Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (28 μέλη και 226 επισκέπτες)

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
6
Like
4.566
Πόντοι
286
Αγαπουληδες τρέξε..
Πιθανότατα γύρισε η Ισαμμπελλα Χωρίς... (κρίνοντας από τις Fotos)

Την είδα σε βίντεο, να χορεύει...είναι Ανδρούτσος εν τέλει...:embarrased:

Profhths

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Σάββατο μεσημέρι είδα μια λατίνα να κατηφορίζει από το μετάξυ Η περιγραφή της κοπελας είναι ύψος κάπου στο 1,60cm αδύνατη προς πετιτ κοκκινομάλλα μαλλί μέχρι τον όμο περίπου. Ξέρουμε ποια είναι;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
797
Πόντοι
16
Αγαπουληδες τρέξε..
Πιθανότατα γύρισε η Ισαμμπελλα Χωρίς... (κρίνοντας από τις Fotos)

Την είδα σε βίντεο, να χορεύει...είναι Ανδρούτσος εν τέλει...:embarrased:
Είναι καθόλου τραβελος λες ή ντρέπεται;

okotzak

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.258
Πόντοι
1
Οχι, να την περιγράψεις.. Σήμερα ήμουν έτοιμος να πάω γι'αυτήν...
Screenshot_20260721_184614_Chrome.jpg

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.188
Πόντοι
1.926
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:20 οπου ολη η περιοχη βραζει ακομα απο την ζεστη καθως τα τσιμεντα μαζευαν ολη μερα θερμοτητα....

Ευτυχως που εχουν αιρκοντισιον τα περισσοτερα δωματια...ενα απο αυτα στο Ιασωνος 44 (3) οπου ειχε βαρδια η καινουργια Βενεζολανα η Καμιλα, κοκκινοξανθομαλλα με αρκετα πιασιματα (κωλαρα μπουταρες) 2,5 αρι στηθος υψος καπου στο 1,68-1,70 ελαφρα σκουροχρωμη...περασα μαζι της με σχετικα καλες εντυπωσεις...

Επειτα περασα μια βολτα απο πορνομολ Ι39(6) οπου ηταν η καινουργια αδυνατουλα μοντελε ρωσιδουλα που ειχε δοκιμασει ο @DmtrsxXx ....ομορφο κοριτσι στα 15ευρω, ισως δοκιμαστει καποια στιγμη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Την έχω πάρει και Περδίκα 1 όροφο, με καυλάντησε καλά την 2η φορά, για 10€ είναι κομπλε, ήταν απο τις πρώτες που μου γυάλισαν στο 10ρικο κατά την επιστροφή μου στον στίβο.

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
301
Like
35.982
Πόντοι
76.788
Αυτή η Ελπίδα δουλεύει ως υπηρεσία κάποιες μέρες στην Μαρία στο Παρασιου 36. Πριν κάνα μήνα που είχα περάσει να πάρω παρτούζα Μαρία και Νίκη κάπου δεν τα βρήκανε, η Νίκη έφερνε αντιρρήσεις απ' ότι κατάλαβα και φεύγοντας μου είπε η Μαρία αν θέλω να την πάρω μαζί με την υπηρεσία. Μου φάνηκε λίγο παράξενο γιατί δεν ήξερα ότι δουλεύει κσι ως κοπέλα. Μετά από κάνα δυο μέρες που πήγα στην Αλκαμένους την είδα ως εργαζόμενη και κατάλαβα.

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.525
Πόντοι
7.786
Night Drive Part 2
(Η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα... αλλιώς!)

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026
Γ' Βάρδια

Μόλις είχα σχολάσει από την δουλειά και επέστρεψα στο σπίτι. Έφαγα κάτι γρήγορα, έριξα ένα χέσιμο και αποφάσισα να κατέβω στην πιάτσα, για να δω τι παίζει στην Γ' Βάρδια, γνωστή και ως μεταμεσονύκτια. Έπλυνα σχολαστικά την ευαίσθητη περιοχή, ώστε να είμαι καθαρός και σκούπισα τις τρίχες από την περιοχή του εφηβαίου και των μέζεων, οι οποίες έχουν φουντώσει και μοιάζουν με τα μαλλιά του Τζον Μπον Τζόβι, καθώς έχω να ξυριστώ περίπου ένα χρόνο.

Screenshot_20260721_155154_Chrome.jpg

(Η φωτογραφία της ψωλής είναι αρχείου. Να μην την λιμπίζονται οι ελεεινές λούγκρες που έχουν παρεισφρήσει μέσα στο forum.)

Κωνσταντινουπόλεως 166Β: Αλίνα, ψηλή και αδιάφορη milf σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Δύο gilfs. Η πατσαβούρα Αναστασία και η Μισέλ, μία γαμεύσιμη, στρογγυλοπρόσωπη, με κατσαρό μαλλί. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μαραθώνος 59Α: Πέρασα στο σαλόνι και κάθισα στον καναπέ, καθώς η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο. Η κακιασμένη τσατσά αρνούνταν πεισματικά να μου αναφέρει το πρόγραμμα. Ακόμα και όταν εμφανίστηκε η γυναίκα, αυτή δεν μου το είπε, όσες φορές και αν την ρώτησα. Όσον αφορά την πουτάνα: Ψηλή, γριέτζω, ασχημομούρα, χτικιάρα, άβυζη και άκωλη. Με λίγα λόγια "ξόανο". Μάλιστα, μου έκανε άσχημες χειρονομίες, δείχνοντας μου την περιοχή του αιδοίου της, χωρίς να την έχω προκαλέσει. Όξω, ρε χαμούρες!

Μαραθώνος 59 (ισόγειο): Η τσατσά μου παρουσίασε μία τελείως άκυρη τύπισσα, σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Μαραθώνος 59 (όροφος): Μόνικα, ένα δυνατό, νεαρό και πολλά υποσχόμενο τεμάχιο. Καμπυλωτό, με έκφυλη πιπόφατσα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Αχιλλέως 48Β και Μαραθώνος 59Α: Η αντιπαθητική τσατσά μου παρουσίασε μία κοπέλα, την οποία δεν θυμάμαι καθόλου. Για άγνωστο λόγο, ούτε και αυτή ήθελε να μου πει το πρόγραμμα. Εγώ έφυγα απορημένος και σκεπτικός, από την απρόκλητη και εχθρική συμπεριφορά των τσατσάδων.

Λίγο πριν καβαλήσω το μηχανάκι, για να συνεχίσω την τσάρκα, με πλησίασε ένας πατσαβούρης μπάρμπας, τον οποίο είχα δει νωρίτερα, καθώς έβγαινα από έναν οίκο. Ψηλός, αδύνατος, ασχημομούρης, με καράφλα. Με ρώτησε εάν έχω δει κάτι καλό, πλην των οίκων της Μαραθώνος. Τον ενημέρωσα για τα gilfs της Κωνσταντινουπόλεως, αλλά αυτός μου απάντησε, απογοητευμένος, ότι αυτές οι πουτάνες είναι πολύ μεγάλες σε ηλικία και είναι εκεί, από τότε που αυτός ήταν μικρό παιδί. Καθώς μου μιλούσε, τον παρατηρούσα με μεγάλη προσοχή. Δεν μέτρησα πάνω από τέσσερα δόντια, στο στόμα του. Μιλήσαμε λίγο ακόμα και χωρίσαμε, αφού ανταλλάξαμε ευχές για καλό βράδυ. Μετά από αυτό τον μικρό διάλογο, σκέφτηκα πόσο τελειωμένες μπορεί να είναι κάποιες πουτάνες. Έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ξεφτίλας, ώστε δεν καταδέχεται να τις γαμήσει ούτε ο ξάδερφος του Κουασιμόδου.

