Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 173.407
- Πόντοι
- 16.131
Με σαντιγίΦραπέ χτυπάει η κιούσπα ?![]()

Με σαντιγίΦραπέ χτυπάει η κιούσπα ?![]()

Φραπόγαλο ?Με σαντιγί![]()
Εγώ έχω χτίσει το Λ23 βρε μαλακαΞέρεις από λαδομάγαζα;
![]()

Από εμφάνιση είναι δυνατό μωρό, έχει φτιαγμένα χείλη αλλά δεν είναι σαν πάπια της πάνε πολύ, τώρα από σώμα έχει πιασίματα που προσωπικά με αρέσει πολύ γιατί έχει μοιραστεί σωστά στο σώμα της, έχει και ωραία κωλάρα μικρα βυζάκια αλλά ρογα κάγκελο, από πρόσωπο αρκετά καλό και γλυκό κορίτσιΚαλημερα σε ολους.Μπορει καποιοσ να με ενημερωσει για το ροστερ του prestige εκτος Μιλενας που την γνωριζω?Ψηλη,κοντη,χοντρη,αδυνατη κτλ.Ειδικα για την ΜΑΡΙΑΝΝΑ που διαβαζω καλα σχολια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΕΣ!
Με μίξερΦραπέ χτυπάει η κιούσπα ?![]()
Παιδιά sorry Μπερδεύτηκα , ναι καλαμάκι εννούσα δεν παρέχεται κάτι άλλοΚαλησπέρα σας, σήμερα έκανα πήρα από imperial την Ελενα , Είδα και την Ντιάνα αλλά κάνει μονο μασαζ και δεν έλεγε και πολλά . Τώρα για την Ελενα ορεξάτη θα έλεγα επαγγελματίας πιτσιρίκα πετίτ που λέει και ένα φίλος μου . Μικρό βυζάκι και γενικά πολύ μικροκαμωμένη . Μου έκανα μασαζ καλούτσικο και μετά φιλιά και μπριζόλα χωρίς προφυλακτικό μέχρι που τελέιωσα στο στόμα της ... Ολα καλά αλλά θα το ήθελα λιγότερο στημένο , ίσως βέβαια φταίει και η ηλικία αλλά αν ψάχνετε κάτι να σας αγγίξει δεν θα το πρότεινα
Στη Θεσσαλονίκη; Μόνο φρέντους εσπρέσσουςΦραπέ χτυπάει η κιούσπα ?![]()
Και εγω, εσεναΜόλις σου εκαμα αναφορά![]()
Και που να την απολαύσεις στα 4 ..... οπτασία!Σήμερα πάντως ξαναπήγα λόγω του ότι αύριο γυρνάω Αθήνα και επέλεξα την Φένια... ότι και να λέμε σαν την Φένια δεν έχει ... η κοπέλα είναι απίστευτα όμορφη αν ήμουν λιγα χρόνια νεότερος θα της την έπεφτα. Είναι ομιλιτική και δεν σταματάει να σε κοιτάει στα μάτια παιχνιδιάρικα .... Το φιλί της τόσο καυτό όσο τίποτα και το καλαμάκι ένα αριστούργημα χωρίς ίχνος βιασύνης και φαίνεται να το απολαμβάνει μέχρι την τελευταία σταγόνα.... Εχω πάει στην συγκεκριμένη συνολικά τρείς φορές και η καθε μία φορά είναι καλύτερη από την άλλη .... Απλά δείξτε της σεβασμό ειναι μια κούκλα σε όλα της
από οτι μου είπε δεν προχωράει παρακάτω ...Και που να την απολαύσεις στα 4 ..... οπτασία!
Αφού σου είπε .......από οτι μου είπε δεν προχωράει παρακάτω ...
ισως πλεον οχι. δικαιωμα της. κριμα ομως γιατι ηταν εξαιρετικη στο φουλαπό οτι μου είπε δεν προχωράει παρακάτω ...
καλά μωρε σε όλους αυτό λέει πριν προχωρήσουμε, δεν το βγάζουμε τούμπανοΑφού σου είπε .......
Εγω 2 φορες που περασα μαζι της ,εχω τελειως διαφορετικη αποψη !Crystal προχθές επίσκεψη με μπέλα πολύ καλή έμεινε από το την αρχή μόνο με το εσώρουχο, επιτρέπονται χάδια εκτός εσώρουχο, γενικά ήτανε πάρα πολύ καλή σε όλα πρώτο δεύτερο, το κατέχει το άθλημα, πραγματικά pro.![]()