gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Και με την Καρολίνα ζάπιγκ έκανες και βρέθηκες μέσα στο δωμάτιο????![]()
![]()
![]()
Και με την Καρολίνα ζάπιγκ έκανες και βρέθηκες μέσα στο δωμάτιο????![]()
![]()
![]()
βρε μαλακακο την παραθεση που εκανες την διαβασα οταν την ποσταραν..παρακατω..που ειναι το προβλημα αν ενας αντρας μαγειρευει???εσυ δεν μαγειρευεις???διαβασε αυτο και θα καταλαβεις..
βρε μαλακακο την παραθεση που εκανες την διαβασα οταν την ποσταραν..παρακατω..που ειναι το προβλημα αν ενας αντρας μαγειρευει???εσυ δεν μαγειρευεις???
Αντονιόνι μην μασάς πάνε να σε κάνουν αδελφή οι κοκκινιστοί!![]()
πουστρακο ζω απο τα 15 μονος μου γιατι δεν σηκωνω νταβαδες..πλεζουρα και εσυ κοκκινιστος εισαι???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα να δεις που το πρωτο μαχαιρι εδω μεσα ειναι κι αυτος.....κοκκινιστος.![]()
![]()
ρε που φτασαμε..![]()
![]()
![]()
![]()
πουστρακο ζω απο τα 15 μονος μου γιατι δεν σηκωνω νταβαδες..
επισης δεν τρωω ετοιματζιδικα γιατι το φαγητο για εμενα ειναι απολαυση & οχι αναγκη..
σαλτα & γαμησου λοιπον & μην ξεχασεις να δεις την βερα στο δεξι..
Υ.Γ οι καλυτεροι σεφ του πλανητη ειναι αντρες & οχι γυναικες..
θάνατος στους κοκκινιστούς.....εγώ είμαι ..πρασινιστός......φτιάχνω σαλάτες......![]()
![]()
![]()
![]()
θάνατος στους κοκκινιστούς.....εγώ είμαι ..πρασινιστός......φτιάχνω σαλάτες......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μαλάκες δωρητρια και ταλόγρια πεθαίνω να δω την αντονιόνι σε πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον πλέ να τον ρωτάει ο πλέ...
Καλησπέρα στράκι Είμαι ο κοκκινιστός πλέ, πες το μου τώρα και ζωντανά..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ασε ..η παλαμη μου ειναι 2 φορες μεγαλυτερη απο αυτην του κοκκινιστου.
απο τι παλαμι φενετε ο γαβροσ,οποσ κε εσι που ισε γαβραροσστο μυαλό είναι το θέμα σου.... όχι στην παλάμη.....
Τρωει στο σπιτι του λαου το κνιτακι....βρε μαλακακο την παραθεση που εκανες την διαβασα οταν την ποσταραν..παρακατω..που ειναι το προβλημα αν ενας αντρας μαγειρευει???εσυ δεν μαγειρευεις???

Τρωει στο σπιτι του λαου το κνιτακι....![]()
![]()
![]()
Α ρε 129τομασο βαρυ και ασηκωτε....![]()
![]()
![]()
![]()
6.40 ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟ ΧΑΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()