adrfinance
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2022
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Η Μελίνα J’adore δεν δουλεύει πια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Mίλα μαζί της και ζήτησε της 2 φώτος με ευγένεια κλπΓια την Νατασα ΧΕ μπορει να περιγραψει καποιος το σωμα; Ακουω φιτ αλλα ειμαι επιφυλακτικός τι εννοουν οι περισσότεροι με αυτο. Η εχει/ειχε πουθενα καμια φωτο; Αν ειχε δικο της χωρο θα δοκίμαζα απευθείας.
το εχεις κανει η θα εκτεθουμε..?Mίλα μαζί της και ζήτησε της 2 φώτος με ευγένεια κλπ
Θα σου στείλει θεωρώ
τα γραφεια στελνουν απο μονα τους φωτο ρε αδερφε, σε ανεξαρτητη πολλες φορες εχει τυχει κοσμος να ζητησει φωτογραφιες και να φαει ban.. δε θελει πολυ μυαλοΠρωτάρης είσαι?σόρρυ κιόλας
Όπως στέλνεις στα γραφεία για κάποια ,έτσι θα κάνεις κ.με αυτή
Ξαναλέω .με ευγένεια όλα γίνονται.τα γραφεια στελνουν απο μονα τους φωτο ρε αδερφε, σε ανεξαρτητη πολλες φορες εχει τυχει κοσμος να ζητησει φωτογραφιες και να φαει ban.. δε θελει πολυ μυαλο
παίκτη, στα έχει καταπιεί η θεία ;;Ναι η μια νεαροτερη Ρωσσιδα και η αλλη Ελληνιδα θεια που τα καταπινει
μέχρι κώλο.Η Mary η μαυρουλα που κάνει μασαζ A. Kυψέλη μέχρι που το πάει; μέχρι καλαμάκι; εχει παρει κανεις τιποτα παραπανω;
όντως fit είναι.Για την Νατασα ΧΕ μπορει να περιγραψει καποιος το σωμα; Ακουω φιτ αλλα ειμαι επιφυλακτικός τι εννοουν οι περισσότεροι με αυτο. Η εχει/ειχε πουθενα καμια φωτο; Αν ειχε δικο της χωρο θα δοκίμαζα απευθείας.
πλάκα κάνεις... άντε και αυτή δίνει ποιος τον παίρνει ?μέχρι κώλο.
ναι καποια καταπιε και χαλαστηκα επειδη ηθελα να τον στραγγισει. ειπε πως δεν μπορουσε για ολα. την επομενη φορα θα ζητησω η ολα ή δεν παωπαίκτη, στα έχει καταπιεί η θεία ;;
Ναι μου τις στείλανε. Η Στέλλα την έχω πάρει είναι έμπειρη σίγουρα πιο μεγάλη από κοντά σε σχέση με φωτό και έχει περάσει από πολλά μαγαζιά στούντιο μασάζ.Έχει το Σολ Αγγελίνα και Στέλα;
H Κλειω ειχε παει στο Σολ (με αλλο ονομα), νομιζψ εφυγε κι απο εκει. Γενικα ηταν αφερεγγυα, εστηνε κοσμο δεν εμφανιζοταν στο ραντεβου ( εχει αναφερθει εδω στο νημα).Ρε παιδιά δώστε λίγο τα φώτα σας Κλειώ παλιά deluxe κ μετά κάπου αλλού που δεν θυμάμαι που κ τώρα έφυγε κ από εκεί ξέρουμε που δουλεύει τώρα?
Επίσης έχασα κ τη Μελίνα από jadore τι στο καλό την κάνανε όλες??
Αυτή δεν ήταν στο galaxy? Πίπα με δόντια θυμάμαι με τα χίλια ζόρια και πολύ γκρίνια για τα λεφτάΡωτησα στο Sol Massage για το αν παρεχει η Zen extra υπηρεσιες ... και φυσικα μου ειπαν μονο masage ...
Επειδη βαριεμαι να παιζω την κολοκυθια ... αν εχει καποιος αλλη εμπειρια με συνγκεκριμενες τιμες ας το αναφερει εδω η σε προσωπικο μυνημα