Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 557 άτομα (7 μέλη και 550 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
56
Like
21.031
Πόντοι
11.276
Μετά από πολύ καιρό που είχα να περάσω πρωί από το Μεταξουργείο έκανα.μια βόλτα σε κάποια που βρήκα ανοιχτά,πριν αποχωρήσω κατέβηκα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο και βρήκα τη μελαχρινή Μαρία με το τσουπωτό κορμί. Παραμένει μεν καλόκαρδη και μη αρνητική στο να με ικανοποιήσει, κουρασμένη αδιαμφισβήτητα δε...:(

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.411
Πόντοι
10.656
Και εγώ δεν πατάω εμετουργειο .αλλά κ η φυλης έχει γίνει μεταξουργειο.
ε ναι το "εμετουργειο" δεν κανει, και η φυλης "χαλασε", αλλα ας δωσεις μια πιπα στον τραβελο Αλικη με τα διψηφια σμν που γλειφει τα πεζοδρομια, ε; :2funny: Ρε τι ανθρωποι ειστε εσεις
Λιγες οι κοπέλες που δεν παίρνουν πακιστανους.
Ολες τους παιρνουν, χρονια τωρα. Και οσες το παιζουν μπροστα σας οτι δεν γουσταρουν, μολις βαρεσει μυγες το μαγαζι βγαινουν οι τσατσαδες εξω και τους βαζουν μεσα με το ζορι. Οι φτηνοτερες πουτανες τηνς ευρωπης ειναι, τις γαμανε γεροι, γυφτοι και βρωμιαρηδες ολων των ειδων, δεν κολλανε στις ρατσες, παντα εχουν δει και χειροτερα.
Απορώ ρε μάγκες πως καταφερνετε και πάτε στο εμετουργειο με όλους τους πακι και τους λεγκενολεχριτες που τριγυριζουν και γαμανε εκεί. Ηρωες είστε όσοι δίνετε αναφορά από το συγκεκριμένο μέτωπο
Εχεις δικιο και συ, ας παμε στην Ιβανκα του εικοσαρικου να μυριζουν τα χερια μας σκατιλα για 2 μερες :2funny:
τα έπλυνα πόσες φορές τα χερια μου βρωμανε κωλοσκατιλα

Οχι αλλο κλαμα καντακουζηνοι, ελεος, τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους. Οποιος δεν μπορει στα μπουρδελα των κομαντος, παιρνει με 200 ενα callgirl που μυριζει το μουνι της λεβαντα. Αν δεν το σηκωνει η τσεπη σας, ατυχησατε, θα ιδρωνει ο κωλος σας πανω στα πακιστανικα φλοκια του προηγουμενου :2funny: Αποδεχτειτε οσο ειναι νωρις οτι το σπορ δεν ειναι για λιγοψυχους.

Σταματηστε να κανετε το νημα κυτιο παραπονων λες θα σας διαβασουν οι νταβαδες στο συνεδριο μαστροπων και θα πουνε "Α κοιτα, ο Οκσα, ο τρακαδορος και ο παπαροτριφτουλας δεν εμειναν ικανοποιημενοι, εχουν δικιο, ας στειλουμε την ΕΜΑΚ να καθαρισει τους σταβλους μετα απο δεκαετιες" :tooth::spam:

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.447
Πόντοι
5.227
Έλα φίλος.. Τζανινα έχω καιρό να δω. Απλά ήθελα να πω το μαγαζί που δούλευε και να θυμηθούμε τα παλιά.. ΔΙΑΒΑΖΩ όμως για την Μόνικα στο Ι;Ιάσωνος και απορώ.... Δεν ήταν τόσο χάλια εμφάνιση όσο διαβάζω. Χάλασε?? Εκεί κάνει γυμνη πιπα??
Τζ;νινα παντρευτηκε,μην περιμενετε τζαμπα...

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.160
Πόντοι
496
Εχθές βράδυ έκανα μια βόλτα μικρή πήγα στο πορνομολ σεν θυμαμαι ονόματα πήγα κολονου 45 σε όλα και στα 3 και φυσικά ξαναπήγα στην Μαρία κολονου45 1ο δεξιά,δεν είναι η ούζου γκομενα αλλά κάνει ωραία πιπα και τον τρώει άνετα χωρίς μα μου

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.504
Πόντοι
721
Και εγώ δεν πατάω εμετουργειο .αλλά κ η φυλης έχει γίνει μεταξουργειο.Λιγες οι κοπέλες που δεν παίρνουν πακιστανους.
... Οπότε...
Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη?
Με ένα Διπλό(20) στο Μετάξι, αναβαυμιζεσαι (Καλώς τον Κύριο) και ομορφαίνεις (Hola Amor)!:glasses:

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.335
Πόντοι
8.236
Ρε τη τρελη,χθες πηγα για παρτη της,μαζι με Μονικα την ειδες η μονη?Τελικα δουλευει κ τριτη βαρδια?Καθε μερα 2 βαρδιες?Ακουσες τπτ?Λογικο ρε ειναι νεο αιμα για αυτους κ ωραια.Αν ηταν σλαβα η καλη λατινα πχ παραγουαη η βενεζουελα θα καναμε κ εμεις ουρα
Δυστυχώς για σένα δεν είναι καμιά εθνικότητα απο αυτες.
Είναι γυφτορουμανα....

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.335
Πόντοι
8.236

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.378
Πόντοι
2.916
Τι δεν είναι απο αυτά που είπα; Bασικά δεν έκανα κανονική περιγραφή δεν αξίζει να γράψω περαιτέρω.
Με μπερδεψες αλλα οκ
Απορώ ρε μάγκες πως καταφερνετε και πάτε στο εμετουργειο με όλους τους πακι και τους λεγκενολεχριτες που τριγυριζουν και γαμανε εκεί. Ηρωες είστε όσοι δίνετε αναφορά από το συγκεκριμένο μέτωπο
1000003731.jpg
Βρισκουμε παρα πολυ καλες περιπτωσεις κι εχουμε και ανοσια
Η Κατερίνα είναι Φώκαιας 9 που δίνει και κώλο, μιλφακι με ωραίο αλλά γεμάτο σώμα δεν είναι αδύνατη σαν την Στέλλα αλλά από ότι την είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια έδινε το κωλαρακι της πιο καλά από την Στέλλα
Τη ξεχναω αυτη,δν ειμαι κωλακιας,οτι θυμηθηκα ειπα
Φίλε έχω πάει στν αρχή της επόμενης βάρδιας η μπόχα ειναι μέχρι
Αφου σε αρκετα ουτε παραθυρο εχει,για τα φραγκα δημουργουν δωματιοεκει που δεν ειναι,μηδεν εξαερωση
Η Άννα πως ξέρεις ότι σταμάτησε οριστικά; Επειδή το είπαν; Παπάτζες λένε, έτσι μου' χαν πει και την ξαναπέτυχα.
Δεν ειπα οτι σταματησε,ειπα οτι δε ξαναδουλευουν εκει.Η Αννα η ρωσιδα πηγε φωκ 19 με την επιστροφη της,η Αννα η λατινα εφυγε κ επεστρεψε,αυτη τη ξεχασα,ειναι το αλλο δυνατο τους χαρτι!Εννοειται πως λεγονται αμετρητ ψευδη!
Έλα φίλος.. Τζανινα έχω καιρό να δω. Απλά ήθελα να πω το μαγαζί που δούλευε και να θυμηθούμε τα παλιά.. ΔΙΑΒΑΖΩ όμως για την Μόνικα στο Ι;Ιάσωνος και απορώ.... Δεν ήταν τόσο χάλια εμφάνιση όσο διαβάζω. Χάλασε?? Εκεί κάνει γυμνη πιπα??
Τζανινα απ το 25 την εψαξα κ δεν την ειδα ποτε μου ακομα κ οταν δουλευε πριν φυγει.Η Μονικα εμενα εβαλε καποτε στο μεταξι στη πιπα,αλλα στο φωκ μου φαινοταν πιο ομορφη,σε φαση να αναρωτιεμαι αν ειμαι η ιδια.Ειναι ομως εκρι,στο ι44 τερμα σκαλα θα τη δεις
Και εγώ δεν πατάω εμετουργειο .αλλά κ η φυλης έχει γίνει μεταξουργειο.Λιγες οι κοπέλες που δεν παίρνουν πακιστανους.
Παντου μαλλον κ μας το κρυβουν,ακομα κ εκει που δε τους δεχονται μπροστα μας,σε δυσκολες στιγμες ισως δεχτουν,ειναι οι πιο ευκολη πελατεια αλλα ενα θετικο οτι δε πανε με ολες ακομα κ ωραιες
Μετά από πολύ καιρό που είχα να περάσω πρωί από το Μεταξουργείο έκανα.μια βόλτα σε κάποια που βρήκα ανοιχτά,πριν αποχωρήσω κατέβηκα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο και βρήκα τη μελαχρινή Μαρία με το τσουπωτό κορμί. Παραμένει μεν καλόκαρδη και μη αρνητική στο να με ικανοποιήσει, κουρασμένη αδιαμφισβήτητα δε...:(
Φιλε για σλαβες ειναι καταντια να δεχονται πακιστανους,τερμα ψυχολογικα εχουν εκει που φτανουν
ε ναι το "εμετουργειο" δεν κανει, και η φυλης "χαλασε", αλλα ας δωσεις μια πιπα στον τραβελο Αλικη με τα διψηφια σμν που γλειφει τα πεζοδρομια, ε; :2funny: Ρε τι ανθρωποι ειστε εσεις
Ακριβως,ισχυουν ολα.Στο μεταξι εχει γαμάτες περιπτωσεις που αδικουνται
Ολες τους παιρνουν, χρονια τωρα. Και οσες το παιζουν μπροστα σας οτι δεν γουσταρουν, μολις βαρεσει μυγες το μαγαζι βγαινουν οι τσατσαδες εξω και τους βαζουν μεσα με το ζορι. Οι φτηνοτερες πουτανες τηνς ευρωπης ειναι, τις γαμανε γεροι, γυφτοι και βρωμιαρηδες ολων των ειδων, δεν κολλανε στις ρατσες, παντα εχουν δει και χειροτερα.
Και τρισχειροτερα
Εχεις δικιο και συ, ας παμε στην Ιβανκα του εικοσαρικου να μυριζουν τα χερια μας σκατιλα για 2 μερες :2funny:
Εγω αυτη 1 φορα την ειδα ολο κι ολο
Σταματηστε να κανετε το νημα κυτιο παραπονων λες θα σας διαβασουν οι νταβαδες στο συνεδριο μαστροπων και θα πουνε "Α κοιτα, ο Οκσα, ο τρακαδορος και ο παπαροτριφτουλας δεν εμειναν ικανοποιημενοι, εχουν δικιο, ας στειλουμε την ΕΜΑΚ να καθαρισει τους σταβλους μετα απο δεκαετιες" :tooth::spam:
Λογικο,τα λεφτα τους νοιαζουν,οχι εμεις
Τζ;νινα παντρευτηκε,μην περιμενετε τζαμπα...
Κ αλλη "παντρευτηκε" κ να τη παλι
Εχθές βράδυ έκανα μια βόλτα μικρή πήγα στο πορνομολ σεν θυμαμαι ονόματα πήγα κολονου 45 σε όλα και στα 3 και φυσικά ξαναπήγα στην Μαρία κολονου45 1ο δεξιά,δεν είναι η ούζου γκομενα αλλά κάνει ωραία πιπα και τον τρώει άνετα χωρίς μα μου
Εγκρινεις?
Δυστυχώς για σένα δεν είναι καμιά εθνικότητα απο αυτες.
Είναι γυφτορουμανα....
Το ξερω,αλλο ειπα
Εδώ κ χρόνια.....αλλά συνεχιζε τη δουλειά με της ευλογίες του αλβανού συζύγου. Τωρα στοπ ομως.
Προσωρινο (?)

