Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1157 άτομα (31 μέλη και 1126 επισκέπτες)

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.477
Πόντοι
5.227
Εδώ κ χρόνια.....αλλά συνεχιζε τη δουλειά με της ευλογίες του αλβανού συζύγου. Τωρα στοπ ομως.
...μακαρι να τελειωσουν τα λεφτα να ξαναρχισει....τελικα ποτε δεν καταλαβα την καψουρα των ρουμανων με τους αλβανους.

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.477
Πόντοι
5.227
Με μπερδεψες αλλα οκ

Βρισκουμε παρα πολυ καλες περιπτωσεις κι εχουμε και ανοσια

Τη ξεχναω αυτη,δν ειμαι κωλακιας,οτι θυμηθηκα ειπα

Αφου σε αρκετα ουτε παραθυρο εχει,για τα φραγκα δημουργουν δωματιοεκει που δεν ειναι,μηδεν εξαερωση

Δεν ειπα οτι σταματησε,ειπα οτι δε ξαναδουλευουν εκει.Η Αννα η ρωσιδα πηγε φωκ 19 με την επιστροφη της,η Αννα η λατινα εφυγε κ επεστρεψε,αυτη τη ξεχασα,ειναι το αλλο δυνατο τους χαρτι!Εννοειται πως λεγονται αμετρητ ψευδη!

Τζανινα απ το 25 την εψαξα κ δεν την ειδα ποτε μου ακομα κ οταν δουλευε πριν φυγει.Η Μονικα εμενα εβαλε καποτε στο μεταξι στη πιπα,αλλα στο φωκ μου φαινοταν πιο ομορφη,σε φαση να αναρωτιεμαι αν ειμαι η ιδια.Ειναι ομως εκρι,στο ι44 τερμα σκαλα θα τη δεις

Παντου μαλλον κ μας το κρυβουν,ακομα κ εκει που δε τους δεχονται μπροστα μας,σε δυσκολες στιγμες ισως δεχτουν,ειναι οι πιο ευκολη πελατεια αλλα ενα θετικο οτι δε πανε με ολες ακομα κ ωραιες

Φιλε για σλαβες ειναι καταντια να δεχονται πακιστανους,τερμα ψυχολογικα εχουν εκει που φτανουν

Ακριβως,ισχυουν ολα.Στο μεταξι εχει γαμάτες περιπτωσεις που αδικουνται

Και τρισχειροτερα

Εγω αυτη 1 φορα την ειδα ολο κι ολο

Λογικο,τα λεφτα τους νοιαζουν,οχι εμεις

Κ αλλη "παντρευτηκε" κ να τη παλι

Εγκρινεις?

Το ξερω,αλλο ειπα

Προσωρινο (?)

*Σκεφτομαι για δοκιμη Σαρας,οποιοι το σκεφτεστε παμε ολοι μαζι για τη τιμη των οπλων που δε τη πηραμε τοσο καιρο!Να κατεβει μεταξι κ Γιασμινα κ οποια αλλη στοχευαμε των οικων να γινει το ελα να δεις
Πεταμενα λεφτα η Σαρα.

Τρακαδορος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
920
Πόντοι
360
ε ναι το "εμετουργειο" δεν κανει, και η φυλης "χαλασε", αλλα ας δωσεις μια πιπα στον τραβελο Αλικη με τα διψηφια σμν που γλειφει τα πεζοδρομια, ε; :2funny: Ρε τι ανθρωποι ειστε εσεις

Ολες τους παιρνουν, χρονια τωρα. Και οσες το παιζουν μπροστα σας οτι δεν γουσταρουν, μολις βαρεσει μυγες το μαγαζι βγαινουν οι τσατσαδες εξω και τους βαζουν μεσα με το ζορι. Οι φτηνοτερες πουτανες τηνς ευρωπης ειναι, τις γαμανε γεροι, γυφτοι και βρωμιαρηδες ολων των ειδων, δεν κολλανε στις ρατσες, παντα εχουν δει και χειροτερα.

Εχεις δικιο και συ, ας παμε στην Ιβανκα του εικοσαρικου να μυριζουν τα χερια μας σκατιλα για 2 μερες :2funny:

Οχι αλλο κλαμα καντακουζηνοι, ελεος, τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους. Οποιος δεν μπορει στα μπουρδελα των κομαντος, παιρνει με 200 ενα callgirl που μυριζει το μουνι της λεβαντα. Αν δεν το σηκωνει η τσεπη σας, ατυχησατε, θα ιδρωνει ο κωλος σας πανω στα πακιστανικα φλοκια του προηγουμενου :2funny: Αποδεχτειτε οσο ειναι νωρις οτι το σπορ δεν ειναι για λιγοψυχους.

Σταματηστε να κανετε το νημα κυτιο παραπονων λες θα σας διαβασουν οι νταβαδες στο συνεδριο μαστροπων και θα πουνε "Α κοιτα, ο Οκσα, ο τρακαδορος και ο παπαροτριφτουλας δεν εμειναν ικανοποιημενοι, εχουν δικιο, ας στειλουμε την ΕΜΑΚ να καθαρισει τους σταβλους μετα απο δεκαετιες" :tooth::spam:
Καλά έτσι και αλλιώς για πλάκα το ανέβασα αυτο προφανώς και συμβαίνει ότι λες στα μπουρδελα αλλά προσωπικά σιχαίνομαι όταν η Χ εκδιδόμενη δεν προσέχει καθόλου την υγιεινή της και μιας και δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ το συγκεκριμένο στους οίκους μου φανηκε φουλ αρνητικό.

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.349
Πόντοι
8.236
...μακαρι να τελειωσουν τα λεφτα να ξαναρχισει....τελικα ποτε δεν καταλαβα την καψουρα των ρουμανων με τους αλβανους.
Nαι ισχυει αυτο.... στην πλειοψηφία τους οι Ρουμανες γουστάρουν Αλβανούς.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.809
Πόντοι
721
Με μπερδεψες αλλα οκ

Αφου σε αρκετα ουτε παραθυρο εχει,για τα φραγκα δημουργουν δωματιοεκει που δεν ειναι,μηδεν εξαερωση

Δεν ειπα οτι σταματησε,ειπα οτι δε ξαναδουλευουν εκει.Η Αννα η ρωσιδα πηγε φωκ 19 με την επιστροφη της,η Αννα η λατινα εφυγε κ επεστρεψε,αυτη τη ξεχασα,ειναι το αλλο δυνατο τους χαρτι!Εννοειται πως λεγονται αμετρητ ψευδη!

Τζανινα απ το 25 την εψαξα κ δεν την ειδα ποτε μου ακομα κ οταν δουλευε πριν φυγει.Η Μονικα εμενα εβαλε καποτε στο μεταξι στη πιπα,αλλα στο φωκ μου φαινοταν πιο ομορφη,σε φαση να αναρωτιεμαι αν ειμαι η ιδια.Ειναι ομως εκρι,στο ι44 τερμα σκαλα θα τη δεις

Παντου μαλλον κ μας το κρυβουν,ακομα κ εκει που δε τους δεχονται μπροστα μας,σε δυσκολες στιγμες ισως δεχτουν,ειναι οι πιο ευκολη πελατεια αλλα ενα θετικο οτι δε πανε με ολες ακομα κ ωραιες

Φιλε για σλαβες ειναι καταντια να δεχονται πακιστανους,τερμα ψυχολογικα εχουν εκει που φτανουν

Και τρισχειροτερα

Εγκρινεις?

Το ξερω,αλλο ειπα

Προσωρινο (?)

*Σκεφτομαι για δοκιμη Σαρας,οποιοι το σκεφτεστε παμε ολοι μαζι για τη τιμη των οπλων που δε τη πηραμε τοσο καιρο!Να κατεβει μεταξι κ Γιασμινα κ οποια αλλη στοχευαμε των οικων να γινει το ελα να δεις
Τον παίρνω πίσω τον καλό μου λόγο...
Πλατιαζεις man!
Και ζαλιζόμαστε...
Θα μας βάλουνε γυαλιά στο τέλος...

Δείξε έλεος!:glasses:

Jean Pierre

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2026
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Πέρασα πριν λίγο με την Αμαλία στην Βέργας 7 ισόγειο. Όμορφο κορίτσι, γύρω στα 35, με πολύ καλές αναλογίες, μελαχρινή με πολύ ωραία οπίσθια τα οποία είχα την χαρά να τα δοκιμάσω και ομολογώ ότι η αίσθησή τους ήταν το κάτι άλλο. Πεολειχία με προφύλαξη socializing τα τυπικά.

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.645
Πόντοι
10.656
Δεν ξερω τι λετε εδω, ουτε ξερω τι εκανε στα σαλονια,
στα αλωνια παντως η Σαρα ηταν πολυ καλη μεσα :coffee:
Παρα πολυ καλη...

:pipa1: :kissass2: :zfuck: :pipa2:

Τραμπουκιστηκαν πολλοι επιδοξοι (λευκοδερμοι) πελατες στο γεματο σαλονι μεχρι που αδειασε, εριξα πολυ γελιο, τους εκανε κομπολοι εναν εναν :2funny:
Οσοι δεν μπορειτε να διαχειριστειτε τετοιο επιθετικο ταπεραμεντο μη δοκιμασετε καν.
Και οσοι εχετε δοντια ορμηξτε οσο αντεχει ακομα τους μεταξιωτικους ρυθμους εργασιας...

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.845
Πόντοι
486
Πέρασμα πριν από λίγο από Χωματιανού. Αννούλα χαμός, Αλίσα πιο χαλαρά τα πράγματα όπου και πέρασα. Μέχρι τις 11 λέει είναι. Πολύ γλυκό κοντοπουτανάκι, θα ξανατιμηθεί. Προηγείται η Αννούλα όμως.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.123
Πόντοι
3.246
Για μενα τα φ69-71 ειναι ανωτερα απο τα φιλ κ ανανεωνονται παρομοια.Πληγμα τους ειναι οι πολιτικες και καμια τσα.Τα φιλ ειναι αυτα που ειναι κ θα καταρρευσουν αν δε πετυχουν περιπτωσεις οπως Τζενιφερ-Ελεν-Λια-Ευα-Αννα.Οι 3 τελευταιες δε ξαναδουλευουν εκει και καλα κανουν.Η Ελεν ενα διαστημα ελειπε κ βαριομουν γτ ελειπε η ενεργεια της.Η Τζενιφερ ηταν ο λογος που τα φιλ πηγαν τρενο.Απο τοτε που τις χασανε πεσανε κ κρατιουνται με οτι εχουν κ δεν εχουν.Κ με παρα πολλα ψεμματα.Τα φ69-71 ειναι καλυτερα κ λιγοτερο σπαστικα.Τα φωκ27 ειναι καλα κι αυτα κ ειναι στο παιχνιδι παντα τα φωκ 13-φυλ 59-61 κ.α. Μιλω για λατινες κ σε οσους ειμαστε fan τους για την υποτιθεται καλυτερη πετριοχη.Προσωπικα κ σε σταθμο λαρισης κ σε μεταξι μια χαρα λατινες βρισκω.Απλα τα φιλ κ τα φ69/71 το παιζουν μαγαζαρες.Ας φανε ξεγυρισμενες αφραγκιες να δειτε για ποτε στρωνουν κ εκει κ σε ολους τους οικους που μας τη σπανε ειτε οι πολιτικες,ειτε οι τσαδες,ειτε οι κοπελες,ειτε συνδυασμοι αυτων
Ιζαμπελα φιλ 11 που λενε ολοι κ την εγκρινουν σχεδον ολοι.Στελλα φωκ 7 πανω που ομως πρηζει οπως λενε κ Κατερινα στα 80αρια (84 η 86 σε αυτα με σκαλες) αλλα σπαστικη οπως επισης λενε.Ηλεκτρα φωκ 7 αλλα νυχτα κανει κ αυτη.Πας βλεπεις αποφασιζεις,εγω σε περναω σε καμια απο αυτες.Ομορφοτερη η Κατερινα,ψευτικη πλαστιλη η Ιζαμπελλα,μιλφ η Στελλα κ περιεργη η Ηλεκτρα.
Η αλήθεια είναι πως είχε μια πολυ δυνατή φουρνιά τον χειμώνα που ηταν ολες φιλότιμες μέσα.
Άννα την ειχα πάρει μόνο μια φορα κακώς, γιατι απο τοτε , τέλη Φεβρουαρίου εχω κόψει, απο εμφάνιση δλδ αυτην και την Νικόλ ξεχώριζα, απο υπηρεσίες ολες οκ ηταν.
Μισό, ένα ένα, η Άννα η λατινοισπανίδα έχει επιστρέψει στα Φιλλ11? Αν ναι σε σε ποιό και τι ώρες? Θα πάω αυριο μετα απο 4+ μήνες αποχής και θα πάρω οτι βρω να μ'αρεσει, όσο αντέξω, μάλλον 2η βάρδια απόγευμα που δεν έχει πολύ κίνηση, 3-4-5 διαφορετικές... όσο πάει.

Στα του κώλου έμπλεξες λιγο τα μπούτια σου, Ηλεκτρα δεν δίνει κώλο σχεδόν 2 χρόνια τώρα, δεν ξέρω αν άλλαξε όσους μήνες "λείπω", Στέλλα Φ7 και Σόνια Φ13 σου ζαλίζουν ταρχιδια αν περάσεις το 2' γαμησι, η αλλη η Βουλγάρα η Ειρήνη που άλλαξε νούμερα απ'ότι λέτα ειναι για κλωτσιές, ίσως η μονη που τον δίνει χωρις γκρίνια ειναι η Κατερίνα Φ9 και στις καλές της η Ιβάνα αλλα με τι ρίσκο.... αντε και Ιζαμπέλα.

... Οπότε...
Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη?
Με ένα Διπλό(20) στο Μετάξι, αναβαυμιζεσαι (Καλώς τον Κύριο) και ομορφαίνεις (Hola Amor)!:glasses:
Ισχύει, όσες φορες πλήρωσα διπλό μετάξι, μετά ακόμα και μονό να πάρω την επόμενη, φερονται αλλιως.

Επιστροφή της Βίκυς στο Φιλιππίδου 11 επάνω με νέο όνομα Jennifer! Σε ερώτησή μου στην τσατσά αν είναι η παλιά Βίκυ μου απάντησε ότι είναι η αδερφή της! Της έδωσα μια κλανιά στη μούρη και μια μούτζα μαζί και της είπα τους παλιούς να τους σέβεσαι και να μη λες ψέματα και εξαφανίστηκα!
Αν έχει πολλά τατουάζ ειναι η Τζένιφερ, στην ειπε Βίκυ? γιατι τα μπλέκουν δεν ξέρω, καλές ηταν και οι 2, τι βάρδια ειναι, θα περάσω αύριο να σου πώ.

Πεταμενα λεφτα η Σαρα.
Θα διαφωνήσω, σίγουρα δεν ειναι λίρα 100 αλλα και στο 20αρι οσες φορες την πήρα γάμησα μια χαρά, αν αντέχεις το στυλακι της και δεν πας να το παίξεις ιστορίας, μια χαρά περνάς.

Παρα πολυ καλη...

Τραμπουκιστηκαν πολλοι επιδοξοι (λευκοδερμοι) πελατες στο γεματο σαλονι μεχρι που αδειασε, εριξα πολυ γελιο, τους εκανε κομπολοι εναν εναν :2funny:
Οσοι δεν μπορειτε να διαχειριστειτε τετοιο επιθετικο ταπεραμεντο μη δοκιμασετε καν.
Και οσοι εχετε δοντια ορμηξτε οσο αντεχει ακομα τους μεταξιωτικους ρυθμους εργασιας...
Αυτό, όπως είπα και από πάνω, δεν με είχε αφήσε ποτε παραπονεμένο, θα μπορούσε να ειναι καλύτερη, σίγουρα.

Τρίτη βάρδια τουλάχιστον εχουν κατι καλό τα Φιλλ11 τώρα ? Αν και Σάββατο 3η δεν πάω με τιποτα, να δω μεσοβδόμαδα μήπως, που θα παω σίγουρα για Αννίτα, ανοίξανε οι ασκοί του πορνοΑιόλου και θα αδειάσει το πορτοφόλι...

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.211
Πόντοι
496
Με μπερδεψες αλλα οκ

Και τρισχειροτερα

Εγκρινεις?

Το ξερω,αλλο ειπα

Προσωρινο (?)

Ναι εγκρίνω πέρασα 3 φορες

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916
Πέρασα πριν λίγο με την Αμαλία στην Βέργας 7 ισόγειο. Όμορφο κορίτσι, γύρω στα 35, με πολύ καλές αναλογίες, μελαχρινή με πολύ ωραία οπίσθια τα οποία είχα την χαρά να τα δοκιμάσω και ομολογώ ότι η αίσθησή τους ήταν το κάτι άλλο. Πεολειχία με προφύλαξη socializing τα τυπικά.
Καινουρια?Εμφανιση?Εθνικοτητα?Σιγουρα βεργας 7?Επιτελους κατι καλο εκει

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916
Παρα πολυ καλη...

Εφυγα
Πεταμενα λεφτα η Σαρα.
Παω να δω

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916
Οι βασικες διαφορες Βικυς-Τζενιφερ ειναι πως η Βικυ ειναι τερμα αδυνατη κ πιο ψηλη ενω η αλλη ειναι κοντοπουταναρα συν μικροτερη της Βικυςκ φαινεται στο βλεμμα.Αγνοηστε μαλλια ονοματα κτλ

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.613
Πόντοι
486
Πριν λίγα λεπτά..... Φιλιππίδου 11α. ......παρτουζα με Τσατσά Τρανς Αλίκη..... Και την αδιάφορη Ραφαέλα. .....λατινικό έπιπλο......... βέβαια εγώ δεν πήγα για τις λατινες......

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.407
Πόντοι
446
Πρεπει να δρασουμε,ποτε 20 στο μεταξι για να μην τους περναει!Κοπελες των 10 αρχικα,τις αλλαζουν στα 20.Για μενα κ τα 20 πρεπει να κοψουμε απο παντου αλλα ας αρχισουμε απ το μεταξι που δεν εχουν ουτε χωρους να δικαιολογησουν με κατι το πόσο.Αν βαλω κ το τι βλεπεις κ τι κοσμος κυκλοφορει κ με τι κοσμο καθεσαι στα σαλονια,ουτε 5 η το πολυ 5!Ειμαστε κ εμεις παρταλια κ περιεργοι,μιλας σε καποιον,λες κατι νορμαλ,η κατι πανω σε,αλλο που ειπε κ εχουν μια φατσα λες κ τους μιλησα απο τα κεντρικα κυκλωματων.Αυτα τα προσπερνω αν αξιζει το οικονομικο.Οι χωροι ομως κ 5 ευρω να ναι δε ξεπερνιουνται.Εικοσι μεταξι ειναι ανεκδοτο,εχω δωσει αλλα δε τους αξιζει σε καμιατων λεριπτωσεων γιατι πατανε αλλου κ οχι στη κατασταση τους.

Οι ιδιοκτήτες των μπουρδέλων του Μεταξουργείου προσβλέπουν στους ξένους πελάτες και όχι στους Έλληνες! Κι επειδή οι ξένοι πελάτες έχουν γεμάτες τις τσέπες από τα επιδόματα που τους δίνουμε και το λαθρεμπόριο που κάνουν ενώ οι ημεδαποί έχουν στεγνώσει από τους φόρους που πληρώνουν, επόμενο είναι ν' αυξήσουν τις τιμές. Σύμφωνα με τον Νόμο της προσφοράς - ζήτησης, όταν αυξάνεται η ζήτηση αυξάνονται και οι τιμές!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom