Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι ονομα ειναι το κλελια?![]()
Από το Μίλα μου Βρώμικα του Μega...
![]()
τι ονομα ειναι το κλελια?
τι θα πει κλελια?
τελος παντων δεν θα δωσω σημασια γιατι δεν φταει αυτη αλλα ο αναδοχοςΤο Κλέλια ρε σύ είναι πλουσιατζίδικο όνομα!
Και την αδερφή του Χατζηιωάννου του Easyjet, Κλέλια τη λένε!
Μια κακάσχημη ψωνισμένη, ήθελε να παντρευτεί και τον Αλβέρτο του Μονακό, άσε που αυτός ψιθυρίζεται πως το πάει το γράμμα...

αυτη για τσιμπουκια καλη ειναι παντως
ναι ρε τυπεΗ Ρενέση φαντάζομαι όχι η Χατζηιωάννου!
τα λεω ρε τομι μου τα λεω αλλα...Πες τα Τία, πες τα!![]()

τα λεω ρε τομι μου τα λεω αλλα...
ασε που οοποια ειναι ξανθια με ωραιο στηθος κ δουλευει στην σοου μπιζ πρεπει ντε κ καλα να ειναι πουτανακι..![]()
εχεις δικιο σαυτοτα λεω ρε τομι μου τα λεω αλλα...
ασε που οοποια ειναι ξανθια με ωραιο στηθος κ δουλευει στην σοου μπιζ πρεπει ντε κ καλα να ειναι πουτανακι..![]()

την ειδα κ γω.Όσοι είδανε την σειρά έχουνε καταλάβει πάντως γιατί ανέβασα το θεματάκι![]()

ασε που οοποια ειναι ξανθια με ωραιο στηθος κ δουλευει στην σοου μπιζ πρεπει ντε κ καλα να ειναι πουτανακι..
δε ξερουμε αν κ με ποιον ειναι..τινος κοριτσι ειναι?![]()
![]()
![]()
καλα..Στη σόουμπιζ όποια είναι γλάστρα ή σχεδόν γλάστρα συνηθέστατα είναι πουτάνα όχι πουτανάκι, διότι με το πενηντάρικο που τους δίνουν μεροκάματο δυό φορές τη βδομάδα δεν βγάζουν ούτε το Χόντο!
Τώρα αυτές που προβιβάζονται και μιλάνε κι όλας συνήθως σταματάνε τη βίζιτα αμέσως και κοιτάνε να πετύχουν τον μίστερ πλούσιο μαλάκα για να καλοπαντρευτούνε!
Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω, μπορεί και να είναι η εξαίρεση και να έχει σταθερό δεσμό με πτωχό πλην τίμιο και εργατικό νέο...

αμα γκουγκλαρεις βρισκεις τα παντα.λουκριτια ουτε ατζεντης της να ησουν δεν 8α ειχες τετοια πληροφοριση,τωρα καταλαβενω γιατι κρατας τα πρωσοπικα της κρυφα