Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (2 μέλη και 139 επισκέπτες)

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
154
Πόντοι
0
Περαν της εμφανισης που ειναι εντυπωσιακη,σε ξεπεταει σε 20-25 λεπτα
Συμφωνώ απόλυτα, καλύτερα να δώσω τα λεφτά σε κάνα άστεγο στην γειτονιά εκεί γύρω. Η απόλυτη φόλα!

Schmarn81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
28
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω και εγώ...Τελευταία φορά η συνολική διάρκεια ήταν μαζί με το ντους 30 λεπτά. Και το μασάζ κυριως χάδι. Σταμάτησε η Ιριδα και δυνατό μασαζ δεν βρίσκεις άλλο εκει, απ' οσο διαπίστωσα.

• Like
Αντιδράσεις: Zhukov

μασαζοtester

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Ζω στο εξωτερικό και έρχομαι μόνο για διακοπές στην Ελλάδα, οπότε και πηγαίνω μόνο στη Μαριάννα μιας και είναι από τους πρώτους πελάτες της. Φέτος δοκίμασα να πάρω στο τηλέφωνο που τελειώνει σε 804 την Δευτέρα, αλλά είχε φραγή εισερχομένων κλήσεων. Βέβαια καλώ από νούμερο του εξωτερικού αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μήπως έχω κάνεις καμιά ιδέα αν υπάρχει ακόμη το τηλέφωνο αυτό; Ευχαριστώ

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
89
Πόντοι
0
40 λεπτά μετρημένα έκατσα. Νομιζω πρέπει να φροντίσεις να μη γυρίσεις κατευθείαν, καθυστέρησε όσο μπορεις. Απαξ και γύρισες σε 5 σε καθάρισαν. Είναι πολύ καλές στο δεύτερο γύρο όλες.

Zhukov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
4.262
Πόντοι
456
40 λεπτά μετρημένα έκατσα. Νομιζω πρέπει να φροντίσεις να μη γυρίσεις κατευθείαν, καθυστέρησε όσο μπορεις. Απαξ και γύρισες σε 5 σε καθάρισαν. Είναι πολύ καλές στο δεύτερο γύρο όλες.
Οτι να ναι,γραφετε οτι να ναι και παραμυθιαζετε τον κοσμο, μετα απο μενα εγραψαν και αλλοι το ιδιο ακριβως πραγμα! Σε ξεπεταει στα 25 λεπτα απο εκει και περα γραψε οτι παραμυθι θες!

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.312
Πόντοι
10.295
Καλησπέρα συναγωνιστές. Ζω στο εξωτερικό και έρχομαι μόνο για διακοπές στην Ελλάδα, οπότε και πηγαίνω μόνο στη Μαριάννα μιας και είναι από τους πρώτους πελάτες της. Φέτος δοκίμασα να πάρω στο τηλέφωνο που τελειώνει σε 804 την Δευτέρα, αλλά είχε φραγή εισερχομένων κλήσεων. Βέβαια καλώ από νούμερο του εξωτερικού αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μήπως έχω κάνεις καμιά ιδέα αν υπάρχει ακόμη το τηλέφωνο αυτό; Ευχαριστώ
Το 2012 ζητούσες το τηλ της Μαριάννας.
Το 2018 έβαλες το ίδιο ακριβώς μήνυμα για το 804.
Το 2022 μας έλεγες για τον House of Pain
(Αγορίνα μου House of Fun όπου κι αν είσαι να περνάς υπέροχα.)
Το 2026 ξανά για το 804.

Πες μας τι πίνεις εκεί στο εξωτερικό (και δεν μας δίνεις) κι άσε τις ερωτήσεις για Μαριάννα.

Επίσης,.διάβασε εδώ και σε άλλα θρεντ, πάνε κάπου που είναι φρι κι ενημέρωσε μας.

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
89
Πόντοι
0
Οτι να ναι,γραφετε οτι να ναι και παραμυθιαζετε τον κοσμο, μετα απο μενα εγραψαν και αλλοι το ιδιο ακριβως πραγμα! Σε ξεπεταει στα 25 λεπτα απο εκει και περα γραψε οτι παραμυθι θες!
Άμα δεν καταλαβαίνεις ελληνικά ρε φίλε τι να σε κάνω. Με γυρνάς σου λέω, άμα γυρίσεις τελείωσε,...... απλά πράγματα

josefhat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2023
Like
173
Πόντοι
0
Σήμερα πάντως ξαναπήγα λόγω του ότι αύριο γυρνάω Αθήνα και επέλεξα την Φένια... ότι και να λέμε σαν την Φένια δεν έχει ... η κοπέλα είναι απίστευτα όμορφη αν ήμουν λιγα χρόνια νεότερος θα της την έπεφτα. Είναι ομιλιτική και δεν σταματάει να σε κοιτάει στα μάτια παιχνιδιάρικα .... Το φιλί της τόσο καυτό όσο τίποτα και το καλαμάκι ένα αριστούργημα χωρίς ίχνος βιασύνης και φαίνεται να το απολαμβάνει μέχρι την τελευταία σταγόνα.... Εχω πάει στην συγκεκριμένη συνολικά τρείς φορές και η καθε μία φορά είναι καλύτερη από την άλλη .... Απλά δείξτε της σεβασμό ειναι μια κούκλα σε όλα της
Σε ποιο "ίδρυμα" είναι η κοπέλα;;;

Unknown01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Στο relief η Μαρία κάνει κάνα σπέσιαλ πρόγραμμα πλέον ή μπα

Stories

Νέο!