Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 323 άτομα (26 μέλη και 297 επισκέπτες)

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.573
Πόντοι
446
05:00-06:00 Εμετουργειον

Αυπνιες και σκοτεινες δυναμεις προσταξαν επελαση για κατι παραφιλικο την ωρα των τερατων.Ο στοχος ειχε κλειδωσει.Μονο παντελονι κατω γλυψιμο μονο σουφρας,μαλακια και χυσομαπιδι χειμαρρωδες σαν τα νερα του Αχελωου :afro:

Λεωνίδου 28 (1ος όροφος): Κατερίνα, το γνωστό και μη εξαιρετέο ΑΜΕΑ. Παρουσιάστηκε μόνη της στο σαλόνι. Έχει μαύρα μαλλιά, μέχρι τους ώμους, αλλά δεν αποκλείεται να φόραγε περούκα. Τραγική φάτσα, ενώ στο σώμα έχει χτικιάσει και άλλο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο πρόσωπο και γλυφοκώλι.
Μολις εφτασα τις σκαλες βγηκε κλειδωσε και κατεβαινε με σακουλα σκουπιδιων μια χτικιαρικη πρεζοφατσα

-Φινις φινις

Δεν κοιταξα παραπανω σηκωθηκα και φυγα σχεδον κλαμμενος που ουτε με τα τερατα δε μου καθεται το καρμα
,τι θα εκανα τωρα?

Κ47 κατω: Ατσουμπαλη ξανθια μιλφογκιλφ με κιλα που δν ειπε καν προγραμμα

πανω:Ξανθια παχουλη μιλφ που ηρθε κοντα μου και εζεχνε πιωμα-πιτογυρα,ευγενικη σε αντιθεση με τσα π ηρθε και με φιλησε μαγουλο και την εβαζε να με φιλησει κι αυτη...Μια αλλη μιλφογκιλφ μελαχρινη ακομα πιο παχουλη ξεπροβαλε απο τις κουρτινες αλλα δν εσωσε να ρθει παραπερα.

Κ45 πρωτη πορτα :Λατινα μιλφ μελαμψη νορμαλ σωμα και Μαρια στρουμπουλο λατινακι νεαρη σκετη γλυκα ,νορμαλ και οι 2 ελευθερο +10 ειπε η τσα.Δεν κατεβηκα για γλυκο ομως αλλα για καποιο βρωμερο τρισαθλιο σνακ.Τσα δυσανασχετησε οπως εφευγα.

-Πολλα ε? Στα στουντιο που πατε και δινετε 80 καλα ειναι ε?

Περδικα Λαβυρινθος:Καλλιγραμμη εμφανισιμη καστανη προ-μιλφ προς ψηλη με νορμαλ.

Περδικα /Μα: Σαρα βλοσσυρη εκφυλη λευκοσαρκη μουνιτσα με νορμαλ σωμα και ραστα ως τον κωλο.Δεν συγκρατησα τιμη εφυγα ετσι απαξιωτικα που κοιταξε περνώντας ατραπιαια.

Μικρομωλ δεξια κατω:Αλεσια η γνωστη παγοΑλβανεζα νορμαλ 15 και μια αλλη που αραζε αναμεσα σε νεγρους και πακηδες σαν θεοτητα ,δεν ειπε τπτ ουτε αυτη ουτε τσα.

Ι44 Σκαλακια :Εμφανισιμη λευκοσαρκη μελαχρινη Ρουμανα σε απλο, δε θυμαμαι αν ηταν 10 ή 15 γτ σηκωθηκα και φυγα δεν ειχε καλη αυρα κ χαρακτηρα.

Ι46 ακρη αριστερα:Μονικα γυφτοπουλα απλο 10 ,μου πε σε 10 σχολαει και της ειπα παω να σηκωσω λεφτα κ ρχομαι ,να τεσταρω γτ δν εξεπεμπε καμια καυλα σημερα.

-Ντιν ικι λεφτα τοτε τι κανι ιντο εεε...

Ι43: Μιρελα πετιτ μιλφ λεπτη μαυριδερη με γυφτοπρεζοφατσα ξανθια περουκα ψιλικατζιδικου ωραια βυζακια και ακομα πιο ωραιες ρωγες .Απλο 10 γυμνοτσιμπουκο 15.

Μια σλαβα τσαμπι βυζαρου με πρασινογαλανα ματια που ζεχνε ιδρωτα αμυντικου χαφ σε αυγουστιατικη πρεμιερα και μυριζε κακοτροπια.Μου θυμισε καπως την Καριολινα απο Φιλ σε εμφανιση.

Μια σλαβα με fusion ασιατικων χαρακτηριστικων που ηταν απο τις πλαστικες λιγο σαν θυληκος Ευλογητος Σημειωθηκε για μελλοντικη μεταμεσονυκτια παραφιλικη επιδρομη.

Μια Τζεσικα πρεπει να ταν δωμα και να μην εφανη ποτέ,αν δεν ηταν καποια απο τις αλλες 3..

Περασμα με Μιρελα

Ενω φανηκε πως θα περναγα αρκετα καλα μεσα ηταν τυπικη θα ελεγα στα ορια της φολας,η μια καποια ευγενεια και το μικρο στρογγυλο πατουρακι εσωσαν την παρτιδα.

Οχι φιλια βυζια ουτε πουθενα οχι πιασιμο βυζια οχι απο πανω οχι οχι οχι, απλο προγραμμα και λοιπες εξυπναδες.Καλο τριψιμο του πουτσου στο μικρο πατουρακι της εν μεσω στριγκ και καπακια μια απροσμενα καλη αλλα σχετικα συντομη πιπα με προφυλαξη και μονη της στα 4 ελατηριο,δεν κανει κατι αλλο ειπε.Εξ αρχης χαμηλωνε και μου πεσε πριν καν σηκωθει.Παιξιμο και παλι μεσα μελατος οπου την σηκωσα λιγο πιο ψηλα μπας και, αναβοσβηνε το καυλι ενω γλιστραγε μεσα της με το ζορι και τελικα με τα χιλια ζορια λιγο το πασπατεμα στο μικροσκοπικο κωλαρακι της με κοπλιμεντα,λιγο το ωραιο δερμα ,λιγο η ελαφρα ζωωδης μουνιλα και πολυ το υπερκαλτ θεοστραβο φυλακοβιο tribal τατου στη μεση, καυλωσα ψιλοκαλα κατι σεκοντς ισα να ριξω μερικα γερα καρφωματα να επελθει λυτρωμος.Στραγγιγμα οχι πληρες αλλα δε βγηκε και αμεσως σαν αλλες.Και μετα γκρινια ατερμονη..

-Ζεσταθηκα....Απορω ωρες ωρες γιατι κανω τοση υπομονη.

-Ε?

- Απορω λεω γιατι κανω τοση υπομονη με πελατες.

-Σε μενα παει αυτο?Σε κουρασα θες να πεις? Δε νομιζω...

-Οχι καλε σε σενα τι μου κανες? γενικα το λεω για πελατες,πολλη υπομονη κανω και δεν ξερω γιατι...

-Τι σου κανουν σε βαρανε ? Εγω μια χαρα ειμαι παντως ουτε πιεζω ουτε τπτ δε ξερω γιατι μου το λες....

-Μιλανε συνεχεια ενω γαμανε δε το βουλωνουν λενε λενε λενε...

-Ε καλα κανουν κι εγω αν ειχα ορεξη και ημουν ξεκουραστος ολο θα μιλαγα,μονο οι ξενερωτοι δεν μιλανε...

-Καλα ,γεια σου ευχαριστω

-Μπαϊ

Καλο τσιμπουκι που αν εκανε τελειωτικο και αφηνε πραγματα ισως τα αξιζε.Αν ηθελε θα ταν αρκετα καλη αλλα προτιμαει να ναι κομοδινο που αρμεγει δεκαρικα λογω πετιτ πατουριου και γκρινιαζει κι απο πανω.Θα ελεγα πως αξιζει μονο λογω ωρας αν θελει καποιος απλα να σκυλογαμησει εναν πετιτ νοστιμο πατο αλλα εχω εντυπωση πως αν τα βρει σκουρα θα κλεψει αμεσως.

Ο μαλλον αυτιστικος και σε γενικες γραμμες συμπαθης πουστοτσατσος δεν εχασε ευκαιρια να μπουκαρει δευτερολεπτα αφοτου βγηκε η πουτανα.

-Κατσε να δω τι μ πε η κοπελα ρε συ(σκυβει και κοιταει την ψωλη μου)

-Να δες ,οτι τον εχω μικρο σου ειπε ε και ηρθες να τσεκαρεις?

-Τι ειναι αυτα που λες καλε για τη βουλωμενη βρυση μου ειπε.

-Ααα οκ.....

Και φυσικα εφυγε χωρις να την ξεβουλωσει,μαλλον ξενερωσε με αυτο που ειδε και δεν μου αξιζε κατι τετοιο...

Γυρνωντας στη γειτονια μου επεσα σε ενα βιβλικο φαινομενο

1000025229.jpg

Μπορει να εφυγα απο το Εμετουργειο αλλα αυτο οχι απο μενα.Το αποδεχτηκα με χαμογελο και μαλιστα μου ανοιξε η ορεξη την οποια ικανοποιησα με ενα παγωτο κιουνεφε

Συνημμένα

• 1000025230.jpg
    1000025230.jpg
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 11

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
6
Like
4.520
Πόντοι
726
Καλημέρα Μυστες:hi:,

Goodbye Naomi...
Hello Victoria...:glasses:

Ερωτική επανένωση και σκληρό γαμησι με την Λαμπάδα, ΤουρλοΒικωρια στο ΜΑ21.:zfuck:
Gracias mi Flor!
Τους κομοδίνοφωλιάζεις όλους. Με εμένα πάντα Τουρλα και Σπαθατη!!!

Μαζί της η Αντρινα...

Στο πάνω η Τίφανυ...
Ειπώθηκε ότι την επανέφεραν στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις...
Από εδω και πέρα θα χαμογελάει στους πελάτες και θα είναι καλό κορίτσι...:glasses:
IMG_20260726_095409.jpg

Εγγρ.
27 Απρ 2026
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Παιδιά μμ καλά έχω φάει τελευταία μια νοσταλγία ρε πούστη μμ και θυμάμαι και προσπαθώ να βρω την Ίρα από το Κωλονου 32Β. Ίρα ηταν μια νταρντανομούνα μελαχρινή περίπου στα 25 (κάπου τόσο μου είχε πει ότι είναι) με μεγάλο φυσικό στήθος και μακριά μαλλιά. Αρκετά ψηλή με ένα μεγάλο τατού στο δεξιό πόδι. Την έχει πετύχει κάποιος κάπου να είναι στα σπιτάκια ακόμη. Τελευταία την είχα δει στο Κωλονού 32Β το 2023, από τότε δεν την έχω πετύχει δυστυχώς και γούσταρα αρκετά της συναντήσεις που έκανα μαζί της.

Εγγρ.
27 Απρ 2026
Like
18
Πόντοι
0
Διδύμου 22 το ρόστερ των Αγκύρας 9 και 12, πάνω Ντάρια και Ίρα, κάτω η Καρίνα και η Όλγα (που πήρα).
Άσχετο ξέρουμε ποια Ίρα είναι; Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή από το Κωλονου 32Β που δούλευε το 2023;

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
6
Like
4.520
Πόντοι
726
Καλησπέρα στην ομάδα. Παιδιά μμ καλά έχω φάει τελευταία μια νοσταλγία ρε πούστη μμ και θυμάμαι και προσπαθώ να βρω την Ίρα από το Κωλονου 32Β. Ίρα ηταν μια νταρντανομούνα μελαχρινή περίπου στα 25 (κάπου τόσο μου είχε πει ότι είναι) με μεγάλο φυσικό στήθος και μακριά μαλλιά. Αρκετά ψηλή με ένα μεγάλο τατού στο δεξιό πόδι. Την έχει πετύχει κάποιος κάπου να είναι στα σπιτάκια ακόμη. Τελευταία την είχα δει στο Κωλονού 32Β το 2023, από τότε δεν την έχω πετύχει δυστυχώς και γούσταρα αρκετά της συναντήσεις που έκανα μαζί της.

Πιθανότατα εδώ, να βρεις κάτι.
Κάνοντας αναζήτηση στο νήμα....
Ιρα (Ήρα) Κολωνου 32Β

Malaperds

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
5.069
Πόντοι
11.095
Άσχετο ξέρουμε ποια Ίρα είναι; Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή από το Κωλονου 32Β που δούλευε το 2023;
Αυτή που ψάχνεις μάλλον είναι η Ήρα η Ταταρα. Δούλεψε και στούντιο και cg.
Καμία σχέση με Ήρα της Άγκυρας και Διδύμου 22

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
65
Like
5.610
Πόντοι
7.621
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026
Β' Βάρδια

Επανάληψη της προηγούμενης Παρασκευής, σαν να ζούσα ξανά την ημέρα της μαρμότας. Χέσιμο, σχολαστικό πλύσιμο της ευαίσθητης περιοχής και περιποίηση κάτω κόμης. Φόρεσα την βερμούδα, χωρίς εσώρουχο, το T-Shirt και τις παντόφλες. Ντύθηκα, δηλαδή, με την νοοτροπία του πορνό-καταδρομέα: Κατεβάζω, τον δίνω, τελειώνω, ανεβάζω, φεύγω!

Ιάσωνος 43: Ελένη, η γνωστή 70χρονη γιαγιά και η Ιωάννα, η "Λειβαδιώτισσα". Η γριά ανακοίνωσε φουλ, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Η Ιωάννα ανακοίνωσε και αυτή φουλ, με ακάποτο γαμήσι, με +20€. Πλησιάζοντας την, παρατήρησα ότι στο σαγόνι της έχει γένια. Τι γαμάτε, ρε μαλάκες! Αυτός ο οίκος, πλέον, αρχίζει και περνάει σε άλλο επίπεδο.

Βέργας 2Α: Νάταλι, η γνωστή gilf, που δουλεύει και στο 7 (υπόγειο), αλλά και σαν υπηρεσία σε διάφορα μαγαζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μαζί της δούλευε και η Μόνικα, μία εμφανίσιμη και νεαρή κοπέλα. Προσφέρει το ίδιο πρόγραμμα, αλλά δεν κάνει τελειωτικό.

Βέργας 3: Δύο gilfs, η Γιάννα και μία άλλη. Μετά της 18:00 θα ερχόταν και άλλες δύο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Βέργας 6Α: Βικτώρια, νεαρή, μπαμπάτσικη, με αρκετά περιττά κιλά και βυζάρες.

9d7610db-9963-4515-add3-df4e5e66d227.png

Την είχα σταμπάρει εδώ και αρκετούς μήνες και ήθελα να την χύσω στο στόμα. Τον τελευταίο καιρό, όμως, δεν το έκανε. Έπαιξα τα ρέστα μου στο σαλόνι, ισχυρίστηκα ότι ήμουν παλιός πελάτης και τελικά δέχθηκε, με την προϋπόθεση να ήμουν καθαρός. Πλήρωσα, πέρασα στο δωμάτιο και σε λίγα δευτερόλεπτα ήμουν ξαπλωμένος, γυμνός, στο κρεβάτι. Μετά από αρκετά λεπτά η Βικτώρια μπήκε μέσα, ολόγυμνη. Την αγκάλιασα, την φίλησα στο λαιμό και άρχισα να γλύφω τα μαστάρια της. Επιχείρησα να την φιλήσω στο στόμα, αλλά με απέφυγε διακριτικά. Ξάπλωσα και της είπα ότι το μόνο που ήθελα ήταν να μου πάρει μία πίπα και να τελειώσω στο στόμα της. Με τσέκαρε, ότι ήμουν καθαρός και ξεκίνησε ένα απίστευτο και βαθύ τσιμπούκι. Δεν άντεξα πολύ ώρα, καθώς ήμουν αρκετά καυλωμένος. Άρχισα να χύνω δυνατά μέσα στο στόμα της. Αυτή, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε το βαθύ ρούφηγμα, μέχρι να στραγγίξω τελείως. Εγώ βογγούσα και έσκουζα, καθώς τα αμόλαγα όλα μέσα. Αυτή έβγαλε την ψωλή μου, από το στόμα της, μόνο όταν με είδε να συνέρχομαι. Την ευχαρίστησα, αγκαλιαστήκαμε και αποχαιρετηθήκαμε. Επέστρεψα και άραξα σπίτι, καθώς ήμουν ενήμερος για την επερχόμενη κακοκαιρία. Μόλις πέρασε το μπουρίνι, παρήγγειλα και έφαγα τρια σουβλάκια, τα οποία συνόδεψα με μια παγωμένη μπύρα Άλφα. Ένα με γύρο χοιρινό, ένα με καλαμάκι χοιρινό και ένα με κοντοσούβλι (πλουραλισμός).

20260724_204228.jpg

Αφού ήπια μία σόδα Ήβη με λεμόνι, για να ρευτώ, προχώρησα στο επιδόρπιο. Απόλαυσα τον αγαπημένο μου, πλέον, "Νέγρο". Δεν μπόρεσα, όμως, να τον φάω όλο, γιατί είχα σκάσει από τα σουβλάκια.

20260724_222050.jpg

Κλείνοντας την ενημέρωση, θα ήθελα να σχολιάσω την δολοφονία του γνωστού δικηγόρου, από τον Αιγύπτιο επιβήτορα πούστηδων. Προσωπικά, δεν είμαι άξιος να κρίνω κανέναν άνθρωπο. Απλά, με αφορμή αυτό το έγκλημα, θέλω να σας συμβουλέψω να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί. Όσοι γράφουμε σε αυτό το forum είμαστε άνθρωποι με πάθη. Τα λεγόμενα "Πάθη της Ψυχής". Αβάδες, Δρυΐδεις, Δερβίσηδες, Αιδεσημότατοι, Καρδινάλιοι, Εξορκιστές και Αγιορείτες Μοναχοί, επί αιώνες προσπαθούν να τα δαμάσουν. Όλοι, μέσα μας, γνωρίζουμε πολύ καλα ότι αυτό είναι αδύνατο. Μόλις σε πιάσει το "Αμόκ", δεν υπάρχει επιστροφή. Ένα τέτοιο πάθος ήταν αυτό που σκότωσε τον ποινικολόγο.

makelio.jpeg

Καλό Σαββατοκύριακο, φιλαράκια μου!
Θέλουμε επιδόρπιο κιντερ έκπληξη μάγκα μου !!!! Για εμένα κανεις και γαμω τις ενημερώσεις - περιγραφές !

Εγγρ.
27 Απρ 2026
Like
18
Πόντοι
0

Πιθανότατα εδώ, να βρεις κάτι.
Κάνοντας αναζήτηση στο νήμα....
Ιρα (Ήρα) Κολωνου 32Β
Thanks!

Αυτή που ψάχνεις μάλλον είναι η Ήρα η Ταταρα. Δούλεψε και στούντιο και cg.
Καμία σχέση με Ήρα της Άγκυρας και Διδύμου 22
Οχι φίλε μου καμία απολύτως σχέση με την Ήρα τη Ταρταρα.

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
65
Like
5.610
Πόντοι
7.621

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
6
Like
4.520
Πόντοι
726
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
26.022
Πόντοι
8.296

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
6
Like
4.520
Πόντοι
726
Συνήθως παίζουν τα κλασικά . Στο κάτω λογικά θα έχει Βαλέρια σάρα και ναομι και από όσο διάβασα πιο πάνω η κορίνα η βυζαρου λείπει

και λογικά Καρολίνα
Ρε σεις, το Σαμιαμηδι,
την Τζένιφερ,
τόσο λίγο καιρό εδώ και την έχετε κατσιασει!!!
Την είδα χθες:confused:
Την χύνετε και όλοι στην μαπα με +10...:eyebrows:

Επιτέλους!
Λίγη ντροπή κύριοι!
Λίγη τσίπα!!!:glasses:

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
698
Πόντοι
81
Τσάρκα κατά τις 12.00 Αλκαμένους 113 κλειστό, Διδυμου 27 Βικτωρία με τσιμπουκαρες. Ιωαννίνων 3 όροφος Βικτωρία υπεραπλο πρόγραμμα, όπως αποδείχτηκε αφού έκανα το λαθος και πέρασα... Κατι μου θύμιζε η τύπισσα και όντως, την είχα πάρει πριν αρκετό καιρό όταν είχε μακρύ καρε ξανθό μαλλί. Τότε ήταν πολύ δεκτική, μύριζε αλκοόλ τότε, δεν ξέρω αν ήταν αλκοολική η έτυχε να είναι μεθυσμένη, περάσαμε πολύ καλά τότε γιαυτό και ξαναπερασα σήμερα ... Στο σήμερα... Απέφευγε φιλιά η πιασίματα σε όλο το σώμα, ούτε γλυψιματα, πέρασμα καποτα σε πεσμένο κατάρτι με αποτέλεσμα το λάστιχο να εμποδίζεις τη στηση, αλλαγή λάστιχο για γαμησι στα 4 διεκπεραίωτικα για να μη φύγω αχυστος. Μετά από μένα ούτε μπάνιο ούτε τίποτα, άραξε στο κινητό στον καναπέ του δωματίου μέσα. Σίγουρα δεν θα ξανά προτιμηθεί... ΦΌΛΑ!

noblue

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
41
Like
12.114
Πόντοι
17.595
Ώρα 14:00 και ο δρόμος με έβγαλε κοντά στο Μεταξουργείο οπότε
Ι 20α Αλινα ψηλή ξανθιά νταρντανα και η Ρωσίδα Βαλέρια πιο κοντή μελαχρινή
Ι 20β Σαμανθα κοντή συμπαθής μελαχρινή με τον υπερφυσικό κώλο για τα κυβικά της
Ι 20γ αναμμένο φως κλειστή πόρτα
Ι 19 ισόγειο ανθιά χοντρή με ελεύθερος στοματικο
Ι 30α ισόγειο η χοντρή τρελή ξανθιά
Ι 30β υπόγειο το γνωστό κοτοπούτανο Άντζελα
Ι 39-5 η αγέλαστη Χριστίνα
Ι 39-4 ρωσοφωνη μελαχρινή με ωραίο στήθος και μέχρι εκεί
Ι 39-3 μελαχρινή χοντρή
Ι 39-2 Πάολα με ωραίο παρουσιαστικό, αλλά από ό,τι ξεκαθάρισε η τσα² μόνο normal sex δεν ακουμπάτε πουθενά
Ι 39-1 Μπάρμπαρα η καληγραμμη φόλα ......

noblue

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
41
Like
12.114
Πόντοι
17.595
....Συνέχεια
Ι 46β ξανθιά ρωσίδα νορμάλ στα 10€
Ι 44 νέο ισόγειο διάδρομος όπου μέσα από το δωμάτιο ακούγονταν με διακοπές τα πλατσα πλουτσα του εργάτη που έδινε πόνο μέχρι που εμφανίστηκε η λατίνα γεματουλα κοπέλα
Ι 44 παλιό μια κοπέλα αδιάφορη η Γκλόρια
Περδίκκα 3β μελαχρινή λατίνα κοντή με γεμάτο κώλο και κυτταρίτιδα
Περδίκκα 1 όροφος γεμάτη μελαχρινή λατίνα
Μ.Α. 15 όπου με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, τσα² ο Στάμος ο οποίος έκανε έφοδο στο δωμάτιο που ντύνονταν ο πελάτης και του την έλεγε ενώ έδιωξε και τον φίλο του έξω. Και εκεί που ήμουν έτοιμος να φύγω γιατί δεν τον γουστάρω καθόλου έσκασε η δεύτερη έκπληξη αυτή τη φορά ευχάριστη αφού εκεί δουλεύει η Γιούλη το μοντέλο.
Εννοείται ότι σταμάτησε εκεί η βόλτα και γενική κατάθεση για άλλη μία φορά με πολύ καλές κρητικές.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
6
Like
4.520
Πόντοι
726
....Συνέχεια
Ι 46β ξανθιά ρωσίδα νορμάλ στα 10€
Ι 44 νέο ισόγειο διάδρομος όπου μέσα από το δωμάτιο ακούγονταν με διακοπές τα πλατσα πλουτσα του εργάτη που έδινε πόνο μέχρι που εμφανίστηκε η λατίνα γεματουλα κοπέλα
Ι 44 παλιό μια κοπέλα αδιάφορη η Γκλόρια
Περδίκκα 3β μελαχρινή λατίνα κοντή με γεμάτο κώλο και κυτταρίτιδα
Περδίκκα 1 όροφος γεμάτη μελαχρινή λατίνα
Μ.Α. 15 όπου με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, τσα² ο Στάμος ο οποίος έκανε έφοδο στο δωμάτιο που ντύνονταν ο πελάτης και του την έλεγε ενώ έδιωξε και τον φίλο του έξω. Και εκεί που ήμουν έτοιμος να φύγω γιατί δεν τον γουστάρω καθόλου έσκασε η δεύτερη έκπληξη αυτή τη φορά ευχάριστη αφού εκεί δουλεύει η Γιούλη το μοντέλο.
Εννοείται ότι σταμάτησε εκεί η βόλτα και γενική κατάθεση για άλλη μία φορά με πολύ καλές κρητικές.
Εννοείς Γιούλη Λατίνα;:embarrased:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom