Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (27 μέλη και 292 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.627
Πόντοι
1.326
Ξέρει κανείς στην Φιλιππίδου 11α ποτέ θα ξαναδούμε την τσατσα;

Προτείνω ψηφοφορία για να βρούμε ποιο ντουέτο είναι πιο περιζήτητο: Άννα Χωματιανού & Έμμυ Λιοσίων VS Ιζαμπέλλα Φιλίππίδου & Αλίκη Φιλίππίδου.
Κάτι μου λέει ότι το δεύτερο ζευγάρι θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό, απόδειξη ότι οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες μέχρι και σε αυτό το θέμα.

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
157
Πόντοι
0
Μάγκες κλμ. Ίσως έχει σταματήσει άλλο εγώ θα ρωτήσω. Την ιζαμπελα που από λιοσίων 73Α /B γειά την βρίσκω κάπου?? Χάσαμε και το τρελιαροκο μωρό Λίλιαν

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
301
Like
35.967
Πόντοι
79.028
Καλησπερα Milf...αντιρρησεις στο χρηματικο?
Όχι στο χρηματικό, κάτι άλλο έγινε. Ίσως είχε πελάτη . Δεν κατάλαβα ακριβώς γιατί μιλούσαν στην γλώσσα τους, τηλεφωνικά

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
6
Like
4.520
Πόντοι
726
Εν τέλει...

Ναόμι νο2, Φιλιππίδου 11α.:zfuck:

Όπως αποδείχθηκε δεν αντέχει και πολύ τις πολύ μεγάλες λευκές Πουτσες!:sunglasses:
Ούτε λόγος για Καβάλημα!!!

Την ξάπλωσα μπρούμυτα, ξάπλωσα από πάνω...
Άρχισε τα... Ααα Ουου.. ποναγε...
Τώρα sister, της λέω, Κάτσε και Φατονννννν...

Μαζί της η Έμιλυ εκ Ρουμανιας...

Περιμένοντας την μαύρη Γαζέλα να ερθει, να παίξουμε γυμνοί μουσικές καρέκλες...:glasses:
IMG_20260725_105431.jpg

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
6
Like
4.520
Πόντοι
726
Καλησπέρα ήταν εκεί η Βικτωρία ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Στο ΜΑ21 man...10:00-23:00
Αν πάρει ρεπό παίρνει Παρασκευές...

Με έξτρα 10 €, το ποδαράκι της στο στόμα σου...:glasses:

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
136
Πόντοι
1

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
6
Like
4.520
Πόντοι
726
Άλλη λε αλλά ευχαριστώ και πάλι να σι καλα. Ποια πήρες εσύ από Διδυμου 27 σήμερα?
Καμμία φίλε.
Απλά πέρασα νευριασμένος απ' έξω, πηγαίνοντας από Μεταξι στο Φιλιππιδισταν...
Σκέφτηκα ότι θα ενδιαφέρει.
Έχουμε πολλούς Τερατολαγνους εδώ μέσα...

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
136
Πόντοι
1
Καμμία φίλε.
Απλά πέρασα νευριασμένος απ' έξω, πηγαίνοντας από Μεταξι στο Φιλιππιδισταν...
Σκέφτηκα ότι θα ενδιαφέρει.
Έχουμε πολλούς Τερατολαγνους εδώ μέσα...
Οκ κατάλαβα σε ευχαριστώ. Η Βικτωρία πάντως κάνει φοβερό τσιμπουκι

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
4.028
Πόντοι
736
Διαβασα την κριτικη για το Λ73-Α.Και συγκεκριμενα για την Σοφια.
Και ενω δεν θελω να πολυασχολουμε το "sport" που αναπτυσεται, οσον αφορα της "αναλυσεις"
περι του ποια ειναι ..."ξινη", ποια ειναι "πικρη", .. ποια "αλμυρη"... κλπ...κλπ...κλπ.... (Ανουσιο μου κανει)
2 λογια, ομως, θα τα πω. Και εν προκειμενου θα σπαταλησω & λιγο απ τον χρονο μου.
Δεν θα μαθουμε (και ας παθουμε) ποτέ σ'αυτην την χωρα. Οποιο τομεα και αν αναλυσουμε.
Ποσο περισοτερο το Σεξ και της σχεσεις.

Ανεβηκε μια κριτικη για την Σοφια στο Λ73-Α. { Με συνολικα 6 κριτικες οπου ειναι : OXI - ΙΣΩΣ }

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ καποιοι ? Οτι σας δουλευουν ψιλο γαζι? ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
Ειναι προφανες οτι το ζητουμενο της, με πλαγια μεσα, ειναι να τσιμπησει παραπανω
λεφτα, για της αυτονοητες υπηρεσιες. Και φανταζομαι, οτι καποιοι (διαβασμενοι - περπατημενοι) το καταλαβαινουν αυτο.

Ο μονος λογος για να πληρωσω παραπανω (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΩ) ειναι να αγορασω χρονο, (να το πω ετσι στεγνα & ξερα)
εφ'οσον βεβαια εχω τσεκαρει οτι ο χρονος μπορει να ειναι ανταποκρισιμος, σε ποιοτητα και ποσοτητα υπηρεσιων.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!

Δεν θα μαθουμε (και ας παθουμε) ποτέ σ'αυτην την χωρα. :undecided-old::undecided-old:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.188
Πόντοι
3.246
Εν τέλει...

Ναόμι νο2, Φιλιππίδου 11α.:zfuck:

Όπως αποδείχθηκε δεν αντέχει και πολύ τις πολύ μεγάλες λευκές Πουτσες!:sunglasses:
Ούτε λόγος για Καβάλημα!!!

Την ξάπλωσα μπρούμυτα, ξάπλωσα από πάνω...
Άρχισε τα... Ααα Ουου.. ποναγε...
Τώρα sister, της λέω, Κάτσε και Φατονννννν...

Μαζί της η Έμιλυ εκ Ρουμανιας...

Περιμένοντας την μαύρη Γαζέλα να ερθει, να παίξουμε γυμνοί μουσικές καρέκλες...:glasses:
IMG_20260725_105431.jpg
Χαχαχαχα μάντεψε που είμαι, την ίδια έμπνευση είχα

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.534
Πόντοι
5.227
Σημερα το Διδυμου 27 ειχε φουλ δουλιτσα με δυνατο ροστερ Βικτωρια και Τανια.Επιλεχθηκε Βικα και ηταν ακομα μια φορα λιρα 100.Συνεχομενα δωματια και για τις δυο κοπελες.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.591
Πόντοι
31.618
Πέρασα με Ράνια φυλής 84 σε άλλη μια σπέσιαλ συνέδρια
Το μορο αναμένεται να απουσιαση κάποιες μέρες τον Αύγουστο λόγο διακοπών.

Το άλλο Μορό που σας έχω ξανά αναφερθεί εκ Μολδαβίας αναμένεται να είναι Ελλάδα την Πέμπτη καλός εχόντων των πραγμάτων
Θα σας κρατώ ενήμερους

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.521
Πόντοι
10.026
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026
Β' Βάρδια

Επανάληψη της προηγούμενης Παρασκευής, σαν να ζούσα ξανά την ημέρα της μαρμότας. Χέσιμο, σχολαστικό πλύσιμο της ευαίσθητης περιοχής και περιποίηση κάτω κόμης. Φόρεσα την βερμούδα, χωρίς εσώρουχο, το T-Shirt και τις παντόφλες. Ντύθηκα, δηλαδή, με την νοοτροπία του πορνό-καταδρομέα: Κατεβάζω, τον δίνω, τελειώνω, ανεβάζω, φεύγω!

Ιάσωνος 43: Ελένη, η γνωστή 70χρονη γιαγιά και η Ιωάννα, η "Λειβαδιώτισσα". Η γριά ανακοίνωσε φουλ, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Η Ιωάννα ανακοίνωσε και αυτή φουλ, με ακάποτο γαμήσι, με +20€. Πλησιάζοντας την, παρατήρησα ότι στο σαγόνι της έχει γένια. Τι γαμάτε, ρε μαλάκες! Αυτός ο οίκος, πλέον, αρχίζει και περνάει σε άλλο επίπεδο.

Βέργας 2Α: Νάταλι, η γνωστή gilf, που δουλεύει και στο 7 (υπόγειο), αλλά και σαν υπηρεσία σε διάφορα μαγαζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μαζί της δούλευε και η Μόνικα, μία εμφανίσιμη και νεαρή κοπέλα. Προσφέρει το ίδιο πρόγραμμα, αλλά δεν κάνει τελειωτικό.

Βέργας 3: Δύο gilfs, η Γιάννα και μία άλλη. Μετά της 18:00 θα ερχόταν και άλλες δύο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Βέργας 6Α: Βικτώρια, νεαρή, μπαμπάτσικη, με αρκετά περιττά κιλά και βυζάρες.

9d7610db-9963-4515-add3-df4e5e66d227.png

Την είχα σταμπάρει εδώ και αρκετούς μήνες και ήθελα να την χύσω στο στόμα. Τον τελευταίο καιρό, όμως, δεν το έκανε. Έπαιξα τα ρέστα μου στο σαλόνι, ισχυρίστηκα ότι ήμουν παλιός πελάτης και τελικά δέχθηκε, με την προϋπόθεση να ήμουν καθαρός. Πλήρωσα, πέρασα στο δωμάτιο και σε λίγα δευτερόλεπτα ήμουν ξαπλωμένος, γυμνός, στο κρεβάτι. Μετά από αρκετά λεπτά η Βικτώρια μπήκε μέσα, ολόγυμνη. Την αγκάλιασα, την φίλησα στο λαιμό και άρχισα να γλύφω τα μαστάρια της. Επιχείρησα να την φιλήσω στο στόμα, αλλά με απέφυγε διακριτικά. Ξάπλωσα και της είπα ότι το μόνο που ήθελα ήταν να μου πάρει μία πίπα και να τελειώσω στο στόμα της. Με τσέκαρε, ότι ήμουν καθαρός και ξεκίνησε ένα απίστευτο και βαθύ τσιμπούκι. Δεν άντεξα πολύ ώρα, καθώς ήμουν αρκετά καυλωμένος. Άρχισα να χύνω δυνατά μέσα στο στόμα της. Αυτή, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε το βαθύ ρούφηγμα, μέχρι να στραγγίξω τελείως. Εγώ βογγούσα και έσκουζα, καθώς τα αμόλαγα όλα μέσα. Αυτή έβγαλε την ψωλή μου, από το στόμα της, μόνο όταν με είδε να συνέρχομαι. Την ευχαρίστησα, αγκαλιαστήκαμε και αποχαιρετηθήκαμε. Επέστρεψα και άραξα σπίτι, καθώς ήμουν ενήμερος για την επερχόμενη κακοκαιρία. Μόλις πέρασε το μπουρίνι, παρήγγειλα και έφαγα τρια σουβλάκια, τα οποία συνόδεψα με μια παγωμένη μπύρα Άλφα. Ένα με γύρο χοιρινό, ένα με καλαμάκι χοιρινό και ένα με κοντοσούβλι (πλουραλισμός).

20260724_204228.jpg

Αφού ήπια μία σόδα Ήβη με λεμόνι, για να ρευτώ, προχώρησα στο επιδόρπιο. Απόλαυσα τον αγαπημένο μου, πλέον, "Νέγρο". Δεν μπόρεσα, όμως, να τον φάω όλο, γιατί είχα σκάσει από τα σουβλάκια.

20260724_222050.jpg

Κλείνοντας την ενημέρωση, θα ήθελα να σχολιάσω την δολοφονία του γνωστού δικηγόρου, από τον Αιγύπτιο επιβήτορα πούστηδων. Προσωπικά, δεν είμαι άξιος να κρίνω κανέναν άνθρωπο. Απλά, με αφορμή αυτό το έγκλημα, θέλω να σας συμβουλέψω να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί. Όσοι γράφουμε σε αυτό το forum είμαστε άνθρωποι με πάθη. Τα λεγόμενα "Πάθη της Ψυχής". Αβάδες, Δρυΐδεις, Δερβίσηδες, Αιδεσημότατοι, Καρδινάλιοι, Εξορκιστές και Αγιορείτες Μοναχοί, επί αιώνες προσπαθούν να τα δαμάσουν. Όλοι, μέσα μας, γνωρίζουμε πολύ καλα ότι αυτό είναι αδύνατο. Μόλις σε πιάσει το "Αμόκ", δεν υπάρχει επιστροφή. Ένα τέτοιο πάθος ήταν αυτό που σκότωσε τον ποινικολόγο.

makelio.jpeg

Καλό Σαββατοκύριακο, φιλαράκια μου!

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
10
Like
13.444
Πόντοι
3.246
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026
Β' Βάρδια

Επανάληψη της προηγούμενης Παρασκευής, σαν να ζούσα ξανά την ημέρα της μαρμότας. Χέσιμο, σχολαστικό πλύσιμο της ευαίσθητης περιοχής και περιποίηση κάτω κόμης. Φόρεσα την βερμούδα, χωρίς εσώρουχο, το T-Shirt και τις παντόφλες. Ντύθηκα, δηλαδή, με την νοοτροπία του πορνό-καταδρομέα: Κατεβάζω, τον δίνω, τελειώνω, ανεβάζω, φεύγω!

Ιάσωνος 43: Ελένη, η γνωστή 70χρονη γιαγιά και η Ιωάννα, η "Λειβαδιώτισσα". Η γριά ανακοίνωσε φουλ, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Η Ιωάννα ανακοίνωσε και αυτή φουλ, με ακάποτο γαμήσι, με +20€. Πλησιάζοντας την, παρατήρησα ότι στο σαγόνι της έχει γένια. Τι γαμάτε, ρε μαλάκες! Αυτός ο οίκος, πλέον, αρχίζει και περνάει σε άλλο επίπεδο.

Βέργας 2Α: Νάταλι, η γνωστή gilf, που δουλεύει και στο 7 (υπόγειο), αλλά και σαν υπηρεσία σε διάφορα μαγαζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μαζί της δούλευε και η Μόνικα, μία εμφανίσιμη και νεαρή κοπέλα. Προσφέρει το ίδιο πρόγραμμα, αλλά δεν κάνει τελειωτικό.

Βέργας 3: Δύο gilfs, η Γιάννα και μία άλλη. Μετά της 18:00 θα ερχόταν και άλλες δύο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Βέργας 6Α: Βικτώρια, νεαρή, μπαμπάτσικη, με αρκετά περιττά κιλά και βυζάρες.

9d7610db-9963-4515-add3-df4e5e66d227.png

Την είχα σταμπάρει εδώ και αρκετούς μήνες και ήθελα να την χύσω στο στόμα. Τον τελευταίο καιρό, όμως, δεν το έκανε. Έπαιξα τα ρέστα μου στο σαλόνι, ισχυρίστηκα ότι ήμουν παλιός πελάτης και τελικά δέχθηκε, με την προϋπόθεση να ήμουν καθαρός. Πλήρωσα, πέρασα στο δωμάτιο και σε λίγα δευτερόλεπτα ήμουν ξαπλωμένος, γυμνός, στο κρεβάτι. Μετά από αρκετά λεπτά η Βικτώρια μπήκε μέσα, ολόγυμνη. Την αγκάλιασα, την φίλησα στο λαιμό και άρχισα να γλύφω τα μαστάρια της. Επιχείρησα να την φιλήσω στο στόμα, αλλά με απέφυγε διακριτικά. Ξάπλωσα και της είπα ότι το μόνο που ήθελα ήταν να μου πάρει μία πίπα και να τελειώσω στο στόμα της. Με τσέκαρε, ότι ήμουν καθαρός και ξεκίνησε ένα απίστευτο και βαθύ τσιμπούκι. Δεν άντεξα πολύ ώρα, καθώς ήμουν αρκετά καυλωμένος. Άρχισα να χύνω δυνατά μέσα στο στόμα της. Αυτή, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε το βαθύ ρούφηγμα, μέχρι να στραγγίξω τελείως. Εγώ βογγούσα και έσκουζα, καθώς τα αμόλαγα όλα μέσα. Αυτή έβγαλε την ψωλή μου, από το στόμα της, μόνο όταν με είδε να συνέρχομαι. Την ευχαρίστησα, αγκαλιαστήκαμε και αποχαιρετηθήκαμε. Επέστρεψα και άραξα σπίτι, καθώς ήμουν ενήμερος για την επερχόμενη κακοκαιρία. Μόλις πέρασε το μπουρίνι, παρήγγειλα και έφαγα τρια σουβλάκια, τα οποία συνόδεψα με μια παγωμένη μπύρα Άλφα. Ένα με γύρο χοιρινό, ένα με καλαμάκι χοιρινό και ένα με κοντοσούβλι (πλουραλισμός).

20260724_204228.jpg

Αφού ήπια μία σόδα Ήβη με λεμόνι, για να ρευτώ, προχώρησα στο επιδόρπιο. Απόλαυσα τον αγαπημένο μου, πλέον, "Νέγρο". Δεν μπόρεσα, όμως, να τον φάω όλο, γιατί είχα σκάσει από τα σουβλάκια.

20260724_222050.jpg

Κλείνοντας την ενημέρωση, θα ήθελα να σχολιάσω την δολοφονία του γνωστού δικηγόρου, από τον Αιγύπτιο επιβήτορα πούστηδων. Προσωπικά, δεν είμαι άξιος να κρίνω κανέναν άνθρωπο. Απλά, με αφορμή αυτό το έγκλημα, θέλω να σας συμβουλέψω να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί. Όσοι γράφουμε σε αυτό το forum είμαστε άνθρωποι με πάθη. Τα λεγόμενα "Πάθη της Ψυχής". Αβάδες, Δρυΐδεις, Δερβίσηδες, Αιδεσημότατοι, Καρδινάλιοι, Εξορκιστές και Αγιορείτες Μοναχοί, επί αιώνες προσπαθούν να τα δαμάσουν. Όλοι, μέσα μας, γνωρίζουμε πολύ καλα ότι αυτό είναι αδύνατο. Μόλις σε πιάσει το "Αμόκ", δεν υπάρχει επιστροφή. Ένα τέτοιο πάθος ήταν αυτό που σκότωσε τον ποινικολόγο.

makelio.jpeg

Καλό Σαββατοκύριακο, φιλαράκια μου!
Οι τρίχες στο πουλί σου είναι ακόμα αφάνα; :afro: Για να δω αν είναι μερακλού η Βίκυ ή σιχασιάρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom