καλησπερα και απο μενα... και χαιρομαι που βρισκομαι αναμεσα στη παρεα σας. διαβαζω παντα με προσοχη και σεβασμο τα σχολια και τις κριτικες σας και προσπαθω μεσα απο αυτες να βελτιωνω τις υπηρεσιες μου και να σας προσφερω οσο το δυνατον αυτο που ολοι ψαχνεται με το καλυτερο τροπο... κανω αυτη την ασχολια γιατι απολαμβανω το σεξ και θελω να το απολαμβανουν και οι αντρες που τους κανω παρεα... οσο αφορα τις τιμες μου γιατι εχει γινει μεγαλο θεμα θα ηθελα να διευκρινησω για να αποφυγουμε τυχον παραπληροφορηση που θα δημιουργησει παρεξηγησεις αναμεσα σε μενα και εσας πως οι τιμες μου ειναι αυτες στο σιτε και δεν εχουν αλλαξει... ειναι τιμες που θεωρω δικαιωνουν τις υπηρεσιες μου και την απολαυση που προσφερω. σιγουρα σε τακτικους πελατες που ερχονται 2,3 φορες το μηνα δεν ισχυουν τα ιδια. σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι 150 την ωρα... σας ευχαριστω πολυ για την προτιμηση σας και θα κανω οτι καλυτερο μπορω να σας κανω να περνατε καλα... φιλακια πολλα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).