You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (8 μέλη και 238 επισκέπτες)
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 371
γιατί μας εκατσες τσάμπα και δεν σε πηδήξαμε εσένα?? Κι αν αξίζεις ρε αδερφέ θα πληρώσουμε κατι παραπανω..............Χαχαχαχα πετάχτηκε και ο δεν μου κάθεται καμία άλλη εκτός αν πληρώσω
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.698
- Πόντοι
- 2.046
Εγω ευχαριστω! 50 ευρω ειναι..κατ αρχάς ευχαριστουμε για τον κόπο να μας ενημερώσει
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.698
- Πόντοι
- 2.046
Δεν μπηκα τελικα μαζι της για δυο λογους.κατ αρχάς ευχαριστουμε για τον κόπο να μας ενημερώσεις, οποτε με την σειρά μας να σου πουμε όσοι μπηκαμε με την Αισα ότι είναι με το στυλ της ντίβας.......... "με βλεπεται πως είμαι και χαρη σας κανω που ακουμπαω το πουλί σας.......πετα τα όπου βρεις να τελειωνουμε" με εμενα τουλαχιστον........ διεκπεραιωτική χωρίς δείγμα ερωτισμου.........νομίζω θα βρεις καλύτερες όπως η Μιρα δίπλα στο 2Α ή και απεναντι στα ξυλινα και στην Ελενα Ραισα
1) Οταν την ειδα ναι μεν μουναρα αλλα ειχε το υφακη και ηταν πολυ σοβαρη. Απο εμπειρια συνηθως αυτες ειναι ξεπετες!
2) Διπλα κολλητα.. ενας τοιχος δηλαδη χωριζει, ηταν η Σοφια η οποια ειχε 3 γεματα δωματια και αλλους 3 να περιμενουν.
Και λεω, μια ομορφη αλλα μιλφ να εχει τοσα ατομα να περιμενουν και διπλα η μουναρα να μην εχει κανενα..καταλαβαινεις οτι την ξερουν και δεν πανε εκει.
kassler
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 45
- Like
- 3.827
- Πόντοι
- 11.795
είπα βραδυ μετα της 7....Τελευταια ήταν εκει....κλασσικαΈχει δει κανείς την Βαλεντίνα στο black Angels τελευταία ;;;; Τη λατίνα με τη κολάρα εννοώ και αν ναι τι ώρες ;; Παλιά τη πετύχαινα βράδυ !!!!
Petros Erimitis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 7
- Like
- 720
- Πόντοι
- 361
Πιστεύετε ότι γονείς απτις πουτανες και τα παιδια τους ξέρουν τι δουλειά κάνουν;;
Εγώ μια που είχα ρωτήσει με είπε ότι στο παιδί της είπε ότι δουλεύει σε ταβέρνα... Άλλη μια με είχε πει στους δικούς της είπε ότι δουλεύει σε καφετέρια...
Ενημερωση για Ρενατα. Εθεαθει με γκομενο γκαυλιαρη, γυμνασμενο ψηλο, ψιλοξανθο. Αναρωτιεμαι κατι τετοιοι αν γνωριζουν και ποσο σκουρα τα βρισκουν εξω με αλλες
black magic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2026
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Σε πιο δουλεύει αυτηνα;Ενημερωση για Ρενατα. Εθεαθει με γκομενο γκαυλιαρη, γυμνασμενο ψηλο, ψιλοξανθο. Αναρωτιεμαι κατι τετοιοι αν γνωριζουν και ποσο σκουρα τα βρισκουν εξω με αλλες![]()
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Κάτι τέτοιοι είναι αυτοί που τους τα τρώνε και αυτοί είναι αραχτοί στον καναπέ,αλλά συνήθως είναι σαβούρες τώρα αυτή που βρήκε καυλιαρη ψηλό κλπ είναι το περίεργοΕνημερωση για Ρενατα. Εθεαθει με γκομενο γκαυλιαρη, γυμνασμενο ψηλο, ψιλοξανθο. Αναρωτιεμαι κατι τετοιοι αν γνωριζουν και ποσο σκουρα τα βρισκουν εξω με αλλες![]()
Petros Erimitis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 7
- Like
- 720
- Πόντοι
- 361
Δε μαθαμε ακομα. Πολλοι ρωτανε.Σε πιο δουλεύει αυτηνα;
Θα ενημερωσω εγω οταν παω καποια στιγμη να ψαξω και να ρωτησω.
Δεν ξερω αν σταματησε κιολας
Petros Erimitis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 7
- Like
- 720
- Πόντοι
- 361
Γιατι περιεργο? 23 χρονων ειναι και καλο μουνι. Που να δεις και εξω οταν ντυνεται πως ειναι. Βρηκε εναν γκομενο στο επιπεδο της και αυτη.Κάτι τέτοιοι είναι αυτοί που τους τα τρώνε και αυτοί είναι αραχτοί στον καναπέ,αλλά συνήθως είναι σαβούρες τώρα αυτή που βρήκε καυλιαρη ψηλό κλπ είναι το περίεργο
Τωρα αν εχει λεφτα και ποσα...δε ξερω.
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Ε αν δεις τους γκόμενους -νταβάδες από άλλες Ρουμάνες στην ερημίτη θα καταλάβεις,και για την διαφορά ηλικίας και από μούτρα κλπ εμετόςΓιατι περιεργο? 23 χρονων ειναι και καλο μουνι. Που να δεις και εξω οταν ντυνεται πως ειναι. Βρηκε εναν γκομενο στο επιπεδο της και αυτη.
Τωρα αν εχει λεφτα και ποσα...δε ξερω.
Petros Erimitis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 7
- Like
- 720
- Πόντοι
- 361
Δεν ξες αν ειναι γκομενος-νταβας αυτος που ειδες. Εγω παντα εβλεπα θειους για νταβαδες, οχι παιδαρελια.Ε αν δεις τους γκόμενους -νταβάδες από άλλες Ρουμάνες στην ερημίτη θα καταλάβεις,και για την διαφορά ηλικίας και από μούτρα κλπ εμετός
Αν μου πεις οτι ειδες να τις ξεφορτωνει στην Ερημιτη ενας γυρω στα 25, γυμνασμενος, φρεσκος, ψηλος , γκαυλιαρης, ισως πιστεψω οτι υπαρχει περιπτωση η πιο μουναρα να τον πιασει και γκομενο
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.074
- Πόντοι
- 10.555
ρε ποια Σοφια θα πεις;Δεν μπηκα τελικα μαζι της για δυο λογους.
1) Οταν την ειδα ναι μεν μουναρα αλλα ειχε το υφακη και ηταν πολυ σοβαρη. Απο εμπειρια συνηθως αυτες ειναι ξεπετες!
2) Διπλα κολλητα.. ενας τοιχος δηλαδη χωριζει, ηταν η Σοφια η οποια ειχε 3 γεματα δωματια και αλλους 3 να περιμενουν.
Και λεω, μια ομορφη αλλα μιλφ να εχει τοσα ατομα να περιμενουν και διπλα η μουναρα να μην εχει κανενα..καταλαβαινεις οτι την ξερουν και δεν πανε εκει.
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.074
- Πόντοι
- 10.555
εμενα μου ειπε η τσα οτι ειναι Ρουμανια ακομαΔε μαθαμε ακομα. Πολλοι ρωτανε.
Θα ενημερωσω εγω οταν παω καποια στιγμη να ψαξω και να ρωτησω.
Δεν ξερω αν σταματησε κιολας
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Η σοφία από της βίλες είναι φιλερε ποια Σοφια θα πεις;
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.074
- Πόντοι
- 10.555
και ειναι τωρα πετρου Ερημιτη;; ποτε δεν την πετυχαΗ σοφία από της βίλες είναι φιλε
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Μέδουσα ήταν χτες την είχε κ στο σάιτκαι ειναι τωρα πετρου Ερημιτη;; ποτε δεν την πετυχα
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Εγώ φιλαράκι όταν λέω κάτι το ξέρω δεν το λέω κουτουρού..Δεν ξες αν ειναι γκομενος-νταβας αυτος που ειδες. Εγω παντα εβλεπα θειους για νταβαδες, οχι παιδαρελια.
Αν μου πεις οτι ειδες να τις ξεφορτωνει στην Ερημιτη ενας γυρω στα 25, γυμνασμενος, φρεσκος, ψηλος , γκαυλιαρης, ισως πιστεψω οτι υπαρχει περιπτωση η πιο μουναρα να τον πιασει και γκομενο
Petros Erimitis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 7
- Like
- 720
- Πόντοι
- 361
Προσεξα οτι πολλες ελειψαν. Η Ντιανα που πηγαινα καποτε ειπε οτι ελειπε 1 μηνα. Η Καρλα που πηρα μια φορα νομιζω επισης λειπει γιατι δεν εχει γραψει καποιος για αυτην τον τελευταιο καιρο.εμενα μου ειπε η τσα οτι ειναι Ρουμανια ακομα
Μπορει οντως να ειναι Ρουμανια για τα προσωπικα της. Μπορει και να ειναι εδω και να γκομενιζει λεγοντας στη δουλεια οτι "ακομα λειπει".
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις