL]]
[/quote]
τι ειναι αυτο ρε βυζο? :think: :think: :think: :think: :think:
τι ειναι αυτο ρε βυζο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου θυμίζει ανάκριση αυτό το φως στα μάτια....
πες το ετσι για να καταλαβω ρε μαλακα.Πάνω δεξιά ρέι. Πας εκεί και βλέπεις κάτι ξεβράκωτες μιαμ μιαμ
Τύπε το cum-show γίνεται να παίζει μόνο του γιατί ξεχνάω να τ'ανοίξω; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_029.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Ναι, ανάλογα με τον χρήστη θα έχει και το ανάλογο show. Tώρα ετοιμάζεται κι αυτό. ;D
[QUOTE="palermo, post: 2013429"]
το underground είναι τόσο δύσκολο να μπει άμεσα?
αν χρειάζεται έξοδα,να τσοντάρουμε όλοι....
[/quote]
Δεν είναι τέτοιο θέμα. θα γίνει.
Ναι, ανάλογα με τον χρήστη θα έχει και το ανάλογο show. Tώρα ετοιμάζεται κι αυτό.![]()
ειναι το "απαντησεις" τυπεη λειτουργια που ελεγε,<<απαντησεις σε θρεντ που εχω συμμετασχει>δεν υπαρχει πλεον?![]()
![]()
![]()
![]()
αν βαλουμε πολλα μπιχλιμπιδια θα βαρυνει...μεχρι σημερα το απογευμα σε μενα πηγαινε σφερατο
τι επαθε τωρα??ε :-
αρχηγε νομιζω οτι πρεπει να ξαναμπουν οποσδηποτε στην αριστερα μερια ξανα η ανανεωσεις των θρεντ,και να φαινοντε σε ολες τις σελιδες.Ξαναμπήκε η επιλογή "Βάρδια επίσκεψης" στις κριτικές για μπου/στού όπως μου θύμισε παραπάνω ένας φίλος...
εχει δικιο ο αρκανης!αρχηγε νομιζω οτι πρεπει να ξαναμπουν οποσδηποτε στην αριστερα μερια ξανα η ανανεωσεις των θρεντ,και να φαινοντε σε ολες τις σελιδες.
δεν μπορω με καρτελες καθολου και ιστοριες.