Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχικαλησπέρα σε όλους,
θα ήθελα μια γρηγορη ενημέρωση αν παιζει κανένα καλό μασατζιδικο στην
λευκωσία, σαν αυτά της αθήνας,
pm
Ευχαρηστώ
για να μην υπάρχουν εκπλήξεις στις παροχές.. ο κινεζοκυπριος τα ξερει αυτα τυπεΠαιδια την άλλη βδομάδα πάω Κυπρο. Επειδη δεν το βλεπω για coronet κτλ,εχω ακουσει πως σε δρομους της Λευκωσιας κυκλοφορούν Κινεζακια. Ξερετε τι ωρες και που?
Ευχαριστω

238 minimum? Τζάμπα πράμα....Η ταρίφα είναι 6 ποτά (23 Χ 6 =138 ευρό) και στο ξενοδοχείο 100 η κοπέλα. Κάθετε μέχρι το μεσημέρι.
Είχα πάει πέρσι Κύπρο στο βόρειο τμήμα να επισκεφτώ μια Ρωσίδα,το βόρειο τμήμα το έχουν κάνει κυριολεκτικά κώλο οι Τούρκοι δεν αξίζει να πατήσει κανείς εκεί.Μετά πέρασα μία μέρα στο ελληνικό τμήμα και επισκέφτηκα Αγία Νάπα.Μιλάμε για πολύ μουνί.Φαληράκι επί τρία περίπου.Φοβερές Αγγλίδες,Σκανδιναυές αλλά αυτές που γαμιούνται είναι οι ρωσίδες τουρίστριες που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες.Οι Κύπριοι δε λένε τίποτα εμφανισιακά(είναι σγουρομάλληδες σαν τους Αιγύπτιους,Σύριους κτλ) αλλά γαμάνε τα ρωσίδια μαζικά.
Εγώ χτύπαγα Ρωσίδες παντρεμένες,Σκανδιναυές γινόταν της πουτάνας.Εμεινα μόνο ένα βράδυ αλλιώς σίγουρα κάτι θα έπαιζε.
το "χτύπαγα" και το "αλλιώς κάτι θα έπαιζε" σημαίνει το μόνο που χτύπαγες ήταν τον πενταδάκτυλο.Εγώ χτύπαγα Ρωσίδες παντρεμένες,Σκανδιναυές γινόταν της πουτάνας.Εμεινα μόνο ένα βράδυ αλλιώς σίγουρα κάτι θα έπαιζε.

είναι στην Πάφο