Μια ερώτηση:
Πρέπει για κάθε τηλεόραση να πάρουμε ξεχωριστό αποκωδικοποιητή ή έναν που θα στέλνει σήμα σε όλες?
Ξεχωριστό (αλλιώς θα "βλέπουν" όλες το ίδιο κανάλι)...
Μια ερώτηση:
Πρέπει για κάθε τηλεόραση να πάρουμε ξεχωριστό αποκωδικοποιητή ή έναν που θα στέλνει σήμα σε όλες?
Έχω tv που "πιάνει" τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ. Κάνει και για τα υπόλοιπα;Μην κάνετε μαλακία κ αγοράσετε αποκωδικοποιητή...
Πάρτε κατευθείαν νέα tv με ενσωματωμένο...έτσι κι αλλιώς η παλιά σας κάποτε θα είναι για πέταμα...κάντε μια ανανέωση νωρίτερα...
Τσάμπα τα 30-40-50€...θα δώσετε...μόνο στο μπουρδελο που λέτε ελλάδα...προμοταρονται οι ξεχωριστοί αποκωδικοποιητές...αντί των νέων tv...
Έχω tv που "πιάνει" τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ. Κάνει και για τα υπόλοιπα;
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά από αυτά έχω μαύρα μεσάνυχτα. Πως θα κάνω τον έλεγχο; Από το manual τησ τηλεόρασης;Η ΕΡΤ-Ψηφιακή εκπέμπει σε MPEG-2, η DIGEA σε 4. Τσέκαρε τις προδιαγραφές του αποκωδικοποιητή της TV σου...
Εδώ στη δουλειά έχουμε μια Sony Bravia KDL-26S3000 για το champions league...
Να την πετάξουμε ή κάνει για τα τσανελς τα ψηφιακά ?
Άμα ξέρει κανείς ας μας πει...γιατί ανησυχεί ο τύπος που είναι δίπλα μου...
Η ΕΡΤ-Ψηφιακή εκπέμπει σε MPEG-2, η DIGEA σε 4. [size=13pt]Τσέκαρε τις προδιαγραφές του αποκωδικοποιητή της TV σου[/size]...
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά από αυτά έχω μαύρα μεσάνυχτα. Πως θα κάνω τον έλεγχο; Από το manual τησ τηλεόρασης;
Διάβασε προσεκτικά τις τεχνικές προδιαγραφές που αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρήσης του αποκωδικοποιητή σου (όπως ανέφερε πολύ σωστά ο Duracell).
Ρε παιδιά αν απλώς αναφέρει το dvb-t (Digital Video Broadcasting)δεν είσαι οκ?
Εμένα η μία tv το έχει και πιάνω κανονικά τα ψηφιακά της ΕΡΤ (πρισμα κλπ)
Εμένα η μία tv το έχει και πιάνω κανονικά τα ψηφιακά της ΕΡΤ (πρισμα κλπ)
μπορεί να είναι mpeg2 αλλά μπορεί κ mpeg4...ανάλογα την χρονολογία...της tv...
μέχρι τα μέσα του 2008...στο ελλάδα...δεν έρχονταν με αποκωδικοποιητή mpeg4...και μετά που ήρθαν...ήταν αρκετά ακριβότερες απ'ότι οι άλλες..όπως κ παραμένουν....
γενικώς...ότι πληρώνεις...παίρνεις..;)
ετσι είναι αυτά τα πραματα φίλε, αυτή ήταν η τακτική τους παντα. Τουλάχιστον αν εχει ΘΥΡΑ PCMCIA μπορεις να βαλεις ενα CAM MODULE με περίπου 50 ευρώ και να τα παίζει όταν έρθει η ώρα...και που ήρθε η ώρα για τα ψηφιακά της ΕΡΤ σε MPEG 2 τι καταλάβαμε, επαρχία δεν παίζουν, ούτε θα παίξουν ΟΥΤΕ το 2010 και εμεις τους πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ και μας βάζουν και διαφημίσεις. ΜΑΓΚΕΣ πρέπει να το ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ή παγιο ΕΡΤ μέσω ΔΕΗ ή ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...ας διαλέξουν οι θρασύτατοι γαμημένοι!!! Ασε που ΟΠΟΙΟΣ πάει στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ δικαιώνεται και Δ Ε Ν πληρώνει ξανά μέσω ΔΕΗ ποτέ!!! Τπαντων συγχύστηκα...καλό ειναι και ο αποκωδικοποιητής που θα πάρουμε να εχει θυρα για MODULE παίδες. Γιατί οπως βγήκε ήδη τσοντοκάναλο PENTHOUSE, μάλλον σε irdeto (για όποιον δεν γνωρίζει) έτσι θα βγουν αργότερα και συνδρομητικά ή μη για αθλητικά,ταινίες,ντοκιμαντερ,παιδικά,μουσικά για να μας τα παίρνουν κι από κει. Πάντως για κάποιον που έχει ή θέλει να χει μια μονο τηλεόραση στο σπίτι το ιδανικό είναι ναχει μία HD τουλάχιστον (και όχι απαραίτητα full HD αφού και τα καναλια δεν είναι full HD) που να παίζει mpeg2,mpeg4 και ένα αποκωδικοποιητή mpeg4 έτσι ώστε στον αποκωδικοποιητή να γράφεις το προγραμμα πο θες και στην τηλεόραση να βλέπεις παράλληλα κάτι άλλο!!! προς γνώση και συμμόρφωση ;)H μαλακία είναι ότι μέχρι πέρσι λέγαν ότι ο MPEG2 είναι αρκετός.
Πχ μια philips 32αρα που πήρα από τον Κ...... την πλήρωσα 90 ευρω παραπάνω λόγω του ενσωματωμένου...
Πριν λίγο κοίταγα ένα φυλλάδιο του ίδιου μαγαζιού και έχει σε όλες "στάμπα" ότι έχουν MPEG4 ενσωματωμένο...
ακόμα και οι 20inch...
Τώρα είναι να την πάρω παραμάσχαλα, και να πάω να τους την βάλω στον κώλο αύριο το πρωί
Δες στην πλάτη της TVΕγω έχω μια sharp aquos και δεν γράφει για mpg2. Tο μονο που λέει ειναι DVB-T (2K/8K OFDM
Aυτο ισχυει παντού.Το θεμα ειναι θα έχει διαφορά?Εγω δεν έχω πρόβλημα με το σήμα πιανει καμπάνα βέβαια έβαλα 6-7 μετρα σωληνα γιατι εχτισε ενας μαλακας αλλα και παλι ειναι super.Κορινθο πιανει και ξυλοκαστρο μερια??Ναι έχει PCMCIA, οπότε θα το λύσω το θέμα,
αλλά σε 2 χρόνια που θα χρειαστεί με 4-5κ θα παίρνεις 40inch full HD και με mpeg4.
Έτσι είναι αυτά, όπως τα λες.
Ψάχνουν τρόπο να μας τα παίρνουν κάθε 3 και λίγο αλλάζοντας τις προδιαγραφές....
Δες στην πλάτη της TV
συνήθως εκεί έχει μια ταμπελίτσα και γράφει.
πιάνει άπροβλημάτιστα σε πολλές περιόχες ΛΕΝΕ. και ναι μέχρι ξυλόκαστρο μεριά, το ξέρω γιατί έχει μια θεία μου εξοχικό εκεί. Το καλό με τα ψηφιακά είναι ότι ή πιάνει ή δεν πιάνει(όπως το ρεύμα...ή περνάει ή δεν περνάει). Δηλαδή αν πιάνει θα χει και ικανοποιητική εικόνα(για τα χωριά που ακόμα και σήμερα ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ σου πιάνουν με χιόνια,είδωλα,παρεμβολές)Aυτο ισχυει παντού.Το θεμα ειναι θα έχει διαφορά?Εγω δεν έχω πρόβλημα με το σήμα πιανει καμπάνα βέβαια έβαλα 6-7 μετρα σωληνα γιατι εχτισε ενας μαλακας αλλα και παλι ειναι super.Κορινθο πιανει και ξυλοκαστρο μερια??