Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

kaoukas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2026
Like
16
Πόντοι
0
Τάδε έφη ο τιτάνας των μασατζιδικων της νύμφης του βορρά!
Ταπεινά υποχωρώ στο μέγεθος και βάζω αγνόηση ΆΜΕΣΑ για προστασία των οφθαλμών (ορθογράφος γαρ) αλλά και της πνευματικής μου υγείας!!

Τάδε έφη ο τιτάνας των μασατζιδικων της νύμφης του βορρά!
Ταπεινά υποχωρώ στο μέγεθος και βάζω αγνόηση ΆΜΕΣΑ για προστασία των οφθαλμών (ορθογράφος γαρ) αλλά και της πνευματικής μου υγείας!!
Μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ
Ο καθένας εδώ μιλάει για να βοηθήσει τον κόσμο από στραπάτσα και εσύ θέλεις να σου δώσουμε βραβείο κύριε Μπαμπινιώτη τεσπα δν θα ασχοληθώ
Είναι κρίμα να γράφεις τν εμπειρία σου και επειδή δν αρέσει σε κάποιους να προσπαθούν να βρουν ότι μαλακιά τους κατέβει

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.354
Πόντοι
10.295
Απλώς ίσως μερικοί έχετε χαμηλά στάνταρ για τν εαυτό σας και καλύτερα να πω για να νιώθετε αυτήν τν ευχαρίστηση της μετριότητας
Εμένα τώρα γιατι με έκανες παράθεση, μόνο εσύ κατάλαβες το λόγο.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.817
Πόντοι
8.255
Μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ
Ο καθένας εδώ μιλάει για να βοηθήσει τον κόσμο από στραπάτσα και εσύ θέλεις να σου δώσουμε βραβείο κύριε Μπαμπινιώτη τεσπα δν θα ασχοληθώ
Είναι κρίμα να γράφεις τν εμπειρία σου και επειδή δν αρέσει σε κάποιους να προσπαθούν να βρουν ότι μαλακιά τους κατέβει
Είναι καλό να γράφεις την εμπειρία σου.
"Ίριδα τν πήρα σπίτι από εμφάνιση μέτρια κ πίπα ν βάζει δόντι τν περίμενα πολύ καλύτερη από τ λεγόμενα εδώ μέσα αλλά για μένα ήταν κακή εμπειρία" αυτό δεν είναι κριτική. Πόση ώρα, πόσα λεφτά, μασάζ καλό, οκ έγραψες για τη συνέχεια ότι δεν σου άρεσε. Το κορίτσι καθαρό; Βιαστική ή όχι;

Επίσης εγώ σχολίασα (επίσης) για την ορθογραφία, γιατί και τα κινητά και οι υπολογιστές προσφέρουν βοήθεια στη διόρθωση λαθών.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
11.308
3967.jpg

:rose: Και πάλι κοντα σας home sweet home Θεσσαλονίκη

Photo by IRiS