Εγω παντως με αυτες που πηγα ηταν πεντακαθαρες και πολυ ομορφες.
Για τα γουστα μου τουλαχιστιν οσο αφορα την ομορφια.
Για την καθαριοτητα δεν τιθεται λογος.
φιλος οσο και να ξεσκατιζουν ελληνικα νοικοκυρια ιδιες θα ναι.την βρωμια τους δεν προκειται να την αποβαλλουν ποτε.εχω τυχει σε παρομοια κατασταση μιας γνωστης μου που ειχαν αλβανιδα μπειμπισιτερ και μεσα σε 3 μερες την πεταξαν με τις κλωτσιες οταν την ειδαν να ξυνει την βρωμερη μυτη της και μετα να πιανει υλικα γ να μαγειρεψει.δεν θα το ξεχασω ποτε.και ακομα γελαω
και πανω σαυτο που ειπες..πια ειναι η παιδεια που εχει παρει αυτος ο λαος απο ο σπιτι????πλακα κανουμε??το μονο που μαθαν ειναι πως να κλεβουν και πως να επιβιωνουν μες την βρωμια
Παιδια εκατσα και διαδασα αρκετες αποψεις για το θεμα αλλα η απαντηση ειναι μια... οποια γυναικα γουσταρει τον π... κανει καλο κρεβατι ολεσ οι αλεσ ειναι ξενερωτες.
Ελα μ' ντε...
Το μουνί δεν έχει χρώμα, θρησκεία ή διαβατήριο...
Άμα η γκόμενα βγάζει γούστα και γουστάρει, μια χαρά γαμιέται δεν πα να' ναι και από την Πρίστινα ή το Τέτοβο.
Ελα μ' ντε...
Άμα η γκόμενα βγάζει γούστα και γουστάρει, μια χαρά γαμιέται δεν πα να' ναι και από την Πρίστινα ή το Τέτοβο.
Ελα μ' ντε...