Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.968
- Πόντοι
- 1.056
Greece - CO₂ and Greenhouse Gas Emissions Country Profile
Data on Greece’s greenhouse gas emissions
τα πράγματα είναι απλά με την μικτή δεν υπάρχουν μα και μουΠηγα να κανω μεικτη, αλλα ηταν τοσα πολλα τα ''μεν και τα αλλα'' που τους εδειξα κωλοδακτυλο και εκανα μια ιντερνετικη παμφηνη
Στην πραξη. Το αυτοκινητο το εχω παρακρισμενο Θεσσαλονικη αλλα λειπω πανω απο το 50% του χρονου
Εχω ολοκληρη συλλογη απο βιντεο που το κοπανανε, οταν θελω να το φτιαξω απλα στελνω στην ασφαλιστικη μου ενα απο αυτα και ξεμπερδευω
Γρατζουνια πολυ μικρη στο κατω μερος του καθρεπτη (που ειναι πλαστικο και δεν βαφτεται) μου το αντικατεστησαν με κοστος 500+ ευρω
Δεν νομιζω η μεικτη να το αντικαθιστουσε
καταλαβαίνω τι λες αλλά χωρίς να έχω τον έλεγχο αποκλειστικά μόνος μου δεν ....Bro, αν δεν εισαι συνηθισμενος με Porsche και Ferrari, το τεσλα θα σου φανει F16
450 αλογατα, 4επι4, χαμηλο κεντρο βαρους, 3,9 0-100
και BMW με 115 αλογα να εχεις, η διαφορα υπερ του τεσλα ειναι χαοτικη
Ποιανού η ασφαλιστική σε πλήρωσε? η δική σου ή βρήκαν αυτόν που σε τράκαρε?Μηπως αυτοαναιρεισαι λιγακι?
Οι ζημιες που μου πληρωθηκαν ως τωρα ηταν 124+520+150+400
Ολα απο βιντεο Sentry, μια χαρα το αναγνωριζει η Τροχαια και οι ασφαλιστικες

το τέσλα δεν οδηγείται και μόνο του?Η δικη του
Απλα στελω στην δικη μου τα στοιχεια μεσω του βιντεο
Εκει που μενω, το πλησιεστερο κλειστο παρκινγ ειναι στα 2 χλμ

το τέσλα δεν οδηγείται και μόνο του?
δε μπορείς να σε αφήνει σπίτι και να πηγαίνει να παρκάρει μόνο του?![]()
από το να σου κάνουν σαπίδι από τα τρακαρίσματα καλύτερα νοίκιασε μια θέση πάρκινγκ.στην ευρωπη προς το παρον οχι
μονο γκαζι φρενο και lane assist
εγώ γιατί να έχω άγχος? στο γκαράζ μου χωράει και φουσκωτό όχι μόνο τέσλαΑκομα οχι αλλά θα γινει και αυτο, μην αγχωνεσαι...
εγω δεν εχω γκαραζεγώ γιατί να έχω άγχος? στο γκαράζ μου χωράει και φουσκωτό όχι μόνο τέσλα
δεν το περίμενε κανέναςεγω δεν εχω γκαραζ

δεν εχω ουτε αμαξι εχει κυραδεν το περίμενε κανένας![]()
έχει μεγάλες θέσεις και στο κέντρο αλλά ευτυχώς δεν μένω κέντροΑν μενεις εξω απο κεντρο, ισως
και Παλληνη το ιδιοΣτον Γερακα που ακομη εχει βοθρους μενεις?

καλά ξηγιέσαι γλιτώνεις και τα έξοδα συντήρησηςδεν εχω ουτε αμαξι εχει κυρα

αφου ειμαι ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝκαλά ξηγιέσαι γλιτώνεις και τα έξοδα συντήρησης
Respect![]()
όχι καθόλου μεσόγειαΣτον Γερακα που ακομη εχει βοθρους μενεις?