Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (1 μέλη και 132 επισκέπτες)

Aris_31

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Πριν λιγο καιρο βρέθηκα Θεσσαλονίκη και έκανα γρηγορο πέρασμα απο κρυσταλ. Πηρα μπέλα γιατι μου άρεσε εμφανισιακα, πέρασμα στο δωματίο και το θέμα ηταν απολυτη ξεπέτα στο μισάωρο είχαμε τελειωσει, θεωρώ απόλυτη κοροιδία.
Υπάρχει κατι καλό στην Βανα να πάω την επομενη φορα που θα έρθω προς θεσσαλονικη πριν κανα 2 χρονια που ειχα περάσει ηταν χάλια οι υπηρεσίες.

Zhukov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
4.234
Πόντοι
446
Πριν λιγο καιρο βρέθηκα Θεσσαλονίκη και έκανα γρηγορο πέρασμα απο κρυσταλ. Πηρα μπέλα γιατι μου άρεσε εμφανισιακα, πέρασμα στο δωματίο και το θέμα ηταν απολυτη ξεπέτα στο μισάωρο είχαμε τελειωσει, θεωρώ απόλυτη κοροιδία.
Υπάρχει κατι καλό στην Βανα να πάω την επομενη φορα που θα έρθω προς θεσσαλονικη πριν κανα 2 χρονια που ειχα περάσει ηταν χάλια οι υπηρεσίες.
Φιλε τα ειχαμε γραψει για την συγκεκριμενη κοπελα,οχι μονο εγω αλλα και αλλοι!

babouras07

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες! Σημερα περασα πρωτη φορα απο Βασιλεως Γεωργιου 11, ειχε 2 μικρες αρκετα ωραιες (25 με 30). Την Μελιτα (μελαχρινη) κ την Βαλεντινα (καστανη με ξανθιες ανταυγειες). 80 ευρω μια πιστολια, εγω πηρα Βαλεντινα γτ ειχε μεγαλυτερο στηθος. Σοσιαλ λιγο ανυπαρκτο αλλα θα το προτεινα το μερος, η Βαλεντινα το εχει το αθλημα. Γενικα προσπαθει να σε ευχαριστησει, δινει γλωσσοφιλα, εμενα μου εγλειφε μεχρι κ τα αυτια :2funny:

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
209
Πόντοι
21
Καρντασια σήμερα είμαι στην γύρα, έχει καμία που θέλετε να πάω να γράψω κριτικές; Βενζίνη υπάρχει, οπότε λαε δώσε παραγγελιες

Zhukov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
4.234
Πόντοι
446
Καρντασια σήμερα είμαι στην γύρα, έχει καμία που θέλετε να πάω να γράψω κριτικές; Βενζίνη υπάρχει, οπότε λαε δώσε παραγγελιες
Βανα Σπα που γραφουν οτι πεφτουν καλαμακια και μπριζολες!

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
982
Πόντοι
81
Προχτεσινό πέρασμα με 2 φίλους μετά από πάνω από 2 χρόνια στο Κρύσταλ…Πέρασμα με Εύα,ωραίο βυζι και κωλαντερο,διεκπαιρεωτικη κατά τα άλλα …Έχουμε γνώμη για Στέλλα από Κρυσταλ ?

Tsiritsogkos

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2019
Like
124
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες! Σημερα περασα πρωτη φορα απο Βασιλεως Γεωργιου 11, ειχε 2 μικρες αρκετα ωραιες (25 με 30). Την Μελιτα (μελαχρινη) κ την Βαλεντινα (καστανη με ξανθιες ανταυγειες). 80 ευρω μια πιστολια, εγω πηρα Βαλεντινα γτ ειχε μεγαλυτερο στηθος. Σοσιαλ λιγο ανυπαρκτο αλλα θα το προτεινα το μερος, η Βαλεντινα το εχει το αθλημα. Γενικα προσπαθει να σε ευχαριστησει, δινει γλωσσοφιλα, εμενα μου εγλειφε μεχρι κ τα αυτια :2funny:
επικοινωνία?

Galaxxxy11

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2024
Like
753
Πόντοι
80
Στην Άννα Χαριλάου υπάρχει μια τσέχα σκέτη κόλαση, ονόματι Bella ( Beata ). Σε βάζει κάτω και σε ξεσκίζει, ακόμα και εμένα που είμαι 1.98 m και 150 kg ( Με την συναίνεσή μου βέβαια ).Είναι πολύ λεπτη 1.70 m 55 kg, έχει φανταστικό κολαράκι, πολύ μικρό βυζί. Τα κάνει όλα πλην πρωκτού και παρτούζας ....

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
284
Πόντοι
26
Στην Άννα Χαριλάου υπάρχει μια τσέχα σκέτη κόλαση, ονόματι Bella ( Beata ). Σε βάζει κάτω και σε ξεσκίζει, ακόμα και εμένα που είμαι 1.98 m και 150 kg ( Με την συναίνεσή μου βέβαια ).Είναι πολύ λεπτη 1.70 m 55 kg, έχει φανταστικό κολαράκι, πολύ μικρό βυζί. Τα κάνει όλα πλην πρωκτού και παρτούζας ....
Να ρωτήσω είναι πριβε η Άννα; αν όχι υπάρχει κάπου αγγελία με τηλέφωνο;

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.355
Πόντοι
206
Η ναντια στο κρυσταλ επέστρεψε στην ενεργό δράση η κάνει μόνο γραμματεία ?

mpogias123

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Like
290
Πόντοι
21
Πότε πήγες?

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
158
Πόντοι
1
Η ναντια στο κρυσταλ επέστρεψε στην ενεργό δράση η κάνει μόνο γραμματεία ?
Εγώ δεν την πέτυχα σε γραμματεία
Δεν πηγαίνω βέβαια συχνά αλλά είναι σίγουρα στο νέο μαγαζί?
Έχω να την πετύχω πάνω από διετια

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
158
Πόντοι
1
Εγώ δεν την πέτυχα σε γραμματεία
Δεν πηγαίνω βέβαια συχνά αλλά είναι σίγουρα στο νέο μαγαζί?
Έχω να την πετύχω πάνω από διετια
Μόνο μια Κοντούλη
Μάλλον Αριάνα η κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom