Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (8 μέλη και 250 επισκέπτες)

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
374
Πόντοι
21
Χαχαχαχα πετάχτηκε και ο δεν μου κάθεται καμία άλλη εκτός αν πληρώσω

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.095
Πόντοι
371
Χαχαχαχα πετάχτηκε και ο δεν μου κάθεται καμία άλλη εκτός αν πληρώσω
γιατί μας εκατσες τσάμπα και δεν σε πηδήξαμε εσένα?? Κι αν αξίζεις ρε αδερφέ θα πληρώσουμε κατι παραπανω..............

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.698
Πόντοι
2.046
κατ αρχάς ευχαριστουμε για τον κόπο να μας ενημερώσει
Εγω ευχαριστω! 50 ευρω ειναι..
gus sorola need GIF by Rooster Teeth

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.698
Πόντοι
2.046
κατ αρχάς ευχαριστουμε για τον κόπο να μας ενημερώσεις, οποτε με την σειρά μας να σου πουμε όσοι μπηκαμε με την Αισα ότι είναι με το στυλ της ντίβας.......... "με βλεπεται πως είμαι και χαρη σας κανω που ακουμπαω το πουλί σας.......πετα τα όπου βρεις να τελειωνουμε" με εμενα τουλαχιστον........ διεκπεραιωτική χωρίς δείγμα ερωτισμου.........νομίζω θα βρεις καλύτερες όπως η Μιρα δίπλα στο 2Α ή και απεναντι στα ξυλινα και στην Ελενα Ραισα
Δεν μπηκα τελικα μαζι της για δυο λογους.
1) Οταν την ειδα ναι μεν μουναρα αλλα ειχε το υφακη και ηταν πολυ σοβαρη. Απο εμπειρια συνηθως αυτες ειναι ξεπετες!
2) Διπλα κολλητα.. ενας τοιχος δηλαδη χωριζει, ηταν η Σοφια η οποια ειχε 3 γεματα δωματια και αλλους 3 να περιμενουν.
Και λεω, μια ομορφη αλλα μιλφ να εχει τοσα ατομα να περιμενουν και διπλα η μουναρα να μην εχει κανενα..καταλαβαινεις οτι την ξερουν και δεν πανε εκει.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.451
Πόντοι
486
Έχει δει κανείς την Βαλεντίνα στο black Angels τελευταία ;;;; Τη λατίνα με τη κολάρα εννοώ και αν ναι τι ώρες ;; Παλιά τη πετύχαινα βράδυ !!!!

kassler

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
45
Like
3.827
Πόντοι
11.795
Έχει δει κανείς την Βαλεντίνα στο black Angels τελευταία ;;;; Τη λατίνα με τη κολάρα εννοώ και αν ναι τι ώρες ;; Παλιά τη πετύχαινα βράδυ !!!!
είπα βραδυ μετα της 7....Τελευταια ήταν εκει....κλασσικα

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
720
Πόντοι
361
Πιστεύετε ότι γονείς απτις πουτανες και τα παιδια τους ξέρουν τι δουλειά κάνουν;;

Εγώ μια που είχα ρωτήσει με είπε ότι στο παιδί της είπε ότι δουλεύει σε ταβέρνα... Άλλη μια με είχε πει στους δικούς της είπε ότι δουλεύει σε καφετέρια...

Ενημερωση για Ρενατα. Εθεαθει με γκομενο γκαυλιαρη, γυμνασμενο ψηλο, ψιλοξανθο. Αναρωτιεμαι κατι τετοιοι αν γνωριζουν και ποσο σκουρα τα βρισκουν εξω με αλλες :2funny:

black magic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2026
Like
42
Πόντοι
0
Ενημερωση για Ρενατα. Εθεαθει με γκομενο γκαυλιαρη, γυμνασμενο ψηλο, ψιλοξανθο. Αναρωτιεμαι κατι τετοιοι αν γνωριζουν και ποσο σκουρα τα βρισκουν εξω με αλλες :2funny:
Σε πιο δουλεύει αυτηνα;

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
470
Πόντοι
21
Κάτι τέτοιοι είναι αυτοί που τους τα τρώνε και αυτοί είναι αραχτοί στον καναπέ,αλλά συνήθως είναι σαβούρες τώρα αυτή που βρήκε καυλιαρη ψηλό κλπ είναι το περίεργο

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
720
Πόντοι
361

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
720
Πόντοι
361
Κάτι τέτοιοι είναι αυτοί που τους τα τρώνε και αυτοί είναι αραχτοί στον καναπέ,αλλά συνήθως είναι σαβούρες τώρα αυτή που βρήκε καυλιαρη ψηλό κλπ είναι το περίεργο
Γιατι περιεργο? 23 χρονων ειναι και καλο μουνι. Που να δεις και εξω οταν ντυνεται πως ειναι. Βρηκε εναν γκομενο στο επιπεδο της και αυτη.
Τωρα αν εχει λεφτα και ποσα...δε ξερω.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
470
Πόντοι
21
Γιατι περιεργο? 23 χρονων ειναι και καλο μουνι. Που να δεις και εξω οταν ντυνεται πως ειναι. Βρηκε εναν γκομενο στο επιπεδο της και αυτη.
Τωρα αν εχει λεφτα και ποσα...δε ξερω.
Ε αν δεις τους γκόμενους -νταβάδες από άλλες Ρουμάνες στην ερημίτη θα καταλάβεις,και για την διαφορά ηλικίας και από μούτρα κλπ εμετός

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
720
Πόντοι
361
Ε αν δεις τους γκόμενους -νταβάδες από άλλες Ρουμάνες στην ερημίτη θα καταλάβεις,και για την διαφορά ηλικίας και από μούτρα κλπ εμετός
Δεν ξες αν ειναι γκομενος-νταβας αυτος που ειδες. Εγω παντα εβλεπα θειους για νταβαδες, οχι παιδαρελια.
Αν μου πεις οτι ειδες να τις ξεφορτωνει στην Ερημιτη ενας γυρω στα 25, γυμνασμενος, φρεσκος, ψηλος , γκαυλιαρης, ισως πιστεψω οτι υπαρχει περιπτωση η πιο μουναρα να τον πιασει και γκομενο

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.074
Πόντοι
10.555
Δεν μπηκα τελικα μαζι της για δυο λογους.
1) Οταν την ειδα ναι μεν μουναρα αλλα ειχε το υφακη και ηταν πολυ σοβαρη. Απο εμπειρια συνηθως αυτες ειναι ξεπετες!
2) Διπλα κολλητα.. ενας τοιχος δηλαδη χωριζει, ηταν η Σοφια η οποια ειχε 3 γεματα δωματια και αλλους 3 να περιμενουν.
Και λεω, μια ομορφη αλλα μιλφ να εχει τοσα ατομα να περιμενουν και διπλα η μουναρα να μην εχει κανενα..καταλαβαινεις οτι την ξερουν και δεν πανε εκει.
ρε ποια Σοφια θα πεις;

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.074
Πόντοι
10.555

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
470
Πόντοι
21
Δεν ξες αν ειναι γκομενος-νταβας αυτος που ειδες. Εγω παντα εβλεπα θειους για νταβαδες, οχι παιδαρελια.
Αν μου πεις οτι ειδες να τις ξεφορτωνει στην Ερημιτη ενας γυρω στα 25, γυμνασμενος, φρεσκος, ψηλος , γκαυλιαρης, ισως πιστεψω οτι υπαρχει περιπτωση η πιο μουναρα να τον πιασει και γκομενο
Εγώ φιλαράκι όταν λέω κάτι το ξέρω δεν το λέω κουτουρού..

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
720
Πόντοι
361
εμενα μου ειπε η τσα οτι ειναι Ρουμανια ακομα
Προσεξα οτι πολλες ελειψαν. Η Ντιανα που πηγαινα καποτε ειπε οτι ελειπε 1 μηνα. Η Καρλα που πηρα μια φορα νομιζω επισης λειπει γιατι δεν εχει γραψει καποιος για αυτην τον τελευταιο καιρο.

Μπορει οντως να ειναι Ρουμανια για τα προσωπικα της. Μπορει και να ειναι εδω και να γκομενιζει λεγοντας στη δουλεια οτι "ακομα λειπει".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom