καθως ο πλεζουρας μου εχει απαγορεψει να τον παιρνω τηλεφωνο οταν παιζει ο γαυρος, πιθανον επειδη θα με εχει συνδεσει με καποια ηττα του γαυρου, για 50 ευρω θα τον παιρνω τηλεφωνο όποτε θελετε να κανω τη μαυρόγατα.
Παντως το φετινο πρωταθλημα θα κριθει σε μεγαλο βαθμο στην Λεοφωρο,
αν νικησουμε και<< πιασουμε τον Λαγο απ τα αυτια>>το πηραμε!!!
Αν χασουμε και παει παλι στο +6 αντε γεια!!!
To πιο γελοίο σε αυτό το πρωτάθλημα είναι ότι εμείς κοροιδεύουμε τις λαγόκοτες και αυτοί εμάς και τελικά είμαστε για το πούτσο καβάλα και οι δύο. Προσωπικά εαν δεν νικήσουμε τους γαύρους είτε το πάρουμε το πρωτάθλημα είτε όχι μου είναι αδιάφορο. Ενας καλός Παναθηναικος τέτοιο πρωτάθλημα και με αντιπάλους σε αυτά τα χάλια το είχε "καθαρίσει" από τον πρώτο γύρο. Και κρίμα τελικά που ομάδες όπως η Καβάλα, ο Παοκ κλπ δεν έχουν διάρκεια και ποιότητα να διεκδικούν τίτλο.
To πιο γελοίο σε αυτό το πρωτάθλημα είναι ότι εμείς κοροιδεύουμε τις λαγόκοτες και αυτοί εμάς και τελικά είμαστε για το πούτσο καβάλα και οι δύο. Προσωπικά εαν δεν νικήσουμε τους γαύρους είτε το πάρουμε το πρωτάθλημα είτε όχι μου είναι αδιάφορο. Ενας καλός Παναθηναικος τέτοιο πρωτάθλημα και με αντιπάλους σε αυτά τα χάλια το είχε "καθαρίσει" από τον πρώτο γύρο. Και κρίμα τελικά που ομάδες όπως η Καβάλα, ο Παοκ κλπ δεν έχουν διάρκεια και ποιότητα να διεκδικούν τίτλο.
πες το ψεμματα
δειτε τι δηλωσε ο προπονητης της καβαλας που ειναι 2 εβδομαδες στην ελλαδα
1.κλεισαμε τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού και βάζοντας έναν ακόμη μέσο δημιουργήσαμε προβλήματα. Από την στιγμή που ο πάγκος του δεν απάντησε μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ»
2.Σαριέγκι και ο Καντέ άφηναν κενά στους χώρους και τα εκμεταλλευθήκαμε
3.Έγινε και η αλλαγή του Λέτο που με χαροποίησε
δειτε τι κανει ο καντε στο δευτερο γκολ πριν την πασα ειναι να τρελενεσαι
τυπε αν δεν βγει η ομαδα στο c.l κατασταρφηκε
και αυτο θα γινει μονο σαν πρωταθλητρια,γιατι σαν 2η θα φαμε πουτσα παλι απο καμια ισπανικη η αγγλικη ομαδα
ελπιζω να το καταλαβουν πατερας βγενο και αφοι