Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καποια στιγμη το καλοκαιρι
ακομα κλαιμε
εχε χαρει αυριο να φερει παχατουριδη τσαλουχιδη πατσιαβουραTεραστιο Ποστ![]()
![]()
![]()
Τσιαντακη ζεις εσυ μας οδηγεις![]()

εχε χαρει αυριο να φερει παχατουριδη τσαλουχιδη πατσιαβουρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

έχουμε α-τσεχίεςοι φιλοι που ειναι νοτια να πεταχτουν να μας πουν τι γινεται στο καποτε πολυσυχναστο στουντιο.
ποτε γυριζουν οι τσεχες?
κοντευουν 2 μηνες απουσιας
Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε 1 μήνα ακόμαοι φιλοι που ειναι νοτια να πεταχτουν να μας πουν τι γινεται στο καποτε πολυσυχναστο στουντιο.
ποτε γυριζουν οι τσεχες?
κοντευουν 2 μηνες απουσιας

Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε 1 μήνα ακόμα![]()
![]()
![]()
![]()
θα σκουριασουν οι καριολες

Εγώ πάντως βλέπω να έρχεται μόνο η Σάρα γιατί το Τζινάκι μόνο όταν τελειώνει το χρήμα ερχεται ή για να απλώσει την κορμάρα της στις ελληνικές παραλίες.Πάντως πιστεύω οτι θα αργήσουνε αρκετά γιατί η Σάρα είχε κάτσει εδώ 10-11 μήνες σερί και μάζεψε πολύ χρήμα.αν υπολογισουμε ποσα μαζεψε η σαρα η αρχιδογλυφτρα θα γυρισει σε καμια 5ετιαΘα έρθουνε ορεξάτες![]()
![]()
Εγώ πάντως βλέπω να έρχεται μόνο η Σάρα γιατί το Τζινάκι μόνο όταν τελειώνει το χρήμα ερχεται ή για να απλώσει την κορμάρα της στις ελληνικές παραλίες.Πάντως πιστεύω οτι θα αργήσουνε αρκετά γιατί η Σάρα είχε κάτσει εδώ 10-11 μήνες σερί και μάζεψε πολύ χρήμα.
αν υπολογισουμε ποσα μαζεψε η σαρα η αρχιδογλυφτρα θα γυρισει σε καμια 5ετια
Το χρήμα είναι γλυκό δεν το παρατάνε έτσι εύκολα.ετσι ετσι![]()
![]()
![]()
Το χρήμα είναι γλυκό δεν το παρατάνε έτσι εύκολα.
ετσι ετσι

Επιστροφή πριν απο λίγο.'Οντως είχε 2 μελαχροινές μέτριες η μια η Μόνικα πιπινάκι με ωραίο κορμι και μια άλλη όπως λέει και ο φίλος πιάτσας που προσπαθούσε να κάνει κάτι με το ντύσιμό της αλλά δεν.............Τον κυρ-βασίλη τον ρώτησα και εγώ πότε θα έρθουνε τα βαριά πυροβολικά του μαγαζιού και μου είπε 6-7 Μαρτίου.Απο το στόμα του και στου θεού τ'αυτίΠριν απο λιγο επαιζε η εξης τριαδα..
1)Μονικα η γνωστη(απο την πρωινη βαρδια) μελαχρινη αδυνατη μετριοτητα
2)Ασχημη μαυρομαλλα με ατσουμπαλο κορμι το οποιο προσπαθουσε να σωσει με κοκκινες ζαρτιερες αλλα δεν
3)Ο Μαεστρος της χωριστρας σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση με τα χιλια ζορια μου ειπε οτι η Σαρα θα επιστρεψει στις 7 Μαρτιου!Ουτε ο ιδιος δεν το πιστευε οταν το ελεγε
Ρε τύπε εσύ που είσαι και μιλφάκιας, η καραμίλφ τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα τσατσά παίζει ακόμα τα απογεύματα;
Πες ότι τη γουστάρεις κι εσύ να σκάσει ο πάθος που με λέει μπαζογαμιά.![]()

πάντως το ίδρυμα θα πρέπει να προσανατολιστεί στο να βρεί καινούριες μαρίνες και να τις κρατάει για κανα δύο χ΄ρονια....τώρα και η σάρα με τη τζίνα να ρθούν έχει ξεπέσει το ενδιαφέρον του κόσμου...τις βαρεθηκαμε ρε....κάτι νέο?