c1b5f345-ad60-4a35-83c0-d794c515e400.png

Ιάσωνος 43: Μιρέλα, ένα νόστιμο, ξανθό προ-milf, με όμορφο πρόσωπο και λεπτό σωματάκι. Την καυλάντισα λίγο και ανταλλάξαμε κάποια πεταχτά φιλάκια στο σαλόνι. Γυρνώντας να φύγει, της σήκωσα το φουστανάκι και αντίκρισα ένα λαχταριστό κωλαράκι. Νορμάλ πρόγραμμα στα 10€ και ελεύθερο στοματικό στα 15€. Δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα, και το σχολίασε αρνητικά, όταν την ρώτησα, μαζί με ένα ξανθό τέρας που δούλευε μαζί της. Πάντως, μπήκε στην λίστα για επερχόμενο σκίσιμο.

Ιάσωνος 44: Καινούργια άφιξη, νεαρή και ανέραστη. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Ιάσωνος 46Β: Νεαρή, νόστιμη κοπέλα, με κανονικό σώμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 1Β (αριστερά). Δύο gilfs. Η Άννα, ψηλή, αγγούρω, με περίεργη φάτσα και αξύριστο μουνί. Μαζί της δούλευε και μία άκυρη θεία. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Περδίκκα 3: Γνωστή πουτάνα, με αξιοπρεπή εμφάνιση. Την έχω δει αρκετές φορές, αλλά πάντα ξεχνάω το όνομά της. Ήταν στο πάτωμα του σαλονιού και τσέκαρε διάφορα πράγματα, μαζί με την τσατσά, που είχε φέρει ένας πραματευτής από το Μπαγκλαντές. Νορμάλ πρόγραμμα, δεν θυμάμαι εάν προσφέρει ελεύθερο στοματικό. Σίγουρα, πάντως, δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα.

Κολωνού 48Β: Δύο νεαρά κτηνάκια, με βυζάρες και νόστιμα πρόσωπα. Η Νικόλ και η Σοφία. Η Σοφία ήταν στο δωμάτιο. Όταν άνοιξε η πόρτα δεν βγήκε έξω, αλλά άπλωσε το χέρι της και έδωσε στην τσατσά έξτρα χρήματα, για παραπάνω ώρα που ήθελε ο πελάτης. Όταν ζήτησα να την δω, αυτή μου εμφάνισε ένα ζευγάρι 5άρια-7άρια βυζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Κολωνού 47 (ισόγειο): Περίμενα στο σαλόνι και άκουγα τα βογγητά της πουτάνας, από το γαμήσι που της έριχνε ο άγνωστος συναγωνιστής. Μαζί μου περίμενε και ένας Πακιστανός. Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκε μια θείτσα, με εμφάνιση λίαν τραγική. Σώμα σαν φουσκωμένο μπαλόνι και πρόσωπο σαν μπουγελόφατσα. Έμεινα ακίνητος και την παρατηρούσα, ενώ παράλληλα σκεφτόμουν αυτόν που την πηδούσε. Ο συγκεκριμένος πρέπει να έπασχε από βαριάς μορφής διαταραχή και έπρεπε να εξεταστεί από ψυχίατρο, επιπέδου συγχωρεμένου Δημήτρη Σούρα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Λεωνίδου 28 (1ος όροφος): Κατερίνα, το γνωστό και μη εξαιρετέο ΑΜΕΑ. Παρουσιάστηκε μόνη της στο σαλόνι. Έχει μαύρα μαλλιά, μέχρι τους ώμους, αλλά δεν αποκλείεται να φόραγε περούκα. Τραγική φάτσα, ενώ στο σώμα έχει χτικιάσει και άλλο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο πρόσωπο και γλυφοκώλι.

Βέργας 7 (υπόγειο): Νάταλι, γνωστή πατσαβούρα milf, η οποία εκτελεί και χρέη υπηρεσίας σε διάφορους οίκους. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Βέργας 7 (Σαμπινόσπιτο): Χτύπησα το κουδούνι και η τσατσά με ενημέρωσε ότι η Σαμπίνα ήταν στο δωμάτιο, σε πρόγραμμα μιας ώρας. Τελικά ισχύουν οι φήμες, ότι η λεγάμενη κόβει φάτσες. Πάντως η πόρτα που έφαγα ήταν καλό σημάδι, καθώς αυτό σήμαινε ότι είμαι φυσιολογικό άτομο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Τώρα τελευταία έμαθα, πως δεν βγάζει το σουτιέν!

Βέργας 6Β: Αναστασία, η οποία ήταν στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα, δεν θυμάμαι εάν κάνει ελεύθερο στοματικό.

Βέργας 3: Τέσσερα milfs από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Μόνο το όνομα της μίας θυμάμαι (Γιάννα). Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Βέργας 2Α: Βάσια, ξανθιά gilf, με μεγάλα κρεμασμένα βυζιά, πλαδαρό κώλο και κυτταρίτιδα στα μπούτια. Έχει έκφυλο πρόσωπο και από τον τρόπο που παρουσίασε τον εαυτό της, μου φάνηκε για γαμιόλα από τα γεννοφάσκια της. Δεν πέρασα, αν και ψήθηκα, γιατί θυμήθηκα τις κακές κριτικές που διάβασα για εκείνη στο site. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Συνεχίζεται...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
26.030
Πόντοι
3.656
Night Drive Part 2
(Η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα... αλλιώς!)

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026
Γ' Βάρδια

Μόλις είχα σχολάσει από την δουλειά και επέστρεψα στο σπίτι. Έφαγα κάτι γρήγορα, έριξα ένα χέσιμο και αποφάσισα να κατέβω στην πιάτσα, για να δω τι παίζει στην Γ' Βάρδια, γνωστή και ως μεταμεσονύκτια. Έπλυνα σχολαστικά την ευαίσθητη περιοχή, ώστε να είμαι καθαρός και σκούπισα τις τρίχες από την περιοχή του εφηβαίου και των μέζεων, οι οποίες έχουν φουντώσει και μοιάζουν με τα μαλλιά του Τζον Μπον Τζόβι, καθώς έχω να ξυριστώ περίπου ένα χρόνο.

Screenshot_20260721_155154_Chrome.jpg

(Η φωτογραφία της ψωλής είναι αρχείου. Να μην την λιμπίζονται οι ελεεινές λούγκρες που έχουν παρεισφρήσει μέσα στο forum.)

Κωνσταντινουπόλεως 166Β: Αλίνα, ψηλή και αδιάφορη milf σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Δύο gilfs. Η πατσαβούρα Αναστασία και η Μισέλ, μία γαμεύσιμη, στρογγυλοπρόσωπη, με κατσαρό μαλλί. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μαραθώνος 59Α: Πέρασα στο σαλόνι και κάθισα στον καναπέ, καθώς η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο. Η κακιασμένη τσατσά αρνούνταν πεισματικά να μου αναφέρει το πρόγραμμα. Ακόμα και όταν εμφανίστηκε η γυναίκα, αυτή δεν μου το είπε, όσες φορές και αν την ρώτησα. Όσον αφορά την πουτάνα: Ψηλή, γριέτζω, ασχημομούρα, χτικιάρα, άβυζη και άκωλη. Με λίγα λόγια "ξόανο". Μάλιστα, μου έκανε άσχημες χειρονομίες, δείχνοντας μου την περιοχή του αιδοίου της, χωρίς να την έχω προκαλέσει. Όξω, ρε χαμούρες!

Μαραθώνος 59 (ισόγειο): Η τσατσά μου παρουσίασε μία τελείως άκυρη τύπισσα, σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Μαραθώνος 59 (όροφος): Μόνικα, ένα δυνατό, νεαρό και πολλά υποσχόμενο τεμάχιο. Καμπυλωτό, με έκφυλη πιπόφατσα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Αχιλλέως 48Β και Μαραθώνος 59Α: Η αντιπαθητική τσατσά μου παρουσίασε μία κοπέλα, την οποία δεν θυμάμαι καθόλου. Για άγνωστο λόγο, ούτε και αυτή ήθελε να μου πει το πρόγραμμα. Εγώ έφυγα απορημένος και σκεπτικός, από την απρόκλητη και εχθρική συμπεριφορά των τσατσάδων.

Λίγο πριν καβαλήσω το μηχανάκι, για να συνεχίσω την τσάρκα, με πλησίασε ένας πατσαβούρης μπάρμπας, τον οποίο είχα δει νωρίτερα, καθώς έβγαινα από έναν οίκο. Ψηλός, αδύνατος, ασχημομούρης, με καράφλα. Με ρώτησε εάν έχω δει κάτι καλό, πλην των οίκων της Μαραθώνος. Τον ενημέρωσα για τα gilfs της Κωνσταντινουπόλεως, αλλά αυτός μου απάντησε, απογοητευμένος, ότι αυτές οι πουτάνες είναι πολύ μεγάλες σε ηλικία και είναι εκεί, από τότε που αυτός ήταν μικρό παιδί. Καθώς μου μιλούσε, τον παρατηρούσα με μεγάλη προσοχή. Δεν μέτρησα πάνω από τέσσερα δόντια, στο στόμα του. Μιλήσαμε λίγο ακόμα και χωρίσαμε, αφού ανταλλάξαμε ευχές για καλό βράδυ. Μετά από αυτό τον μικρό διάλογο, σκέφτηκα πόσο τελειωμένες μπορεί να είναι κάποιες πουτάνες. Έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ξεφτίλας, ώστε δεν καταδέχεται να τις γαμήσει ούτε ο ξάδερφος του Κουασιμόδου.

c1b5f345-ad60-4a35-83c0-d794c515e400.png

Ιάσωνος 43: Μιρέλα, ένα νόστιμο, ξανθό προ-milf, με όμορφο πρόσωπο και λεπτό σωματάκι. Την καυλάντισα λίγο και ανταλλάξαμε κάποια πεταχτά φιλάκια στο σαλόνι. Γυρνώντας να φύγει, της σήκωσα το φουστανάκι και αντίκρισα ένα λαχταριστό κωλαράκι. Νορμάλ πρόγραμμα στα 10€ και ελεύθερο στοματικό στα 15€. Δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα, και το σχολίασε αρνητικά, όταν την ρώτησα, μαζί με ένα ξανθό τέρας που δούλευε μαζί της. Πάντως, μπήκε στην λίστα για επερχόμενο σκίσιμο.

Ιάσωνος 44: Καινούργια άφιξη, νεαρή και ανέραστη. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Ιάσωνος 46Β: Νεαρή, νόστιμη κοπέλα, με κανονικό σώμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 1Β (αριστερά). Δύο gilfs. Η Άννα, ψηλή, αγγούρω, με περίεργη φάτσα και αξύριστο μουνί. Μαζί της δούλευε και μία άκυρη θεία. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Περδίκκα 3: Γνωστή πουτάνα, με αξιοπρεπή εμφάνιση. Την έχω δει αρκετές φορές, αλλά πάντα ξεχνάω το όνομά της. Ήταν στο πάτωμα του σαλονιού και τσέκαρε διάφορα πράγματα, μαζί με την τσατσά, που είχε φέρει ένας πραματευτής από το Μπαγκλαντές. Νορμάλ πρόγραμμα, δεν θυμάμαι εάν προσφέρει ελεύθερο στοματικό. Σίγουρα, πάντως, δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα.

Κολωνού 48Β: Δύο νεαρά κτηνάκια, με βυζάρες και νόστιμα πρόσωπα. Η Νικόλ και η Σοφία. Η Σοφία ήταν στο δωμάτιο. Όταν άνοιξε η πόρτα δεν βγήκε έξω, αλλά άπλωσε το χέρι της και έδωσε στην τσατσά έξτρα χρήματα, για παραπάνω ώρα που ήθελε ο πελάτης. Όταν ζήτησα να την δω, αυτή μου εμφάνισε ένα ζευγάρι 5άρια-7άρια βυζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Κολωνού 47 (ισόγειο): Περίμενα στο σαλόνι και άκουγα τα βογγητά της πουτάνας, από το γαμήσι που της έριχνε ο άγνωστος συναγωνιστής. Μαζί μου περίμενε και ένας Πακιστανός. Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκε μια θείτσα, με εμφάνιση λίαν τραγική. Σώμα σαν φουσκωμένο μπαλόνι και πρόσωπο σαν μπουγελόφατσα. Έμεινα ακίνητος και την παρατηρούσα, ενώ παράλληλα σκεφτόμουν αυτόν που την πηδούσε. Ο συγκεκριμένος πρέπει να έπασχε από βαριάς μορφής διαταραχή και έπρεπε να εξεταστεί από ψυχίατρο, επιπέδου συγχωρεμένου Δημήτρη Σούρα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Λεωνίδου 28 (1ος όροφος): Κατερίνα, το γνωστό και μη εξαιρετέο ΑΜΕΑ. Παρουσιάστηκε μόνη της στο σαλόνι. Έχει μαύρα μαλλιά, μέχρι τους ώμους, αλλά δεν αποκλείεται να φόραγε περούκα. Τραγική φάτσα, ενώ στο σώμα έχει χτικιάσει και άλλο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο πρόσωπο και γλυφοκώλι.

Βέργας 7 (υπόγειο): Νάταλι, γνωστή πατσαβούρα milf, η οποία εκτελεί και χρέη υπηρεσίας σε διάφορους οίκους. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Βέργας 7 (Σαμπινόσπιτο): Χτύπησα το κουδούνι και η τσατσά με ενημέρωσε ότι η Σαμπίνα ήταν στο δωμάτιο, σε πρόγραμμα μιας ώρας. Τελικά ισχύουν οι φήμες, ότι η λεγάμενη κόβει φάτσες. Πάντως η πόρτα που έφαγα ήταν καλό σημάδι, καθώς αυτό σήμαινε ότι είμαι φυσιολογικό άτομο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Τώρα τελευταία έμαθα, πως δεν βγάζει το σουτιέν!

Βέργας 6Β: Αναστασία, η οποία ήταν στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα, δεν θυμάμαι εάν κάνει ελεύθερο στοματικό.

Βέργας 3: Τέσσερα milfs από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Μόνο το όνομα της μίας θυμάμαι (Γιάννα). Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Βέργας 2Α: Βάσια, ξανθιά gilf, με μεγάλα κρεμασμένα βυζιά, πλαδαρό κώλο και κυτταρίτιδα στα μπούτια. Έχει έκφυλο πρόσωπο και από τον τρόπο που παρουσίασε τον εαυτό της, μου φάνηκε για γαμιόλα από τα γεννοφάσκια της. Δεν πέρασα, αν και ψήθηκα, γιατί θυμήθηκα τις κακές κριτικές που διάβασα για εκείνη στο site. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Συνεχίζεται...
ρε καλοκαίρι είναι κλάδεψέ την λίγο γύρω γύρω να ανασάνει :grin:

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.525
Πόντοι
7.786
Συνέχεια από το προηγούμενο...

Έφυγα από την πιάτσα της οδού Λιοσίων και κατευθύνθηκα στην αντίστοιχη της Φυλής. Καθώς μπήκα στο κεντρικό στενό, αντίκρισα πολύ νεαρό κόσμο, ο οποίος περπατούσε καταμεσής του δρόμου. Περιφέρονταν σε μικρές ομάδες, σαν ζόμπι. Αυτή η εικόνα μου θύμισε το Extreme Battle Mode. Ένα κρυφό παιχνίδι, το οποίο περιέχονταν στο Resident Evil 2 Dual Shock Version. Μία ειδική έκδοση του ομώνυμου παιχνιδιού, για το PS1.

3f9cf320-20b4-44bb-a44c-1da25aa27c12.png

Φιλιππίδου 11Α: Τρεις Φολό-Λατίνες. Άντζελα, ωραίο μουνί, Βανέσα, αδιάφορη και Μπέλα με φάτσα μασκαρά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Καθώς έβγαινα, μπήκε στον οίκο μια μεγάλη παρέα από ανήλικους τράπερ. Φαίνεται να ήταν γνώριμοι του μπουρδέλου, καθώς ένας από την παρέα χαιρέτησε και αγκάλιασε την τσατσά-τραβεστί Αλίκη.

Φυλής 84Α: Κορίνα, γνωστή και ως Φολό-Κορίνα. Την πήρα με το καλό στο σαλόνι και της έκανα ένα κοπλιμέντο για το, ομολογουμένως, καλλίγραμμο σώμα της. Παραδόξως, ήταν ήρεμη και δεκτική στην κουβέντα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 86Α: Βανέσα, ξερακιανό και ανέραστο στυλιάρι. Άβυζη, άκωλη, στο ίδιο μοτίβο εμφάνισης με την Ντιάνα. Σαν σανίδα του windsurfing και αυτή. Τι στον πούτσο! Μόνο ανορεξικές πουτάνες προσλαμβάνει αυτό το μπουρδέλο; Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 69Β: Δύο Φολό-Λατίνες σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 65Β: Η πόρτα ήταν κλειστή και υπήρχε κολλημένο ένα χαρτί, το οποίο ενημέρωνε ότι η Αννίτα θα ήταν "αγκαζέ" μέχρι της 02:30.

Φυλής 65Α: Εμμανουέλα, βετεράνος πουτάνα, από την Ρουμανία. Πρησμένη, με σιλικονάτα βυζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Όταν την ρώτησα εάν έκανε τελειωτικό, αυτή ήταν κάθετα αντίθετη και ισχυριζόταν πως δεν το έχει κάνει ποτέ. Γελάει ο κόσμος! Την έχω χύσει εγώ, προσωπικά, κάποιες φορές. Θυμάμαι, μάλιστα, πριν από 15 - 17 χρόνια, όταν της έλειπαν και δύο δόντια από το κάτω μέρος, είχα τελειώσει στο στόμα της και τα χύσια είχαν σχηματίσει αυλάκι.

Φυλής 66Δ: Μία άκυρη σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 74 (αριστερά): Έμμυ, νεαρή, καλλίγραμμη αραπίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 74 (δεξιά): Ντιάνα, γνωστό μπάζο από Φωκαίας. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 59 (ισόγειο): Πάολα, πολύ δυνατό, Λατινικό μουνέτο. Ζόρικη εμφάνιση, με βυζάρες και κωλάρα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλης 61: Juicy Βραζιλιάνα σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 19: Εύα, μία αρκετά εμφανίσιμη γυναίκα με κανονικό σώμα, έκφυλο πρόσωπο και τσοντέ βλέμμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Σε αυτό το μπουρδέλο έκατσα αρκετά λεπτά, καθώς έπιασα την κουβέντα με την κυρία Ελευθερία, την υπηρεσία και έναν μπάρμπα με περίεργο μαλλί και μυστήρια μάτια.

Φωκαίας 25Β: Μανταλίνα, η γνωστή, νόστιμη, Ρουμάνα με τα γυαλιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Β: Εμμανουέλα, η γνωστή Αλβανίδα με το άσχημο πρόσωπο και το σώμα γεμάτο κυτταρίτιδα. Λένε ότι κάνει πολύ καλό τσιμπούκι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Η είσοδος του 27Γ, από την πλευρά της Φωκαίας, είναι πλέον κλειστή. Ακριβώς δίπλα, από το 27Β, χτίζεται καινούργιος οίκος. Λογικό, αφού ζούμε στην τριτοκοσμική Ελλάδα του 2026, όπου ανθίζει η ανάπτυξη. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ μόνο καινούργιες φυλακές και μπουρδέλα βλέπω να χτίζονται! Επέστρεψα σπίτι λίγο μετά της 4, τα ξημερώματα. Έκανα ένα μπάνιο και έπεσα ξερός για ύπνο. Αυτά ήταν τα νέα από εκείνη την βραδινή τσάρκα. Καλά να περνάτε, φιλαράκια μου!

Ιάσωνος 43: Μιρέλα, ένα νόστιμο, ξανθό προ-milf, με όμορφο πρόσωπο και λεπτό σωματάκι. Την καυλάντισα λίγο και ανταλλάξαμε κάποια πεταχτά φιλάκια στο σαλόνι. Γυρνώντας να φύγει, της σήκωσα το φουστανάκι και αντίκρισα ένα λαχταριστό κωλαράκι. Νορμάλ πρόγραμμα στα 10€ και ελεύθερο στοματικό στα 15€. Δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα, και το σχολίασε αρνητικά, όταν την ρώτησα, μαζί με
Η Μιρελα είναι παλιά καραβανα, σίγουρα τουλάχιστον 16 χρόνια, κάποτε την είχε γκομενα (ή έστω αυτός νόμιζε)ο κολλητός του Ορέστη Κου
Μαραθώνος 59Α: Πέρασα στο σαλόνι και κάθισα στον καναπέ, καθώς η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο. Η κακιασμένη τσατσά αρνούνταν πεισματικά να μου αναφέρει το πρόγραμμα. Ακόμα και όταν εμφανίστηκε η γυναίκα, αυτή δεν μου το είπε, όσες φορές και αν την ρώτησα. Όσον αφορά την πουτάνα: Ψηλή, γριέτζω, ασχημομούρα, χτικιάρα, άβυζη και άκωλη. Με λίγα λόγια "ξόανο". Μάλιστα, μου έκανε άσχημες χειρονομίες, δείχνοντας μου την περιοχή του αιδοίου της, χωρίς να την έχω προκαλέσει. Όξω, ρε
Χριστίνα πρώην λαδοκορη,ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ανακοίνωναν γι αυτη αλλά πάντα το τελειωτικό προσπαθούσε να το αποφύγει και στην καλύτερη να σε αφηνε να χυσεις στο σώμα.

vril

Μέγας
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.919
Πόντοι
4.605
Η είσοδος του 27Γ, από την πλευρά της Φωκαίας, είναι πλέον κλειστή. Ακριβώς δίπλα, από το 27Β, χτίζεται καινούργιος οίκος.
Σε αυτό το χώρο με το ζόρι θα χωρούσε ένα σαλόνι. Μάλλον καμιά αποθήκη γίνεται.

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.161
Πόντοι
286
Αννούλα Χωματιανού 11 κανονικά στο πόστο της. Εγλύφη και εγαμεύθη στα 4 με χωρίς φόβο, αλλά πολύ πάθος! :zfuck:
Γεμάτα δωμάτια, αλλά όχι ούγκανοι να περιμένουν στο σαλόνι. Πάρκαρα απ'έξω, σήμα πως η Αθήνα έχει ψιλοαδειάσει. Όλα τζιτζί και συνεχίζω ανανεωμένος τη μέρα μου, ή το βράδυ μου αν θέλετε.:happy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom