Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (7 μέλη και 102 επισκέπτες)

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
6
Στην Άννα Χαριλάου υπάρχει μια τσέχα σκέτη κόλαση, ονόματι Bella ( Beata ). Σε βάζει κάτω και σε ξεσκίζει, ακόμα και εμένα που είμαι 1.98 m και 150 kg ( Με την συναίνεσή μου βέβαια ).Είναι πολύ λεπτη 1.70 m 55 kg, έχει φανταστικό κολαράκι, πολύ μικρό βυζί. Τα κάνει όλα πλην πρωκτού και παρτούζας ....
Υποθέτω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει κάποιες για μια επίσκεψη?άπο Τετάρτη θα βρίσκομαι πάλι Θεσσαλονίκη για μια εβδομάδα

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
144
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες! Σημερα περασα πρωτη φορα απο Βασιλεως Γεωργιου 11, ειχε 2 μικρες αρκετα ωραιες (25 με 30). Την Μελιτα (μελαχρινη) κ την Βαλεντινα (καστανη με ξανθιες ανταυγειες). 80 ευρω μια πιστολια, εγω πηρα Βαλεντινα γτ ειχε μεγαλυτερο στηθος. Σοσιαλ λιγο ανυπαρκτο αλλα θα το προτεινα το μερος, η Βαλεντινα το εχει το αθλημα. Γενικα προσπαθει να σε ευχαριστησει, δινει γλωσσοφιλα, εμενα μου εγλειφε μεχρι κ τα αυτια :2funny:
ποιο ειναι αυτο ρε παιδια?

Zhukov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
4.175
Πόντοι
446
Περασμα με Βιβιαν απο Βανα Σπα,πολυ ωραιο μασαζ,καλο σοσιαλ,εκτονωση πολυ ωραια,με πολλα εξτρα

dbaba

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.454
Πόντοι
4.435
Ρε παιδιά με την Περαία έχουμε update ? Δουλεύει ?

ParadiseCircus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2026
Like
1
Πόντοι
0
Καλημέρα είμαι νέο μέλος και ψάχνω διάφορα μασατζιδικα στην Θεσσαλονίκη ή σε οικεία.

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
1

josefhat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2023
Like
171
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Κάποια στοιχεία επικοινωνίας από το imperial θα μπορούσα να έχω παρακαλώ;

zaouzizin

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, δεν ασχολούμαι ενεργά με το άθλημα αλλά διάβασα αρκετά σχόλια για τη Φενια. Μπορείτε να δώσετε πληροφορίες (κατάστημα που δουλεύει, και ένα τηλέφωνο/προγραμμα) αν υπάρχει; Ευχαριστώ.

Leagues

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Μόνο Κρυσταλ έχω πάει, όπου έχω γράψει και για την εμπειρία μου, αλλά θέλω να πω πως είναι κρίμα ενώ υπάρχουν τόσοι έμπειροι να μην βοηθούνται οι νέοι με πληροφορίες, αντιλαμβάνομαι πως δεν μπορούν να δίνονται τηλέφωνα έτσι αλλά σίγουρα θα μπορούσε να υπάρχει μια καλύτερη καθοδήγηση. Όποιος είναι νέος στον χώρο χωρίς εμπειρία σίγουρα συμπάσχει εδώ. Βεβαίως πχ και από πλευράς μου υπάρχει όρεξη φουλ να γράψω κριτικές κλπ και να δοκιμάσω μέρη ακόμη και από τους πρώτους αλλά σίγουρα καλύτερα να πάρω μια σύσταση από μέλη που έχουν εμπειρία παρά να πάω τυφλά κάπου δεν ξέρω τί είναι κλπ. Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, και αν θέλετε απαντάτε παιδιά και στις ερωτήσεις μας από νέα μέλη, δωρεάν είναι, καληνυχτα!

καρδιναλιος

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
10
Like
5.116
Πόντοι
1.960
Καλησπέρα σε όλους. Μόνο Κρυσταλ έχω πάει, όπου έχω γράψει και για την εμπειρία μου, αλλά θέλω να πω πως είναι κρίμα ενώ υπάρχουν τόσοι έμπειροι να μην βοηθούνται οι νέοι με πληροφορίες, αντιλαμβάνομαι πως δεν μπορούν να δίνονται τηλέφωνα έτσι αλλά σίγουρα θα μπορούσε να υπάρχει μια καλύτερη καθοδήγηση. Όποιος είναι νέος στον χώρο χωρίς εμπειρία σίγουρα συμπάσχει εδώ. Βεβαίως πχ και από πλευράς μου υπάρχει όρεξη φουλ να γράψω κριτικές κλπ και να δοκιμάσω μέρη ακόμη και από τους πρώτους αλλά σίγουρα καλύτερα να πάρω μια σύσταση από μέλη που έχουν εμπειρία παρά να πάω τυφλά κάπου δεν ξέρω τί είναι κλπ. Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, και αν θέλετε απαντάτε παιδιά και στις ερωτήσεις μας από νέα μέλη, δωρεάν είναι, καληνυχτα!
Αγαπητό νέο μέλος, είσαι ήδη 3 χρόνια εδώ, με 6 μηνύματα και μια και μοναδική αναφορά σε λαδομαγαζα.
Τα υπόλοιπα ήταν ερωτήσεις.
Στα 3 αυτά χρόνια δλδ πηγές μια φορά;
Που είναι η συνεισφορά σου ;
Και δεν είναι προσωπικό βεβαίως αλλά ισχύει γενικά ότι τα τελευταία χρόνια οι πολλοί περιμένουν βοήθεια από λίγους, ενώ έπρεπε να ισχύει το αντίθετο, έτσι δεν είναι;
( 6 μέλη και 115 επισκέπτες τώρα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom