mpogias123
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2018
- Like
- 290
- Πόντοι
- 21
Δηλαδή για πεςΕγω 2 φορες που περασα μαζι της ,εχω τελειως διαφορετικη αποψη !
Δηλαδή για πεςΕγω 2 φορες που περασα μαζι της ,εχω τελειως διαφορετικη αποψη !
Περαν της εμφανισης που ειναι εντυπωσιακη,σε ξεπεταει σε 20-25 λεπταΔηλαδή για πες
Συμφωνώ απόλυτα, καλύτερα να δώσω τα λεφτά σε κάνα άστεγο στην γειτονιά εκεί γύρω. Η απόλυτη φόλα!Περαν της εμφανισης που ειναι εντυπωσιακη,σε ξεπεταει σε 20-25 λεπτα
Επιβεβαιώνω και εγώ...Τελευταία φορά η συνολική διάρκεια ήταν μαζί με το ντους 30 λεπτά. Και το μασάζ κυριως χάδι. Σταμάτησε η Ιριδα και δυνατό μασαζ δεν βρίσκεις άλλο εκει, απ' οσο διαπίστωσα.Περαν της εμφανισης που ειναι εντυπωσιακη,σε ξεπεταει σε 20-25 λεπτα
40 λεπτά μετρημένα έκατσα. Νομιζω πρέπει να φροντίσεις να μη γυρίσεις κατευθείαν, καθυστέρησε όσο μπορεις. Απαξ και γύρισες σε 5 σε καθάρισαν. Είναι πολύ καλές στο δεύτερο γύρο όλες.Περαν της εμφανισης που ειναι εντυπωσιακη,σε ξεπεταει σε 20-25 λεπτα
Οτι να ναι,γραφετε οτι να ναι και παραμυθιαζετε τον κοσμο, μετα απο μενα εγραψαν και αλλοι το ιδιο ακριβως πραγμα! Σε ξεπεταει στα 25 λεπτα απο εκει και περα γραψε οτι παραμυθι θες!40 λεπτά μετρημένα έκατσα. Νομιζω πρέπει να φροντίσεις να μη γυρίσεις κατευθείαν, καθυστέρησε όσο μπορεις. Απαξ και γύρισες σε 5 σε καθάρισαν. Είναι πολύ καλές στο δεύτερο γύρο όλες.
Το 2012 ζητούσες το τηλ της Μαριάννας.Καλησπέρα συναγωνιστές. Ζω στο εξωτερικό και έρχομαι μόνο για διακοπές στην Ελλάδα, οπότε και πηγαίνω μόνο στη Μαριάννα μιας και είναι από τους πρώτους πελάτες της. Φέτος δοκίμασα να πάρω στο τηλέφωνο που τελειώνει σε 804 την Δευτέρα, αλλά είχε φραγή εισερχομένων κλήσεων. Βέβαια καλώ από νούμερο του εξωτερικού αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μήπως έχω κάνεις καμιά ιδέα αν υπάρχει ακόμη το τηλέφωνο αυτό; Ευχαριστώ
Άμα δεν καταλαβαίνεις ελληνικά ρε φίλε τι να σε κάνω. Με γυρνάς σου λέω, άμα γυρίσεις τελείωσε,...... απλά πράγματαΟτι να ναι,γραφετε οτι να ναι και παραμυθιαζετε τον κοσμο, μετα απο μενα εγραψαν και αλλοι το ιδιο ακριβως πραγμα! Σε ξεπεταει στα 25 λεπτα απο εκει και περα γραψε οτι παραμυθι θες!
Σε ποιο "ίδρυμα" είναι η κοπέλα;;;Σήμερα πάντως ξαναπήγα λόγω του ότι αύριο γυρνάω Αθήνα και επέλεξα την Φένια... ότι και να λέμε σαν την Φένια δεν έχει ... η κοπέλα είναι απίστευτα όμορφη αν ήμουν λιγα χρόνια νεότερος θα της την έπεφτα. Είναι ομιλιτική και δεν σταματάει να σε κοιτάει στα μάτια παιχνιδιάρικα .... Το φιλί της τόσο καυτό όσο τίποτα και το καλαμάκι ένα αριστούργημα χωρίς ίχνος βιασύνης και φαίνεται να το απολαμβάνει μέχρι την τελευταία σταγόνα.... Εχω πάει στην συγκεκριμένη συνολικά τρείς φορές και η καθε μία φορά είναι καλύτερη από την άλλη .... Απλά δείξτε της σεβασμό ειναι μια κούκλα σε όλα της
Στο ΠαπάφειοΣε ποιο "ίδρυμα" είναι η κοπέλα;;;
@καρδιναλιος κάτι σε ρώτησα πριν μερικά μηνύματα η το πήδηξες η δεν το είδεςΣτο Παπάφειο
Εδώ μέσα μόνο πηδάμε.....@καρδιναλιος κάτι σε ρώτησα πριν μερικά μηνύματα η το πήδηξες η δεν το είδες
Οκ ναχαμε να λέγαμεΕδώ μέσα μόνο πηδάμε.....
Με τις μαλακίες που λέμε πήγε το μυαλό μου στην άλλη τη θεία που ήταν παλια στην Παπάφη...Στο Παπάφειο
ImperialΣε ποιο "ίδρυμα" είναι η κοπέλα;;;
Tι Νάντια την Σερραία την τρελεγκοΜε τις μαλακίες που λέμε πήγε το μυαλό μου στην άλλη τη θεία που ήταν παλια στην Παπάφη...
Ρε μλκς με την τρελή...Στο relief η Μαρία κάνει κάνα σπέσιαλ πρόγραμμα πλέον ή μπα