black magic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2026
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσει η Σάντρα ως εσκορτ;
ΥπαρχειΥπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσει η Σάντρα ως εσκορτ;
ΝαιΠαραμένει βράδυ?
Απο που προκυπτει αυτο?Υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσει η Σάντρα ως εσκορτ;
Ερώτηση έκανα,δεν είπα ότι θα ξεκινήσει.Μεταξυ μας αυτά που προσφέρει μέσα δεν αξίζουν για 40€Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απο που προκυπτει αυτο?
Δωστην εσύ παραπάνω τότεΕρώτηση έκανα,δεν είπα ότι θα ξεκινήσει.Μεταξυ μας αυτά που προσφέρει μέσα δεν αξίζουν για 40€
Την έχω δώσει μπρατ , την γνώμη μου λέω απλά τσιλαρεΔωστην εσύ παραπάνω τότε
Φοβασαι μην χασεις τη νυφη, μαν?Την έχω δώσει μπρατ , την γνώμη μου λέω απλά τσιλαρε
ποια γνωστη Σοφια;Live
Παρανταις. Ερικκα ξανθια με χοντρα μπουτια.
Γκολντεν λιπς. Εμμα, ομορφη κοπελα και μαλλον αδερφη της Σαρας, μοιαζουν πολυ. 50 για απλο δυσκολα να δωσω!
Βιλα ερωτικα. Η Σαρα, μαλλον αδερφη της Εμμας, την εχω παρει παλιοτερα στο παρανταις και δεν ξανα.
Φριξου αριστερα. χ και το αλλο με τα σκαλια, κατι μαριες ειχε και δυο λατινες, γενικα πολλες λατιν ειδα και ολες αδιαφορες.
Το ιδο και στο σεξ εν δε σιτι. Λουνα την ειπε δεν θυμαμαι καλα.
Νικηφορου λιγο πριν στριψης για μινοταυρου, κολλητα με το τυροπιταδικο και εδω δυο λατινες.
Ξυλινο διπλα απο το βενους, μια ξανθια μιλφ με κοτσιδακια! γελασα λιγο.
απεναντι γωνιακο πρασινο. Μπιανκα η γνωστη, να παζαρευει εναν πακιστανο να περασει. Εννοειται μ αυτην δεν ξανα παω.
τερμα νικηφορου. Μια καινουργια γκαμπριελα την ειπε αν θυμαμαι, ψιλο αδιαφορη.
Λας βεγκας, δυο αδιαφορες ψιλονταρντανες.
Μεδουσα. Η γνωστη σοφια με πολυ κοσμο να περιμενει.
Διπλα. Μια μουναρα πρωτη φορα την βλεπω.. Αισα την ειπε..κορμαρα γκαυλοφατσα..φτιαχτα μεγαλα βυζια. Μπορει να μπω..αν την εχει παρει κανενας ας πει κατι για αυτην.
Πιο διπλα η γνωστη Σαντρα.
Απεναντι μπηκα σε αυτο που ειναι κοντα στο βεγκας.. ηταν η Ελενα πρασινοματα.
Αυτα παιδες!
ΝαιΦοβασαι μην χασεις τη νυφη, μαν?
Εφυγε.??? Και την ηθελα για ενα προστυχο....Ρε παιδιά μιας και έφυγε η αναμπελ εχουμε αλλου μαύρες στα σπιτάκια γτ δεν βρήκα κατι σε βολτα
Γραψαν πριν μερικες μερες οτι ειναι τυπικη στα ορια της φολαςΔιπλα. Μια μουναρα πρωτη φορα την βλεπω.. Αισα την ειπε..κορμαρα γκαυλοφατσα..φτιαχτα μεγαλα βυζια. Μπορει να μπω..αν την εχει παρει κανενας ας πει κατι για αυτην.
αυτη μεχρι ποσο εκατσε εδω ρε συ?Ρε παιδιά μιας και έφυγε η αναμπελ εχουμε αλλου μαύρες στα σπιτάκια γτ δεν βρήκα κατι σε βολτα
Οχοαυτη μεχρι ποσο εκατσε εδω ρε συ?
κατ αρχάς ευχαριστουμε για τον κόπο να μας ενημερώσεις, οποτε με την σειρά μας να σου πουμε όσοι μπηκαμε με την Αισα ότι είναι με το στυλ της ντίβας.......... "με βλεπεται πως είμαι και χαρη σας κανω που ακουμπαω το πουλί σας.......πετα τα όπου βρεις να τελειωνουμε" με εμενα τουλαχιστον........ διεκπεραιωτική χωρίς δείγμα ερωτισμου.........νομίζω θα βρεις καλύτερες όπως η Μιρα δίπλα στο 2Α ή και απεναντι στα ξυλινα και στην Ελενα ΡαισαLive
Παρανταις. Ερικκα ξανθια με χοντρα μπουτια.
Γκολντεν λιπς. Εμμα, ομορφη κοπελα και μαλλον αδερφη της Σαρας, μοιαζουν πολυ. 50 για απλο δυσκολα να δωσω!
Βιλα ερωτικα. Η Σαρα, μαλλον αδερφη της Εμμας, την εχω παρει παλιοτερα στο παρανταις και δεν ξανα.
Φριξου αριστερα. χ και το αλλο με τα σκαλια, κατι μαριες ειχε και δυο λατινες, γενικα πολλες λατιν ειδα και ολες αδιαφορες.
Το ιδο και στο σεξ εν δε σιτι. Λουνα την ειπε δεν θυμαμαι καλα.
Νικηφορου λιγο πριν στριψης για μινοταυρου, κολλητα με το τυροπιταδικο και εδω δυο λατινες.
Ξυλινο διπλα απο το βενους, μια ξανθια μιλφ με κοτσιδακια! γελασα λιγο.
απεναντι γωνιακο πρασινο. Μπιανκα η γνωστη, να παζαρευει εναν πακιστανο να περασει. Εννοειται μ αυτην δεν ξανα παω.
τερμα νικηφορου. Μια καινουργια γκαμπριελα την ειπε αν θυμαμαι, ψιλο αδιαφορη.
Λας βεγκας, δυο αδιαφορες ψιλονταρντανες.
Μεδουσα. Η γνωστη σοφια με πολυ κοσμο να περιμενει.
Διπλα. Μια μουναρα πρωτη φορα την βλεπω.. Αισα την ειπε..κορμαρα γκαυλοφατσα..φτιαχτα μεγαλα βυζια. Μπορει να μπω..αν την εχει παρει κανενας ας πει κατι για αυτην.
Πιο διπλα η γνωστη Σαντρα.
Απεναντι μπηκα σε αυτο που ειναι κοντα στο βεγκας.. ηταν η Ελενα πρασινοματα.
Αυτα παιδες!
Την είχα δεί, παραλίγο να κάνω το κασκαντεριλικι.Ομολογω ο,τι με έπεισε από εμφάνιση και πρώτη συμπεριφορά έξω....κατ αρχάς ευχαριστουμε για τον κόπο να μας ενημερώσεις, οποτε με την σειρά μας να σου πουμε όσοι μπηκαμε με την Αισα ότι είναι με το στυλ της ντίβας.......... "με βλεπεται πως είμαι και χαρη σας κανω που ακουμπαω το πουλί σας.......πετα τα όπου βρεις να τελειωνουμε" με εμενα τουλαχιστον........ διεκπεραιωτική χωρίς δείγμα ερωτισμου.........νομίζω θα βρεις καλύτερες όπως η Μιρα δίπλα στο 2Α ή και απεναντι στα ξυλινα και στην Ελενα Ραισα
Τι κάνει δηλαδή; Ρωτάω γιατί δεν έχω περάσει μαζί τηςΕρώτηση έκανα,δεν είπα ότι θα ξεκινήσει.Μεταξυ μας αυτά που προσφέρει μέσα δεν αξίζουν για 40€
τα αδύνατα δυνατά κανει για να σε ευχαριστήσει με την ψωλή κρατημανη παντα όρθια..........μπορεί να είναι σε πισοκολλητό και για να αλλαξει στάση να γυρναει παλι για πιπα και μετά ξανα σεξ............. την υδρώνει την φανελα λεμεΤι κάνει δηλαδή; Ρωτάω γιατί δεν έχω περάσει μαζί της