Μετά από πολύ καιρό που είχα να περάσω πρωί από το Μεταξουργείο έκανα.μια βόλτα σε κάποια που βρήκα ανοιχτά,πριν αποχωρήσω κατέβηκα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο και βρήκα τη μελαχρινή Μαρία με το τσουπωτό κορμί. Παραμένει μεν καλόκαρδη και μη αρνητική στο να με ικανοποιήσει, κουρασμένη αδιαμφισβήτητα δε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 39.414
- Πόντοι
- 10.656
ε ναι το "εμετουργειο" δεν κανει, και η φυλης "χαλασε", αλλα ας δωσεις μια πιπα στον τραβελο Αλικη με τα διψηφια σμν που γλειφει τα πεζοδρομια, ε;Και εγώ δεν πατάω εμετουργειο .αλλά κ η φυλης έχει γίνει μεταξουργειο.
Ρε τι ανθρωποι ειστε εσειςΟλες τους παιρνουν, χρονια τωρα. Και οσες το παιζουν μπροστα σας οτι δεν γουσταρουν, μολις βαρεσει μυγες το μαγαζι βγαινουν οι τσατσαδες εξω και τους βαζουν μεσα με το ζορι. Οι φτηνοτερες πουτανες τηνς ευρωπης ειναι, τις γαμανε γεροι, γυφτοι και βρωμιαρηδες ολων των ειδων, δεν κολλανε στις ρατσες, παντα εχουν δει και χειροτερα.Λιγες οι κοπέλες που δεν παίρνουν πακιστανους.
Εχεις δικιο και συ, ας παμε στην Ιβανκα του εικοσαρικου να μυριζουν τα χερια μας σκατιλα για 2 μερεςΑπορώ ρε μάγκες πως καταφερνετε και πάτε στο εμετουργειο με όλους τους πακι και τους λεγκενολεχριτες που τριγυριζουν και γαμανε εκεί. Ηρωες είστε όσοι δίνετε αναφορά από το συγκεκριμένο μέτωπο

τα έπλυνα πόσες φορές τα χερια μου βρωμανε κωλοσκατιλα
Οχι αλλο κλαμα καντακουζηνοι, ελεος, τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους. Οποιος δεν μπορει στα μπουρδελα των κομαντος, παιρνει με 200 ενα callgirl που μυριζει το μουνι της λεβαντα. Αν δεν το σηκωνει η τσεπη σας, ατυχησατε, θα ιδρωνει ο κωλος σας πανω στα πακιστανικα φλοκια του προηγουμενου
Αποδεχτειτε οσο ειναι νωρις οτι το σπορ δεν ειναι για λιγοψυχους.Σταματηστε να κανετε το νημα κυτιο παραπονων λες θα σας διαβασουν οι νταβαδες στο συνεδριο μαστροπων και θα πουνε "Α κοιτα, ο Οκσα, ο τρακαδορος και ο παπαροτριφτουλας δεν εμειναν ικανοποιημενοι, εχουν δικιο, ας στειλουμε την ΕΜΑΚ να καθαρισει τους σταβλους μετα απο δεκαετιες"

koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.447
- Πόντοι
- 5.227
Εναλλασονται.Δοκιμασε απογευμα.Τι ώρα?
koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.447
- Πόντοι
- 5.227
Τζ;νινα παντρευτηκε,μην περιμενετε τζαμπα...Έλα φίλος.. Τζανινα έχω καιρό να δω. Απλά ήθελα να πω το μαγαζί που δούλευε και να θυμηθούμε τα παλιά.. ΔΙΑΒΑΖΩ όμως για την Μόνικα στο Ι;Ιάσωνος και απορώ.... Δεν ήταν τόσο χάλια εμφάνιση όσο διαβάζω. Χάλασε?? Εκεί κάνει γυμνη πιπα??
Εχθές βράδυ έκανα μια βόλτα μικρή πήγα στο πορνομολ σεν θυμαμαι ονόματα πήγα κολονου 45 σε όλα και στα 3 και φυσικά ξαναπήγα στην Μαρία κολονου45 1ο δεξιά,δεν είναι η ούζου γκομενα αλλά κάνει ωραία πιπα και τον τρώει άνετα χωρίς μα μου
AnaCobra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.508
- Πόντοι
- 721
... Οπότε...Και εγώ δεν πατάω εμετουργειο .αλλά κ η φυλης έχει γίνει μεταξουργειο.Λιγες οι κοπέλες που δεν παίρνουν πακιστανους.
Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη?
Με ένα Διπλό(20) στο Μετάξι, αναβαυμιζεσαι (Καλώς τον Κύριο) και ομορφαίνεις (Hola Amor)!
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.335
- Πόντοι
- 8.236
Δυστυχώς για σένα δεν είναι καμιά εθνικότητα απο αυτες.Ρε τη τρελη,χθες πηγα για παρτη της,μαζι με Μονικα την ειδες η μονη?Τελικα δουλευει κ τριτη βαρδια?Καθε μερα 2 βαρδιες?Ακουσες τπτ?Λογικο ρε ειναι νεο αιμα για αυτους κ ωραια.Αν ηταν σλαβα η καλη λατινα πχ παραγουαη η βενεζουελα θα καναμε κ εμεις ουρα
Είναι γυφτορουμανα....
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.335
- Πόντοι
- 8.236
Εδώ κ χρόνια.....αλλά συνεχιζε τη δουλειά με της ευλογίες του αλβανού συζύγου. Τωρα στοπ ομως.Τζ;νινα παντρευτηκε,μην περιμενετε τζαμπα...
Με μπερδεψες αλλα οκΤι δεν είναι απο αυτά που είπα; Bασικά δεν έκανα κανονική περιγραφή δεν αξίζει να γράψω περαιτέρω.
Βρισκουμε παρα πολυ καλες περιπτωσεις κι εχουμε και ανοσιαΑπορώ ρε μάγκες πως καταφερνετε και πάτε στο εμετουργειο με όλους τους πακι και τους λεγκενολεχριτες που τριγυριζουν και γαμανε εκεί. Ηρωες είστε όσοι δίνετε αναφορά από το συγκεκριμένο μέτωπο![]()
Τη ξεχναω αυτη,δν ειμαι κωλακιας,οτι θυμηθηκα ειπαΗ Κατερίνα είναι Φώκαιας 9 που δίνει και κώλο, μιλφακι με ωραίο αλλά γεμάτο σώμα δεν είναι αδύνατη σαν την Στέλλα αλλά από ότι την είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια έδινε το κωλαρακι της πιο καλά από την Στέλλα
Αφου σε αρκετα ουτε παραθυρο εχει,για τα φραγκα δημουργουν δωματιοεκει που δεν ειναι,μηδεν εξαερωσηΦίλε έχω πάει στν αρχή της επόμενης βάρδιας η μπόχα ειναι μέχρι
Δεν ειπα οτι σταματησε,ειπα οτι δε ξαναδουλευουν εκει.Η Αννα η ρωσιδα πηγε φωκ 19 με την επιστροφη της,η Αννα η λατινα εφυγε κ επεστρεψε,αυτη τη ξεχασα,ειναι το αλλο δυνατο τους χαρτι!Εννοειται πως λεγονται αμετρητ ψευδη!Η Άννα πως ξέρεις ότι σταμάτησε οριστικά; Επειδή το είπαν; Παπάτζες λένε, έτσι μου' χαν πει και την ξαναπέτυχα.
Τζανινα απ το 25 την εψαξα κ δεν την ειδα ποτε μου ακομα κ οταν δουλευε πριν φυγει.Η Μονικα εμενα εβαλε καποτε στο μεταξι στη πιπα,αλλα στο φωκ μου φαινοταν πιο ομορφη,σε φαση να αναρωτιεμαι αν ειμαι η ιδια.Ειναι ομως εκρι,στο ι44 τερμα σκαλα θα τη δειςΈλα φίλος.. Τζανινα έχω καιρό να δω. Απλά ήθελα να πω το μαγαζί που δούλευε και να θυμηθούμε τα παλιά.. ΔΙΑΒΑΖΩ όμως για την Μόνικα στο Ι;Ιάσωνος και απορώ.... Δεν ήταν τόσο χάλια εμφάνιση όσο διαβάζω. Χάλασε?? Εκεί κάνει γυμνη πιπα??
Παντου μαλλον κ μας το κρυβουν,ακομα κ εκει που δε τους δεχονται μπροστα μας,σε δυσκολες στιγμες ισως δεχτουν,ειναι οι πιο ευκολη πελατεια αλλα ενα θετικο οτι δε πανε με ολες ακομα κ ωραιεςΚαι εγώ δεν πατάω εμετουργειο .αλλά κ η φυλης έχει γίνει μεταξουργειο.Λιγες οι κοπέλες που δεν παίρνουν πακιστανους.
Φιλε για σλαβες ειναι καταντια να δεχονται πακιστανους,τερμα ψυχολογικα εχουν εκει που φτανουνΜετά από πολύ καιρό που είχα να περάσω πρωί από το Μεταξουργείο έκανα.μια βόλτα σε κάποια που βρήκα ανοιχτά,πριν αποχωρήσω κατέβηκα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο και βρήκα τη μελαχρινή Μαρία με το τσουπωτό κορμί. Παραμένει μεν καλόκαρδη και μη αρνητική στο να με ικανοποιήσει, κουρασμένη αδιαμφισβήτητα δε...![]()
Ακριβως,ισχυουν ολα.Στο μεταξι εχει γαμάτες περιπτωσεις που αδικουνταιε ναι το "εμετουργειο" δεν κανει, και η φυλης "χαλασε", αλλα ας δωσεις μια πιπα στον τραβελο Αλικη με τα διψηφια σμν που γλειφει τα πεζοδρομια, ε;Ρε τι ανθρωποι ειστε εσεις
Και τρισχειροτεραΟλες τους παιρνουν, χρονια τωρα. Και οσες το παιζουν μπροστα σας οτι δεν γουσταρουν, μολις βαρεσει μυγες το μαγαζι βγαινουν οι τσατσαδες εξω και τους βαζουν μεσα με το ζορι. Οι φτηνοτερες πουτανες τηνς ευρωπης ειναι, τις γαμανε γεροι, γυφτοι και βρωμιαρηδες ολων των ειδων, δεν κολλανε στις ρατσες, παντα εχουν δει και χειροτερα.
Εγω αυτη 1 φορα την ειδα ολο κι ολοΕχεις δικιο και συ, ας παμε στην Ιβανκα του εικοσαρικου να μυριζουν τα χερια μας σκατιλα για 2 μερες![]()
Λογικο,τα λεφτα τους νοιαζουν,οχι εμειςΣταματηστε να κανετε το νημα κυτιο παραπονων λες θα σας διαβασουν οι νταβαδες στο συνεδριο μαστροπων και θα πουνε "Α κοιτα, ο Οκσα, ο τρακαδορος και ο παπαροτριφτουλας δεν εμειναν ικανοποιημενοι, εχουν δικιο, ας στειλουμε την ΕΜΑΚ να καθαρισει τους σταβλους μετα απο δεκαετιες"![]()
Κ αλλη "παντρευτηκε" κ να τη παλιΤζ;νινα παντρευτηκε,μην περιμενετε τζαμπα...
Εγκρινεις?Εχθές βράδυ έκανα μια βόλτα μικρή πήγα στο πορνομολ σεν θυμαμαι ονόματα πήγα κολονου 45 σε όλα και στα 3 και φυσικά ξαναπήγα στην Μαρία κολονου45 1ο δεξιά,δεν είναι η ούζου γκομενα αλλά κάνει ωραία πιπα και τον τρώει άνετα χωρίς μα μου
Το ξερω,αλλο ειπαΔυστυχώς για σένα δεν είναι καμιά εθνικότητα απο αυτες.
Είναι γυφτορουμανα....
Προσωρινο (?)Εδώ κ χρόνια.....αλλά συνεχιζε τη δουλειά με της ευλογίες του αλβανού συζύγου. Τωρα στοπ ομως.
*Σκεφτομαι για δοκιμη Σαρας,οποιοι το σκεφτεστε παμε ολοι μαζι για τη τιμη των οπλων που δε τη πηραμε τοσο καιρο!Να κατεβει μεταξι κ Γιασμινα κ οποια αλλη στοχευαμε των οικων να γινει το ελα να δεις
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 297
- Like
- 35.455
- Πόντοι
- 33.108
Η νταρντανομιλφάρα Άννα με το κοντό μαλλί από Κολωνού 30Β ,μετακόμισε από το Σάββατο στο Μεγ. Αλεξάνδρου 22 ισόγειο.
Παιδες νομιζω απο αποψη περιβαλλοντος νικανε τα μαραθωνος κ τα χωματιανου κ μετα τα του σταθμου,χειροτερα εννοειται τα βικτωριας κ τελευταιο μεταξι αν κ μεχρι κ αυτα εχουν εξαιρεσεις πχ καταλληλες μερες,ωρες.Εγω το χειμωνα περιμενα κακοκαιριες,οι καλυτερες μου.Κατι βροχες κ νυχτα οι καλυτεροι συνδυασμοι.Κ νωρις αξιζε.Τωρα οποιος αντεχει τη ζεστη παει νωρις αλλα μερα ειναι μερα,ολο κ μια ομαδα κοσμου θα παει.Κ το χειροτερο,ακομα κ να χτυπανε μυγες σε καποια φολιαζαν κ ξενερωναν κοσμο χωρις να δινουν χρονο ενω δεν ειχαν πελατεια.Θυμαμαι σε αλλα euro/mundial κουβεντες περι προβληματος λογω αγωνων,τωρα μια χαρα κοσμο βλεπω κ μαλιστα ιδιας ποσοτητας.Ξυπνησαν οι παντες κ δε περνανε οπου να'ναι.
Η ξανθια?Αρα ισως φερουν κατι νεο στον πρωην οικο της,η κανει τραμπα καποια μερα,για να δουμε,εχει ενδιαφερον αν αφορα νεα αφιξηΗ νταρντανομιλφάρα Άννα με το κοντό μαλλί από Κολωνού 30Β ,μετακόμισε από το Σάββατο στο Μεγ. Αλεξάνδρου 22 ισόγειο.
Μεταξουργιωτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2026
- Like
- 145
- Πόντοι
- 0
Απο εμετουργείο μια καλουτσικη περίπτωση όμως στα 15 είναι η Άσια απο Ιασ39 στο ισόγειο αριστερά μετά της 21:00. Νταρντανοσώμα γύρω στο 1.70 την κόβω γύρω στα 28 μελαχρινή με σφιχτή επιδερμίδα και τυπικές υπηρεσίες, έχει ωραίο νιμού και λέει οτι είναι απο Αγ. Πετρούπολη, αλλά νομίζω οτι είναι Ρομά απο Μολδαβία.
Επιστροφή της Βίκυς στο Φιλιππίδου 11 επάνω με νέο όνομα Jennifer! Σε ερώτησή μου στην τσατσά αν είναι η παλιά Βίκυ μου απάντησε ότι είναι η αδερφή της! Της έδωσα μια κλανιά στη μούρη και μια μούτζα μαζί και της είπα τους παλιούς να τους σέβεσαι και να μη λες ψέματα και εξαφανίστηκα!
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.778
- Πόντοι
- 486
Για Μετάξι είναι ότι πρέπει. Θα τους ξεπετάει όλους και στο τρίλεπτο, ίσως να οικονομήσει η ίδια και παραπάνω από ότι με το εικοσάρικο στη Φυλής.Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:15 οπου πηγα κατευθειαν Ι44 οροφος για να δω εαν ειναι η Σαρρα η Ρουμανα ...μια και μοναδικη φορα που πηγα μαζι της ηταν καπου στο 2023 οταν δουλευε στο Φωκαιας 25 χωρις να ενθουσιαστω ιδιαιτερα....τελικα την πετυχα στο Ι44 οροφος και περασα δωματιο μαζι της....Οκ τωρα πλεον για το 10ρικο καλη ειναι...αυστηρα για 10ρικο ομως οχι παραπανω... και οι επενδυτες γεμιζαν το σαλονι συνεχως για να την δουνε....πιστευω ηρθε για να μεινει Μεταξουργειο...
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.778
- Πόντοι
- 486
Κι άμα τους πεις να ανέβει η τιμή, 5-10 ευρώ ίσα ίσα μπας και ανέβουν οι υπηρεσίες και μήπως έρθει και καλύτερο μουνί, που και πάλι φθηνά θα είναι σε σχέση με στούντιο και βίζιτες, εκεί να δεις κλάμα.ε ναι το "εμετουργειο" δεν κανει, και η φυλης "χαλασε", αλλα ας δωσεις μια πιπα στον τραβελο Αλικη με τα διψηφια σμν που γλειφει τα πεζοδρομια, ε;Ρε τι ανθρωποι ειστε εσεις
Ολες τους παιρνουν, χρονια τωρα. Και οσες το παιζουν μπροστα σας οτι δεν γουσταρουν, μολις βαρεσει μυγες το μαγαζι βγαινουν οι τσατσαδες εξω και τους βαζουν μεσα με το ζορι. Οι φτηνοτερες πουτανες τηνς ευρωπης ειναι, τις γαμανε γεροι, γυφτοι και βρωμιαρηδες ολων των ειδων, δεν κολλανε στις ρατσες, παντα εχουν δει και χειροτερα.
Εχεις δικιο και συ, ας παμε στην Ιβανκα του εικοσαρικου να μυριζουν τα χερια μας σκατιλα για 2 μερες
Οχι αλλο κλαμα καντακουζηνοι, ελεος, τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους. Οποιος δεν μπορει στα μπουρδελα των κομαντος, παιρνει με 200 ενα callgirl που μυριζει το μουνι της λεβαντα. Αν δεν το σηκωνει η τσεπη σας, ατυχησατε, θα ιδρωνει ο κωλος σας πανω στα πακιστανικα φλοκια του προηγουμενουΑποδεχτειτε οσο ειναι νωρις οτι το σπορ δεν ειναι για λιγοψυχους.
Σταματηστε να κανετε το νημα κυτιο παραπονων λες θα σας διαβασουν οι νταβαδες στο συνεδριο μαστροπων και θα πουνε "Α κοιτα, ο Οκσα, ο τρακαδορος και ο παπαροτριφτουλας δεν εμειναν ικανοποιημενοι, εχουν δικιο, ας στειλουμε την ΕΜΑΚ να καθαρισει τους σταβλους μετα απο δεκαετιες"![]()
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.778
- Πόντοι
- 486
Ε ναι. Σου λέει ο άλλος σε αφήνω να φας 9.999 πουτσες. Αλλά στις 10.000, φθάνει. Δεν θα γίνω κερατάς εγώ.Εδώ κ χρόνια.....αλλά συνεχιζε τη δουλειά με της ευλογίες του αλβανού συζύγου. Τωρα στοπ ομως.
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.778
- Πόντοι
- 486
Τι λες τώρα που θα δώσουν 20€. Αγαπούλη. Χαλάς την πιάτσα.... Οπότε...
Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη?
Με ένα Διπλό(20) στο Μετάξι, αναβαυμιζεσαι (Καλώς τον Κύριο) και ομορφαίνεις (Hola Amor)!![]()
Τι λεγαμε για τα ψευδη?Αλλα δε τους νοιαζει.Κοιτανε τα λεφτα.Απο που θα προελθουν δε τους ενδιαφερει.ΑΝ ισχυει οτι η Βικυ ηταν μεταξι ισως ξαναγυρισει και εκει ναι θα παμε!Οτι ονομα κ αν εχει οτι ψεμμα κι αν πουν!Χαζος δεν ειναι κανενας,οτι ονομα κ αν ειπωθει οποιος δοκιμασει θα ξερει κ θα σωζεται!Το καλυτερο ειναι να παρθει καποια οταν πεσει στη τιμη λογω μεταξιου αν δε μπηκαμε πριν στα 20.Ε στα 10 δε θα κλαψουμε και τοσο.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις