οκ ειμαι 60 ετων 95 κιλα με υψος 1,81.πρωην παικτης του ττενις και προπονητης. τωρα κανω καθε ημερα 2,5 ωρες κολυμβηση συν 4 χλμ περπατημα και βεβαια κανα 2 ωρες καθημερινα μαθηματα .το Δεκ και για 2 μηνες παω Πουκετ και κανω τα μπανια μου συν κατι μαθηματα τενις σαν συμβουλος κλπ , λιγα να μη κουραζομαστε κι ολας Γνωρισα ενα μικρο 31 ετων μια γλυκα δεν θα πω ψεμματα επαγγελματιας ,οπου εκει με 1.500 μπ;ατ ,με 40 δηλαδη ευρω ερχονται στο διαμμερισμα για σορτ 2 ωρες μινιμουμ.Ε λοιπον ηταν τοσο γλυκα τετοια καβλα που τελειωσα 3 φορες δεν κανω ολακα εχω και screen shot απο τη συνομιλια μεσω whats up.Αρα εχοντας τετοια καβλα να σου κανει και να κανεις τοσο ωαραια πραγματα ,δεν νομιζω να χρειαζομαστς κατι το εξτρα .Αρα μηπως πρεπει να κοιταμε το ταιριασμα , παραδειγμα μου τη πεφτει εδω στη πόλη μου μια που ενω ειναι 39 ετυων ειναι χοντρη , εχει βεβαια ωραιο προσωπο και επειδη εχω εμπειρια σε αυτα πρεπει ν αγαμιεται πολυ εντονα ,Αλλα δεν μου πολυαρεσει ,ετσι οχι δεν θα παω ,αφου δεν θα υπαρξει αυτο το ταιριασμα αμα μετα δεν μπορεσω ουτε μια φορα .λετε να μου φταιει κατι αλλο και να τρεχω να παιρνω βιαγκρα και οτι αλλο τελος παντων ..