+90H Nikoleta απο Massaua γνωρίζει κανείς αν έχει και μπριζόλα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57K
- Εμφανίσεις 12M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)
Καλησπέρα,Παραδόξως, υπάρχουν κοπέλες που εμφανίζονται για αρκετό καιρό, αλλά για τις οποίες δεν φαίνεται να υπάρχουν αναφορές:
Joy -> Βικυ
Σολ -> Αγγελινα, Στελλα, Μαριαννα, Ελενα, Ηοpe
Αρτ -> Ιννα (παιζει να ειναι Valeria απο Massaua..)
Your -> Καρολινα
Είναι όλες διαμάντια και όσοι της δοκίμασαν θέλουν να της κρατήσουν για πάρτι τους![]()
Συμφωνώ μαζί σου!
Εδώ την Μαριλένα την ήξεραν οι μισοί εκτός από εμένα
αφού την είδα τελικά την ήξεραν όλοι.Μπορείς ωστόσο να δώσεις παραπάνω πληροφορίες;
Εγώ ενδιαφέρομαι για αυτές που ονόμασες στο Sol, αν μπορείς δύο λόγια είτε εδώ είτε DM, σώμα, ηλικία, παροχές, κόστος + έξτρα
Φωτογραφία προ-περσινή. Μασάζ καλούτσικο. Το μενού εχει καλαμάκι με λάστιχο και μπριζόλα αλά προσωπικά δεν ψήθηκα. φραπέ με ρουχα +25.Ρία από art έχει πάρει κάποιος??
Sorry δεν έβαλα ερωτηματικό στο τέλος της πρότασής μου.. κι εγώ για πληροφορίες ψάχνω...Καλησπέρα,
Συμφωνώ μαζί σου!
Εδώ την Μαριλένα την ήξεραν οι μισοί εκτός από εμένααφού την είδα τελικά την ήξεραν όλοι.
Μπορείς ωστόσο να δώσεις παραπάνω πληροφορίες;
Εγώ ενδιαφέρομαι για αυτές που ονόμασες στο Sol, αν μπορείς δύο λόγια είτε εδώ είτε DM, σώμα, ηλικία, παροχές, κόστος + έξτρα
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.069
- Πόντοι
- 506
Στο massagetop γαμιουνται?
Αριάδνη ρε φίλε χάλια. Ευγενική μεν αλλά ιδρωμένη με καθόλου ωραία μυρωδια. .. φραπε με +30. Μασαζ ούτε για αστείο…Ελενα sol η αριαδνη jadore γνωριζει καποιος;
Έδωσα 100Φιλε δωσε info ... αν θυμασε ...
ποσο ηταν ο φραπες ...
Εχει περάσει καιρός αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει τιμές
Έχει το Σολ Αγγελίνα και Στέλα;Παραδόξως, υπάρχουν κοπέλες που εμφανίζονται για αρκετό καιρό, αλλά για τις οποίες δεν φαίνεται να υπάρχουν αναφορές:
Joy -> Βικυ
Σολ -> Αγγελινα, Στελλα, Μαριαννα, Ελενα, Ηοpe
Αρτ -> Ιννα (παιζει να ειναι Valeria απο Massaua..)
Your -> Καρολινα
Είναι όλες διαμάντια και όσοι της δοκίμασαν θέλουν να της κρατήσουν για πάρτι τους???
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 679
- Πόντοι
- 81
Αν είναι όπως λέγεται δεξιά και αριστερά κλώνος του osmose τότε ναιΣτο massagetop γαμιουνται?
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 17
- Like
- 5.924
- Πόντοι
- 2.046
Ρωτησα στο Sol Massage για το αν παρεχει η Zen extra υπηρεσιες ... και φυσικα μου ειπαν μονο masage ...
Επειδη βαριεμαι να παιζω την κολοκυθια ... αν εχει καποιος αλλη εμπειρια με συνγκεκριμενες τιμες ας το αναφερει εδω η σε προσωπικο μυνημα
Επειδη βαριεμαι να παιζω την κολοκυθια ... αν εχει καποιος αλλη εμπειρια με συνγκεκριμενες τιμες ας το αναφερει εδω η σε προσωπικο μυνημα
Μασάζ μην περιμένεις τίποτα το ιδιαίτερο.Ρωτησα στο Sol Massage για το αν παρεχει η Zen extra υπηρεσιες ... και φυσικα μου ειπαν μονο masage ...
Έχει τιμοκατάλογο για όλα.
60 πάει το μασάζ και 60 με 80 μπορείς να πάρεις τα πάντα.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.792
- Πόντοι
- 456
Δοκιμή Χρύσας απο delux, καινούργια στο ίδρυμα, πενηντάρα αλλα με σώμα καλής σαραντάρας ,μασάζ ψιλοάσχετη ,γδύνεται εύκολα αφήνει χέρι -γλύψιμο κλπ. κατά δήλωσή της το τερματίζει αλλά εγώ δεν δοκίμασα, κάτι δεν μου άρεσε...70+20 ευρώ.
Έχει χώρο αυτή δικό της ;Η Mary η μαυρουλα που κάνει μασαζ A. Kυψέλη μέχρι που το πάει; μέχρι καλαμάκι; εχει παρει κανεις τιποτα παραπανω;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.069
- Πόντοι
- 506
Αν λες για μια χοντρουλα που ηταν στο ν ηρακλειο, το παει φουλ. Αλλά δεν αξιζειΗ Mary η μαυρουλα που κάνει μασαζ A. Kυψέλη μέχρι που το πάει; μέχρι καλαμάκι; εχει παρει κανεις τιποτα παραπανω;
Ασεχετος και ζητώ συγγνώμη.... 1 βολή είναι ή με την ώρα;Μασάζ μην περιμένεις τίποτα το ιδιαίτερο.
Έχει τιμοκατάλογο για όλα.
60 πάει το μασάζ και 60 με 80 μπορείς να πάρεις τα πάντα.
manousos pire
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
massage royal εχει δοκιμασει καποιος την Κατια;
Τι ζητάς συγνώμη ρε φιλαράκιΑσεχετος και ζητώ συγγνώμη.... 1 βολή είναι ή με την ώρα;
Για αυτό είναι το φόρουμ
Κάνεις μασαζ με 60 και μετά με αλλά 60 σεξ.
Όταν τελειώσεις τέλος εκτός άμα την έχεις καυλώσει και ψηθεί για 2ο γύρο.(Χωρίς λεφτά γιατί άμα είναι με λεφτά αστην να φύγει)
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις