ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.969
- Πόντοι
- 12.756
Που μαν σε πανηγύρι?Κάτι από χτες...![]()
Που μαν σε πανηγύρι?Κάτι από χτες...![]()
ό,τι έχω πάρει από κει είναι γτπΚαρμποναρα από λαρτιτζιανο για το πουτσο καβάλα![]()
Περιελάμβανε και το πατουσακι το μενού;![]()
Γ τον επιβητορα αυτο κ 6 αυγά

Το ποδι στο πιατο με το φαγητό μαν? Είναι και ξυπόλυτηΠεριελάμβανε και το πατουσακι το μενού;![]()
Την χάλασε τη καρμπονάρα του ο τύπος μάν; Καρμπονάρα και μπολονεζ παίρνω από αυτόν.Καρμποναρα από λαρτιτζιανο για το πουτσο καβάλα![]()
Δεν είχα ξαναπάρει. Σα μακαρόνια με γάλα ήτανΤην χάλασε τη καρμπονάρα του ο τύπος μάν; Καρμπονάρα και μπολονεζ παίρνω από αυτόν.
Έχω καιρό να πάρω από εκεί.
Τον έχω προτιμήσει πολλές φορές για μπολονεζ και καρμπονάρα. Και πίτσα συγκεκριμένη με δικά μου υλικά μέσα. Γαμανε, κυρίως η μπολονεζ. Όπως είπα έχω πάρα πολύ καιρό να πάρω από εκεί. Άμα τα χάλασε να πάει να γαμηθει.Δεν είχα ξαναπάρει. Σα μακαρόνια με γάλα ήταν
Ταλαιπωρια μανΔεν είχα ξαναπάρει. Σα μακαρόνια με γάλα ήταν
Σοβαρή ταλαιπα μανΤαλαιπωρια μαν
Μόλις κοιμηθούμε παρέα θα ποστάρεις την επόμενη σακουλάκι μπαρμπαμπεν μισοβρασμένο Και 2 ντολμάδες γιαλαντζί στο πλάι συνοδεία και θα πεις και πολύ του ήτανε![]()
Γ τον επιβητορα αυτο κ 6 αυγά

Μόλις κοιμηθούμε παρέα θα ποστάρεις την επόμενη σακουλάκι μπαρμπαμπεν μισοβρασμένο Και 2 ντολμάδες γιαλαντζί στο πλάι συνοδεία και θα πεις και πολύ του ήτανε![]()

Μηχανήματα του διαβόλου αυτά τα φραιερΒραδακι ,πατατουλα στο airfryer με λουκανικο κ μπέϊκον.
![]()

Μαν βάλε ένα κωλόχερο.Μερα ωρα για τσίμπημα πρώτου τη βουτιά
Τους έβαλα χερι θα μου φέρουν στο δωμάτιο αλλη μια γύρα φρεσκιαΜαν βάλε ένα κωλόχερο.
Θέλει πιο μελάτο το αυγό!