Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν την έχω πάρει ακόμα αυτήν την Τζίνα :-
Αν μου την περιγράψεις και με ποίημα , τότε θα πάω...-Τι λες ? Ψήθηκες ?

Αν μου την περιγράψεις και με ποίημα , τότε θα πάω...![]()
ρε μαγκες θυμαστε ενα μωρο απο τη σλοβακια το καλοκαιρι του 2007;;;μια κολαρα...εκεινη τη περιοδο ηταν και μια ψηλη ξανθια...
Βλέπω είσαι καλός ποιητής . Και όχι εκ του προχείρουΗ Τζίνα είναι καβλιάρικο
μικρό και ζαβολιάρικο
μελαχρινό, γλυκό, πιπίνι
που άμα θες όλα τα πίνει
Το οχι τι θα πεί δεν ξέρει
και κολαράκι σου προσφέρει
καλό κι υπομονετικό
με βύζο όμως,... πλαστικό !
![]()
ρε μαγκες θυμαστε ενα μωρο απο τη σλοβακια το καλοκαιρι του 2007;;;μια κολαρα...εκεινη τη περιοδο ηταν και μια ψηλη ξανθια...
Πολύ ωραία γκόμενα η Σιμόνα.Οντως και εγώ ξέρω οτι ήτανε φοιτήτρια.Μπορεί να ξέμεινε απο φράγκα το κορίτσι φέτος το καλοκαίρι και να έρθει.τη Σιμόνα τη Σλοβάκα λες σουπερ γκομενάκι φοιτητριούλα μου είχε πει ;)
Είχε και γαμώ τα βυζιά η κοπέλα,το έπαιζε δύσκολη αλλά αν επέμενες τα έκανε σχεδόν όλα.

Πολύ ωραία γκόμενα η Σιμόνα.Οντως και εγώ ξέρω οτι ήτανε φοιτήτρια.Μπορεί να ξέμεινε απο φράγκα το κορίτσι φέτος το καλοκαίρι και να έρθει.![]()
Είχε και γαμώ τα βυζιά η κοπέλα,το έπαιζε δύσκολη αλλά αν επέμενες τα έκανε σχεδόν όλα.
![]()
![]()
![]()
Τσόντα η Σιμόνα??Μιλάτε για Σιμόνα που είχε γυρίσει και τσόντα με bangbros ? Μετά την τσόντα εξαφανίστηκε πάντως.
(θα τη βρω ρε και θα σας τη βάλω..είχα περάσει πάντως γαμάτα με τις βυζάρες της, την είχα ξεμουνιάσει, μια βραδυά έφυγε τρεκλίζοντας κι εγώ τα ίδια).
Για ψάξε να πάρουμε μάτι και εμείς.Τσόντα η Σιμόνα??![]()
![]()
![]()
![]()
Για ψάξε να πάρουμε μάτι και εμείς.
Τσόντα η Σιμόνα??![]()
![]()
![]()
![]()
Για ψάξε να πάρουμε μάτι και εμείς.

και για να μην έχουμε
μα...μου...σου...λου και του του του
ιδού τα πειστήρια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aυτη δεν ειναι ρε μλκ?Ρε τι γινεται στον κοσμο και εμεις κοιμομαστε................... :o :o :o