*Σκεφτομαι για δοκιμη Σαρας,οποιοι το σκεφτεστε παμε ολοι μαζι για τη τιμη των οπλων που δε τη πηραμε τοσο καιρο!Να κατεβει μεταξι κ Γιασμινα κ οποια αλλη στοχευαμε των οικων να γινει το ελα να δεις

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.378
Πόντοι
2.916
Παιδες νομιζω απο αποψη περιβαλλοντος νικανε τα μαραθωνος κ τα χωματιανου κ μετα τα του σταθμου,χειροτερα εννοειται τα βικτωριας κ τελευταιο μεταξι αν κ μεχρι κ αυτα εχουν εξαιρεσεις πχ καταλληλες μερες,ωρες.Εγω το χειμωνα περιμενα κακοκαιριες,οι καλυτερες μου.Κατι βροχες κ νυχτα οι καλυτεροι συνδυασμοι.Κ νωρις αξιζε.Τωρα οποιος αντεχει τη ζεστη παει νωρις αλλα μερα ειναι μερα,ολο κ μια ομαδα κοσμου θα παει.Κ το χειροτερο,ακομα κ να χτυπανε μυγες σε καποια φολιαζαν κ ξενερωναν κοσμο χωρις να δινουν χρονο ενω δεν ειχαν πελατεια.Θυμαμαι σε αλλα euro/mundial κουβεντες περι προβληματος λογω αγωνων,τωρα μια χαρα κοσμο βλεπω κ μαλιστα ιδιας ποσοτητας.Ξυπνησαν οι παντες κ δε περνανε οπου να'ναι.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.378
Πόντοι
2.916
Η νταρντανομιλφάρα Άννα με το κοντό μαλλί από Κολωνού 30Β ,μετακόμισε από το Σάββατο στο Μεγ. Αλεξάνδρου 22 ισόγειο.
Η ξανθια?Αρα ισως φερουν κατι νεο στον πρωην οικο της,η κανει τραμπα καποια μερα,για να δουμε,εχει ενδιαφερον αν αφορα νεα αφιξη

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
9
Like
1.227
Πόντοι
361
Χωματιανου 11 β εχω παει 3 φορές απόγευμα μετα τις 18:00 πριν της 23 :00 παντα κλειστό προσπαθω να δω Αλίσα εδω και 2 μηνες

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
145
Πόντοι
0
Απο εμετουργείο μια καλουτσικη περίπτωση όμως στα 15 είναι η Άσια απο Ιασ39 στο ισόγειο αριστερά μετά της 21:00. Νταρντανοσώμα γύρω στο 1.70 την κόβω γύρω στα 28 μελαχρινή με σφιχτή επιδερμίδα και τυπικές υπηρεσίες, έχει ωραίο νιμού και λέει οτι είναι απο Αγ. Πετρούπολη, αλλά νομίζω οτι είναι Ρομά απο Μολδαβία.

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
754
Πόντοι
81
Επιστροφή της Βίκυς στο Φιλιππίδου 11 επάνω με νέο όνομα Jennifer! Σε ερώτησή μου στην τσατσά αν είναι η παλιά Βίκυ μου απάντησε ότι είναι η αδερφή της! Της έδωσα μια κλανιά στη μούρη και μια μούτζα μαζί και της είπα τους παλιούς να τους σέβεσαι και να μη λες ψέματα και εξαφανίστηκα!

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.776
Πόντοι
486
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:15 οπου πηγα κατευθειαν Ι44 οροφος για να δω εαν ειναι η Σαρρα η Ρουμανα ...μια και μοναδικη φορα που πηγα μαζι της ηταν καπου στο 2023 οταν δουλευε στο Φωκαιας 25 χωρις να ενθουσιαστω ιδιαιτερα....τελικα την πετυχα στο Ι44 οροφος και περασα δωματιο μαζι της....Οκ τωρα πλεον για το 10ρικο καλη ειναι...αυστηρα για 10ρικο ομως οχι παραπανω... και οι επενδυτες γεμιζαν το σαλονι συνεχως για να την δουνε....πιστευω ηρθε για να μεινει Μεταξουργειο...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Για Μετάξι είναι ότι πρέπει. Θα τους ξεπετάει όλους και στο τρίλεπτο, ίσως να οικονομήσει η ίδια και παραπάνω από ότι με το εικοσάρικο στη Φυλής.

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.776
Πόντοι
486

Οχι αλλο κλαμα καντακουζηνοι, ελεος, τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους. Οποιος δεν μπορει στα μπουρδελα των κομαντος, παιρνει με 200 ενα callgirl που μυριζει το μουνι της λεβαντα. Αν δεν το σηκωνει η τσεπη σας, ατυχησατε, θα ιδρωνει ο κωλος σας πανω στα πακιστανικα φλοκια του προηγουμενου :2funny: Αποδεχτειτε οσο ειναι νωρις οτι το σπορ δεν ειναι για λιγοψυχους.

Κι άμα τους πεις να ανέβει η τιμή, 5-10 ευρώ ίσα ίσα μπας και ανέβουν οι υπηρεσίες και μήπως έρθει και καλύτερο μουνί, που και πάλι φθηνά θα είναι σε σχέση με στούντιο και βίζιτες, εκεί να δεις κλάμα.

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.776
Πόντοι
486
Εδώ κ χρόνια.....αλλά συνεχιζε τη δουλειά με της ευλογίες του αλβανού συζύγου. Τωρα στοπ ομως.
Ε ναι. Σου λέει ο άλλος σε αφήνω να φας 9.999 πουτσες. Αλλά στις 10.000, φθάνει. Δεν θα γίνω κερατάς εγώ.

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.776
Πόντοι
486
... Οπότε...
Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη?
Με ένα Διπλό(20) στο Μετάξι, αναβαυμιζεσαι (Καλώς τον Κύριο) και ομορφαίνεις (Hola Amor)!:glasses:
Τι λες τώρα που θα δώσουν 20€. Αγαπούλη. Χαλάς την πιάτσα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.378
Πόντοι
2.916
Τι λεγαμε για τα ψευδη?Αλλα δε τους νοιαζει.Κοιτανε τα λεφτα.Απο που θα προελθουν δε τους ενδιαφερει.ΑΝ ισχυει οτι η Βικυ ηταν μεταξι ισως ξαναγυρισει και εκει ναι θα παμε!Οτι ονομα κ αν εχει οτι ψεμμα κι αν πουν!Χαζος δεν ειναι κανενας,οτι ονομα κ αν ειπωθει οποιος δοκιμασει θα ξερει κ θα σωζεται!Το καλυτερο ειναι να παρθει καποια οταν πεσει στη τιμη λογω μεταξιου αν δε μπηκαμε πριν στα 20.Ε στα 10 δε θα κλαψουμε και τοσο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom