Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57K
  • Εμφανίσεις 12M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

adrfinance

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2022
Like
25
Πόντοι
0
Η Μελίνα J’adore δεν δουλεύει πια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Μελίνα J’adore δεν δουλεύει πια;

adrfinance

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2022
Like
25
Πόντοι
0
Το γραφείο επιβεβαίωσε ότι η Μελίνα δεν δουλεύει εκεί πλέον. Ξέρει κανείς που μπορούμε να την βρούμε;

Nikisim_23

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
72
Πόντοι
0
Για την Νατασα ΧΕ μπορει να περιγραψει καποιος το σωμα; Ακουω φιτ αλλα ειμαι επιφυλακτικός τι εννοουν οι περισσότεροι με αυτο. Η εχει/ειχε πουθενα καμια φωτο; Αν ειχε δικο της χωρο θα δοκίμαζα απευθείας.

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
692
Πόντοι
81
Για την Νατασα ΧΕ μπορει να περιγραψει καποιος το σωμα; Ακουω φιτ αλλα ειμαι επιφυλακτικός τι εννοουν οι περισσότεροι με αυτο. Η εχει/ειχε πουθενα καμια φωτο; Αν ειχε δικο της χωρο θα δοκίμαζα απευθείας.
Mίλα μαζί της και ζήτησε της 2 φώτος με ευγένεια κλπ
Θα σου στείλει θεωρώ

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
692
Πόντοι
81
Πρωτάρης είσαι?σόρρυ κιόλας
Όπως στέλνεις στα γραφεία για κάποια ,έτσι θα κάνεις κ.με αυτή

Nikisim_23

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
72
Πόντοι
0
Πρωτάρης είσαι?σόρρυ κιόλας
Όπως στέλνεις στα γραφεία για κάποια ,έτσι θα κάνεις κ.με αυτή
τα γραφεια στελνουν απο μονα τους φωτο ρε αδερφε, σε ανεξαρτητη πολλες φορες εχει τυχει κοσμος να ζητησει φωτογραφιες και να φαει ban.. δε θελει πολυ μυαλο

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
504
Πόντοι
81
Καλημέρα, αν μπορεί και θέλει κάποιος, ας μου στείλει το τηλεφωνο της Νατασα ΧΕ, σε pm.

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
692
Πόντοι
81
τα γραφεια στελνουν απο μονα τους φωτο ρε αδερφε, σε ανεξαρτητη πολλες φορες εχει τυχει κοσμος να ζητησει φωτογραφιες και να φαει ban.. δε θελει πολυ μυαλο
Ξαναλέω .με ευγένεια όλα γίνονται.
Προσωπικά δεν έχω φάει ποτέ μπάν όταν ζήτησα έστω 1 φώτο

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.785
Πόντοι
6.495
όντως fit είναι.

Attilas7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
122
Πόντοι
0
Ρε παιδιά δώστε λίγο τα φώτα σας Κλειώ παλιά deluxe κ μετά κάπου αλλού που δεν θυμάμαι που κ τώρα έφυγε κ από εκεί ξέρουμε που δουλεύει τώρα?
Επίσης έχασα κ τη Μελίνα από jadore τι στο καλό την κάνανε όλες??

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
435
Πόντοι
21
παίκτη, στα έχει καταπιεί η θεία ;;
ναι καποια καταπιε και χαλαστηκα επειδη ηθελα να τον στραγγισει. ειπε πως δεν μπορουσε για ολα. την επομενη φορα θα ζητησω η ολα ή δεν παω

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.715
Πόντοι
746
Έχει το Σολ Αγγελίνα και Στέλα;
Ναι μου τις στείλανε. Η Στέλλα την έχω πάρει είναι έμπειρη σίγουρα πιο μεγάλη από κοντά σε σχέση με φωτό και έχει περάσει από πολλά μαγαζιά στούντιο μασάζ.

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
238
Πόντοι
20
Ρε παιδιά δώστε λίγο τα φώτα σας Κλειώ παλιά deluxe κ μετά κάπου αλλού που δεν θυμάμαι που κ τώρα έφυγε κ από εκεί ξέρουμε που δουλεύει τώρα?
Επίσης έχασα κ τη Μελίνα από jadore τι στο καλό την κάνανε όλες??
H Κλειω ειχε παει στο Σολ (με αλλο ονομα), νομιζψ εφυγε κι απο εκει. Γενικα ηταν αφερεγγυα, εστηνε κοσμο δεν εμφανιζοταν στο ραντεβου ( εχει αναφερθει εδω στο νημα).
Η Μελινα την εκανε απο jadore , ενημερωσαν πριν κανα μηνα οτι δεν ειναι διαθεσιμη.. Μπορει να αλλαξε γραφειο? Δεν γνωριζω

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.715
Πόντοι
746
Ρωτησα στο Sol Massage για το αν παρεχει η Zen extra υπηρεσιες ... και φυσικα μου ειπαν μονο masage ...

Επειδη βαριεμαι να παιζω την κολοκυθια ... αν εχει καποιος αλλη εμπειρια με συνγκεκριμενες τιμες ας το αναφερει εδω η σε προσωπικο μυνημα
Αυτή δεν ήταν στο galaxy? Πίπα με δόντια θυμάμαι με τα χίλια ζόρια και πολύ γκρίνια για τα λεφτά

• Like
Αντιδράσεις: The1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom