You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57K
- Εμφανίσεις 12M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (10 μέλη και 58 επισκέπτες)
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.770
- Πόντοι
- 1.056
Στην αναζήτησηΓια το masazstospiti εχουμε καμια αποψη. εχει πολυ ωραια κοριτσακια στο site αλλα το thread εδω ειναι 2.8Κ σελιδες οποτε αν εχει ειπωθει κατι δεν θα το βρω ποτε. Αν καποιος ξερει και θελει ας μοιραστει τη γνωση του.
Wandering Passenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Στην αναζήτηση
εψαξα και εγω απο περιεργεια αλλα δεν υπαρχει κατι προσφατο
Αναζήτηση αποτελεσμάτων για: masazstospiti
και νομιζω στο site ειναι κοπελες που παιζουν και σε αττικα... διορθωστε οι πιο εμπειροι
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.770
- Πόντοι
- 1.056
Πήγαινε στο νημα που δεν φραπας.....μαλλον ειναι στα δενεψαξα και εγω απο περιεργεια αλλα δεν υπαρχει κατι προσφατο
![]()
Αναζήτηση αποτελεσμάτων για: masazstospiti
www.bourdela.com
και νομιζω στο site ειναι κοπελες που παιζουν και σε αττικα... διορθωστε οι πιο εμπειροι
Pecora nera
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 1.534
- Πόντοι
- 2.390
Όχι πως θα δεις αλλιώς ποιες είναιΘα ήταν καφρίλα στο jadore να στείλω μυνημα να δω όλα τα διαθεσιμα κορίτσια που έχουν ;
paliatsos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2024
- Like
- 311
- Πόντοι
- 20
Καλά ας αργούσες να χυσεις κάνα 10λεπτο παραπάνω και θα έβλεπες τον αληθινο της χαρακτήρα και τους τροπους της. Been there done that.Μόλις τελείωσα συνάντηση με μαριαννα από osmoses.
Κόστος για 1 ώρα 130.
Απίστευτα όμορφο πρόσωπο , τρομερές ματαρες , χείλια πιο φυσικά από τις φωτογραφίες αλλά έχει και μαγουλακια που αφαιρούν λίγο.
Στο σώμα έχει 2 υπέροχες βυζαρες , είναι μετρίου προς χαμηλό αναστήματος , και αν και παχουλή κοπέλα ( από το βίντεο σίγουρα 5-10 κιλάκια παραπάνω ) εμένα μου άρεσε.
Υπηρεσίες είχαν δίκιο οι προηγούμενοι .
Οχι φιλιά , όχι 69 , όχι cowgirl.
Χαρακτήρας φάνηκε αρκετά καλός.
Μιλάει καλά ελληνικά , ίσως καλύτερα και από εμένα , δνε είναι για φιλοσοφικές συναντήσεις, αλλά καλό σοσιαλ.
Έμεινε στον χώρο μου 42 λεπτά.
Άμα έδινε φιλιά , ήταν λίγο πιο χαμηλά στα κιλάκια και άφηνε 69 θα άξιζε φουλ.
Θα ξαναδώ λόγω καλών τρόπων σε γενικές γραμμές , και πανέμορφου μπούστου.
Μια παρατήρηση αν μου επιτρέπεται.
Υπάρχουν σπρέι στο χώρο , αντιμικροβιακά , αντισηπτικά χίλια δυο που είναι για το στόμα, κάλλιστα μπορείς να ζητήσεις από τον παρτενέρ να κάνει χρήση , να κάνεις και εσύ και να έχεις έτσι υπηρεσίες που πλησιάζουν σε εσκορτ , και όχι υπηρεσίες που θυμίζουν άλλες καταστάσεις…
Επίσης να αναφέρω ότι είμαι μέγας λάτρης των πλαστικών.
Στο στήθος έχει γίνει πραγματικά άψογη δουλειά.
Δεν μετανιώνω το ραντεβού , αλλά σίγουρα θέλει δουλίτσα για να γίνει vfm.
Επίσης θετικό περνάει από μπάλες , αλλά στοματικό αδιάφορο .
Μασάζ δεν δοκίμασα , λίγο με έτριψε αλλά μόλις είδα τις βυζαρες έξω θόλωσα .
Στα θετικά μπορώ να πω πως είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος, πολύ καθαρή, δοτική. Εγώ έχω περάσει πολύ καλά μαζί της. το VfM είναι διαφορετικό για τον καθένα μας. Όπως είναι και ο σωματότυπος. σε άλλους θα αρέσει η κωλάρα της ή το στήθος της, ενώ σε άλλους όχι.Η γνωστή Βραζιλιάνα Patricia Sundari (με το φακουδάκι δεξιά πολλές αναφορές παλιότερα).
Με χώρο στον Άγιο Δημήτριο.
Μασάζ ταντρα (?!?) με μαγιό και φραπε ή body to body γυμνή με φραπε.
Ωραία εμπειρία αλλά καθολου vfm... 150 αν θυμάμαι καλά το δεύτερο...
Πέρασε καιρός από τότε...
Μπορεί να έχουν γίνει ανατιμήσεις ακολουθώντας τα trend!!
Μπορείς να μου στείλεις pm περισσότερα;Αν λες για μια χοντρουλα που ηταν στο ν ηρακλειο, το παει φουλ. Αλλά δεν αξιζει
Island_boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 371
Δεν σχολίασα τίποτα για το σωματότυπο (που εσύ αναφέρεις σαν κάτι άξιο σχολιασμού) και είπα ότι η εμπειρία ήταν ωραία.Στα θετικά μπορώ να πω πως είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος, πολύ καθαρή, δοτική. Εγώ έχω περάσει πολύ καλά μαζί της. το VfM είναι διαφορετικό για τον καθένα μας. Όπως είναι και ο σωματότυπος. σε άλλους θα αρέσει η κωλάρα της ή το στήθος της, ενώ σε άλλους όχι.
Αλλά 150 για 1 ώρα body to body με φραπέ στο τέλος είναι εκτός αγοράς... Ψάξε και σύγκρινε.
Το vfm αναφέρεται πάντα για αντικειμενικό τρόπο σύγκρισης με βάση παρόμοιες προϊόντα/υπηρεσίες στην αγορά και όχι για την οικονομική δυνατότητα του λήπτη της υπηρεσίας....
Ένα ιαπωνικό/κορεάτικο SUV είναι value for money συγκρινόμενο με ένα γερμανικό με τα ίδια χαρακτηριστικά γιατί κοστίζει λιγότερο (οριακά πια). Όχι γιατί αυτός που το διαλέγει έχει μικρότερη αγοραστική δύναμη ..
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και συμφωνώ ότι στο παράδειγμα των αυτοκινήτων το value for money μπορεί να αξιολογηθεί με αρκετά αντικειμενικά κριτήρια, όπως εξοπλισμός, επιδόσεις, αξιοπιστία και τιμή.Δεν σχολίασα τίποτα για το σωματότυπο (που εσύ αναφέρεις σαν κάτι άξιο σχολιασμού) και είπα ότι η εμπειρία ήταν ωραία.
Αλλά 150 για 1 ώρα body to body με φραπέ στο τέλος είναι εκτός αγοράς... Ψάξε και σύγκρινε.
Το vfm αναφέρεται πάντα για αντικειμενικό τρόπο σύγκρισης με βάση παρόμοιες προϊόντα/υπηρεσίες στην αγορά και όχι για την οικονομική δυνατότητα του λήπτη της υπηρεσίας....
Ένα ιαπωνικό/κορεάτικο SUV είναι value for money συγκρινόμενο με ένα γερμανικό με τα ίδια χαρακτηριστικά γιατί κοστίζει λιγότερο (οριακά πια). Όχι γιατί αυτός που το διαλέγει έχει μικρότερη αγοραστική δύναμη ..
Στην περίπτωση όμως μιας υπηρεσίας μασάζ θεωρώ ότι τα πράγματα είναι αρκετά πιο σύνθετα. Το VfM δεν εξαρτάται μόνο από τη διάρκεια ή την τιμή, αλλά και από παράγοντες που είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικοί. Για τον καθένα μετράνε διαφορετικά στοιχεία στην συνολική εμπειρία.
Γι' αυτό ανέφερα και τον σωματότυπο, όχι ως κάτι που πρέπει να αρέσει σε όλους, αλλά επειδή για αρκετούς αποτελεί έναν από τους παράγοντες που επηρεάζουν την overall απόλαυση της εμπειρίας. Αντίστοιχα, άλλοι δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην καθαριότητα, στο ότι υπάρχει ιδιωτικός χώρος, στον χαρακτήρα, στη χημεία ή στη γενικότερη αίσθηση που αποκομίζουν.
Οπότε δεν διαφωνώ ότι τα 150€ μπορεί για εσένα να είναι εκτός αγοράς. Απλώς θεωρώ ότι, σε τέτοιου είδους υπηρεσίες, το value for money δεν μπορεί να κριθεί με την ίδια αντικειμενικότητα που κρίνεται ένα αυτοκίνητο, γιατί η εμπειρία έχει πολύ πιο έντονο το στοιχείο της προσωπικής αξιολόγησης.
Καλή συνέχεια!
happyending
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
Σωστος. Αυτο ειναι το σωστό για το vfm.Δεν σχολίασα τίποτα για το σωματότυπο (που εσύ αναφέρεις σαν κάτι άξιο σχολιασμού) και είπα ότι η εμπειρία ήταν ωραία.
tsontopoulos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 108
- Like
- 19.001
- Πόντοι
- 36.900
Ε νταξ μπορεί να είναι υποκειμενικά όλα ,Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και συμφωνώ ότι στο παράδειγμα των αυτοκινήτων το value for money μπορεί να αξιολογηθεί με αρκετά αντικειμενικά κριτήρια, όπως εξοπλισμός, επιδόσεις, αξιοπιστία και τιμή.
Στην περίπτωση όμως μιας υπηρεσίας μασάζ θεωρώ ότι τα πράγματα είναι αρκετά πιο σύνθετα. Το VfM δεν εξαρτάται μόνο από τη διάρκεια ή την τιμή, αλλά και από παράγοντες που είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικοί. Για τον καθένα μετράνε διαφορετικά στοιχεία στην συνολική εμπειρία.
Γι' αυτό ανέφερα και τον σωματότυπο, όχι ως κάτι που πρέπει να αρέσει σε όλους, αλλά επειδή για αρκετούς αποτελεί έναν από τους παράγοντες που επηρεάζουν την overall απόλαυση της εμπειρίας. Αντίστοιχα, άλλοι δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην καθαριότητα, στο ότι υπάρχει ιδιωτικός χώρος, στον χαρακτήρα, στη χημεία ή στη γενικότερη αίσθηση που αποκομίζουν.
Οπότε δεν διαφωνώ ότι τα 150€ μπορεί για εσένα να είναι εκτός αγοράς. Απλώς θεωρώ ότι, σε τέτοιου είδους υπηρεσίες, το value for money δεν μπορεί να κριθεί με την ίδια αντικειμενικότητα που κρίνεται ένα αυτοκίνητο, γιατί η εμπειρία έχει πολύ πιο έντονο το στοιχείο της προσωπικής αξιολόγησης.
Καλή συνέχεια!
Αλλά αντικειμενικά αν καθόταν πάνω στο καβλι σου και σε λέρωνε με τα υγρά της μουναρα της , δεν θα ήταν ακόμα πιο vfm ?
Συγνώμη κιόλας που επεμβαίνω , αλλά στα 150 μπορείς να βρεις μια κοπέλα από γραφείο , που να ξέρει επαγγελματικό μασάζ να στο κάνει και να είναι πραγματικά μοντέλο ,
Με ένα πρόγραμμα που θα έχει ελεύθερο στοματικό 69 δάχτυλα γαμησια γαλλικά φιλιά , squirt κτλ κτ
σήμερον ίσως λίγο δύσκολο , αλλά σίγουρα πριν από 2 χρόνια εγώ έβρισκα αρκετά.
Και προεξοφλώ ότι δεν έχω κάνει κτήμα μου , το πλήθος γνώσεων που έχετε στον χώρο οι περισσότεροι από εδώ μέσα .
Μπορεί να υστερεί λίγο στο μασάζ ( κάτι που δνε ισχύει πάντα )
, αλλά υπερτερεί σε όλα τα υπόλοιπα .
Οπότε στην τελική και εδώ υπάρχει ένα μέτρο αντικειμενικότητας .
Αν απογυμνώσεις το συναίσθημα και κυριαρχήσει μια ψυχρή λογική , και ένα σώμα με κρύα καρδιά.
Αλλά εν κατακλείδι εδώ ταιριάζει γάντι το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Για να το θέσω πιο λακωνικά , και να συμφωνήσουμε εδώ.
Πάντως παιδιά μπράβο, απόν το λίγο που έχω διαβάσει , έχετε ένα από τα πιο αξιόλογα νήματα !
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.Ε νταξ μπορεί να είναι υποκειμενικά όλα ,
Αλλά αντικειμενικά αν καθόταν πάνω στο καβλι σου και σε λέρωνε με τα υγρά της μουναρα της , δεν θα ήταν ακόμα πιο vfm ?
Συγνώμη κιόλας που επεμβαίνω , αλλά στα 150 μπορείς να βρεις μια κοπέλα από γραφείο , που να ξέρει επαγγελματικό μασάζ να στο κάνει και να είναι πραγματικά μοντέλο ,
Με ένα πρόγραμμα που θα έχει ελεύθερο στοματικό 69 δάχτυλα γαμησια γαλλικά φιλιά , squirt κτλ κτ
σήμερον ίσως λίγο δύσκολο , αλλά σίγουρα πριν από 2 χρόνια εγώ έβρισκα αρκετά.
Και προεξοφλώ ότι δεν έχω κάνει κτήμα μου , το πλήθος γνώσεων που έχετε στον χώρο οι περισσότεροι από εδώ μέσα .
Μπορεί να υστερεί λίγο στο μασάζ ( κάτι που δνε ισχύει πάντα )
, αλλά υπερτερεί σε όλα τα υπόλοιπα .
Οπότε στην τελική και εδώ υπάρχει ένα μέτρο αντικειμενικότητας .
Αν απογυμνώσεις το συναίσθημα και κυριαρχήσει μια ψυχρή λογική , και ένα σώμα με κρύα καρδιά.
Αλλά εν κατακλείδι εδώ ταιριάζει γάντι το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Για να το θέσω πιο λακωνικά , και να συμφωνήσουμε εδώ.
Πάντως παιδιά μπράβο, απόν το λίγο που έχω διαβάσει , έχετε ένα από τα πιο αξιόλογα νήματα !
Στο site είμαι καινούριος, παρότι το παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια. Αποφάσισα να αρχίσω να γράφω κι εγώ, μοιραζόμενος κάποιες πληροφορίες και τις προσωπικές μου εμπειρίες από μερικές κοπέλες που έτυχε να επισκεφθώ.
Καλή συνέχεια!
tsontopoulos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 108
- Like
- 19.001
- Πόντοι
- 36.900
Και πολύ καλά κάνεις κάνες , και έχετε ένα φτιάξει ένα όμορφο κλίμα , με ευγένεια , σεβασμό και επιχειρηματολογία , χωρίς μπαχαλακηδες που λιμνάζουν σε άλλα νήματα .Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Στο site είμαι καινούριος, παρότι το παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια. Αποφάσισα να αρχίσω να γράφω κι εγώ, μοιραζόμενος κάποιες πληροφορίες και τις προσωπικές μου εμπειρίες από μερικές κοπέλες που έτυχε να επισκεφθώ.
Καλή συνέχεια!
Συνεχίστε έτσι .
MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.338
- Πόντοι
- 5.595
καθε νημα εχει το λογο υπαρξης του. μη γινεσαι ρατσιστης με τους μπαχαλακηδες(ειμαι ναι) αμα δεν εχεις ψαξει και backstories κλπ. εγω π.χ κανω μπαχαλα στα νηματα που ναι για μπαχαλο, αλλου(οπως εδω) συνεισφερω δημιουργικαΚαι πολύ καλά κάνεις κάνες , και έχετε ένα φτιάξει ένα όμορφο κλίμα , με ευγένεια , σεβασμό και επιχειρηματολογία , χωρίς μπαχαλακηδες που λιμνάζουν σε άλλα νήματα .
Συνεχίστε έτσι .
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 506
Τι pm? Σωμα ατσουμπαλο, μασαζ της πλακας, sex αγγαρεια. Αυτα το 2018, δε νομιζω ν αλλαξε κατι προς το καλυτεροΜπορείς να μου στείλεις pm περισσότερα;
Island_boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 371
Το value for money είναι αντικειμενικός οικονομικός όρος της αγοράς για σύγκριση ομοειδών προϊόντων/υπηρεσιών!Στην περίπτωση όμως μιας υπηρεσίας μασάζ θεωρώ ότι τα πράγματα είναι αρκετά πιο σύνθετα. Το VfM δεν εξαρτάται μόνο από τη διάρκεια ή την τιμή, αλλά και από παράγοντες που είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικοί. Για τον καθένα μετράνε διαφορετικά στοιχεία στην συνολική εμπειρία.
.....
Οπότε δεν διαφωνώ ότι τα 150€ μπορεί για εσένα να είναι εκτός αγοράς.
Δεν είναι για μένα η τιμή εκτός αγοράς. Είναι πολλά. Τελεία.
Το οποίο όμως είναι αναφαιρετο δικαίωμα της κάθε κοπέλας και δεν παζαρευεται...
Έχω δώσει και περισσότερα αλλά για αντικειμενικά καλύτερες υπηρεσίες (περισσότερη ώρα, καλύτερο μασάζ, καλύτερο σοσιαλ - όχι Βραζιλιάνα, καλύτερος χώρος - όχι στο πάτωμα αλλά σε κρεβάτι)..
Για τη προσωπική αξιολόγηση υπάρχει η απάντηση στο "θα ξαναπήγαινες?"γιατί η εμπειρία έχει πολύ πιο έντονο το στοιχείο της προσωπικής αξιολόγησης.
Εκεί είναι το κριτήριο της προσωπικής αξιολόγησης.
Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε!
Καλό βράδυ!
milfogilfas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2025
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Έχει πάρει κάποιος Μαρία από massaua πρόσφατα; Αξίζει; Γενικά πρόταση καμία 50+ για μασάζ σπίτι;
??????Φιλε δωσε info ... αν θυμασε ...
ποσο ηταν ο φραπες ...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις