Για μενα τα φ69-71 ειναι ανωτερα απο τα φιλ κ ανανεωνονται παρομοια.Πληγμα τους ειναι οι πολιτικες και καμια τσα.Τα φιλ ειναι αυτα που ειναι κ θα καταρρευσουν αν δε πετυχουν περιπτωσεις οπως Τζενιφερ-Ελεν-Λια-Ευα-Αννα.Οι 3 τελευταιες δε ξαναδουλευουν εκει και καλα κανουν.Η Ελεν ενα διαστημα ελειπε κ βαριομουν γτ ελειπε η ενεργεια της.Η Τζενιφερ ηταν ο λογος που τα φιλ πηγαν τρενο.Απο τοτε που τις χασανε πεσανε κ κρατιουνται με οτι εχουν κ δεν εχουν.Κ με παρα πολλα ψεμματα.Τα φ69-71 ειναι καλυτερα κ λιγοτερο σπαστικα.Τα φωκ27 ειναι καλα κι αυτα κ ειναι στο παιχνιδι παντα τα φωκ 13-φυλ 59-61 κ.α. Μιλω για λατινες κ σε οσους ειμαστε fan τους για την υποτιθεται καλυτερη πετριοχη.Προσωπικα κ σε σταθμο λαρισης κ σε μεταξι μια χαρα λατινες βρισκω.Απλα τα φιλ κ τα φ69/71 το παιζουν μαγαζαρες.Ας φανε ξεγυρισμενες αφραγκιες να δειτε για ποτε στρωνουν κ εκει κ σε ολους τους οικους που μας τη σπανε ειτε οι πολιτικες,ειτε οι τσαδες,ειτε οι κοπελες,ειτε συνδυασμοι αυτων
Ιζαμπελα φιλ 11 που λενε ολοι κ την εγκρινουν σχεδον ολοι.Στελλα φωκ 7 πανω που ομως πρηζει οπως λενε κ Κατερινα στα 80αρια (84 η 86 σε αυτα με σκαλες) αλλα σπαστικη οπως επισης λενε.Ηλεκτρα φωκ 7 αλλα νυχτα κανει κ αυτη.Πας βλεπεις αποφασιζεις,εγω σε περναω σε καμια απο αυτες.Ομορφοτερη η Κατερινα,ψευτικη πλαστιλη η Ιζαμπελλα,μιλφ η Στελλα κ περιεργη η Ηλεκτρα.
Η αλήθεια είναι πως είχε μια πολυ δυνατή φουρνιά τον χειμώνα που ηταν ολες φιλότιμες μέσα.
Άννα την ειχα πάρει μόνο μια φορα κακώς, γιατι απο τοτε , τέλη Φεβρουαρίου εχω κόψει, απο εμφάνιση δλδ αυτην και την Νικόλ ξεχώριζα, απο υπηρεσίες ολες οκ ηταν.
Μισό, ένα ένα, η Άννα η λατινοισπανίδα έχει επιστρέψει στα Φιλλ11? Αν ναι σε σε ποιό και τι ώρες? Θα πάω αυριο μετα απο 4+ μήνες αποχής και θα πάρω οτι βρω να μ'αρεσει, όσο αντέξω, μάλλον 2η βάρδια απόγευμα που δεν έχει πολύ κίνηση, 3-4-5 διαφορετικές... όσο πάει.
Στα του κώλου έμπλεξες λιγο τα μπούτια σου, Ηλεκτρα δεν δίνει κώλο σχεδόν 2 χρόνια τώρα, δεν ξέρω αν άλλαξε όσους μήνες "λείπω", Στέλλα Φ7 και Σόνια Φ13 σου ζαλίζουν ταρχιδια αν περάσεις το 2' γαμησι, η αλλη η Βουλγάρα η Ειρήνη που άλλαξε νούμερα απ'ότι λέτα ειναι για κλωτσιές, ίσως η μονη που τον δίνει χωρις γκρίνια ειναι η Κατερίνα Φ9 και στις καλές της η Ιβάνα αλλα με τι ρίσκο.... αντε και Ιζαμπέλα.
... Οπότε...
Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη?
Με ένα Διπλό(20) στο Μετάξι, αναβαυμιζεσαι (Καλώς τον Κύριο) και ομορφαίνεις (Hola Amor)!
Ισχύει, όσες φορες πλήρωσα διπλό μετάξι, μετά ακόμα και μονό να πάρω την επόμενη, φερονται αλλιως.
Επιστροφή της Βίκυς στο Φιλιππίδου 11 επάνω με νέο όνομα Jennifer! Σε ερώτησή μου στην τσατσά αν είναι η παλιά Βίκυ μου απάντησε ότι είναι η αδερφή της! Της έδωσα μια κλανιά στη μούρη και μια μούτζα μαζί και της είπα τους παλιούς να τους σέβεσαι και να μη λες ψέματα και εξαφανίστηκα!
Αν έχει πολλά τατουάζ ειναι η Τζένιφερ, στην ειπε Βίκυ? γιατι τα μπλέκουν δεν ξέρω, καλές ηταν και οι 2, τι βάρδια ειναι, θα περάσω αύριο να σου πώ.
Θα διαφωνήσω, σίγουρα δεν ειναι λίρα 100 αλλα και στο 20αρι οσες φορες την πήρα γάμησα μια χαρά, αν αντέχεις το στυλακι της και δεν πας να το παίξεις ιστορίας, μια χαρά περνάς.
Δεν ξερω τι λετε εδω, ουτε ξερω τι εκανε στα σαλονια,
στα αλωνια παντως η Σαρα ηταν πολυ καλη μεσα

Παρα πολυ καλη...
Τραμπουκιστηκαν πολλοι επιδοξοι (λευκοδερμοι) πελατες στο γεματο σαλονι μεχρι που αδειασε, εριξα πολυ γελιο, τους εκανε κομπολοι εναν εναν

Οσοι δεν μπορειτε να διαχειριστειτε τετοιο επιθετικο ταπεραμεντο μη δοκιμασετε καν.
Και οσοι εχετε δοντια ορμηξτε οσο αντεχει ακομα τους μεταξιωτικους ρυθμους εργασιας...
Αυτό, όπως είπα και από πάνω, δεν με είχε αφήσε ποτε παραπονεμένο, θα μπορούσε να ειναι καλύτερη, σίγουρα.
Τρίτη βάρδια τουλάχιστον εχουν κατι καλό τα Φιλλ11 τώρα ? Αν και Σάββατο 3η δεν πάω με τιποτα, να δω μεσοβδόμαδα μήπως, που θα παω σίγουρα για Αννίτα, ανοίξανε οι ασκοί του πορνοΑιόλου και θα αδειάσει το πορτοφόλι...