Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 583 άτομα (33 μέλη και 550 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.397
Πόντοι
2.916
Ι44αρια-Περδικκα 1/3 και ΜΑ17 η μεγαλυτερη αλυσιδα οικων.Δε βρισκω ομως τη Καμιλα αυτες τις μερες,την ειδατε απογευμα μηπως?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.397
Πόντοι
2.916
Μια φορά την έχω πάρει και ήταν κομπλέ, αλλά παίζει να ήταν και πριν 3-5 χρόνια
Εγω τα λεω ως περαστικος/φιλος/χαβαλετζης/ανθρωπινος αλλα εχω αραξει ενω εμπαινε φιλος κτλ.Δε δοκιμασα ποτε γτ μαρεσει πιο πολυ η Γιασμιν κ σκασε μετα η Ντιανα,Η Μαγια,η Μανταλινα συβ την παντα υπολογισιμη εμφανισιακα Μικαελα.Κορμαρα η Σαρα,παντα γυμνη τοτε αλλα κατι με κρατουσε καθε φορα εως τωρα.Στα 10 ευρω δε θα με νοιαξει τοσο.Πηγα αλλα ηταν κλειστη.Εχω ακουσει διαφορα,αν δε μπω δε θα μαθω.Εχω τις πιθανοτητες,μενει να επιβεωθουν.Η τσα στο φωκ τη φωναζε γρηγορα εχω την αισθηση.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.368
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:15 οπου πηγα κατευθειαν Ι44 οροφος για να δω εαν ειναι η Σαρρα η Ρουμανα ...μια και μοναδικη φορα που πηγα μαζι της ηταν καπου στο 2023 οταν δουλευε στο Φωκαιας 25 χωρις να ενθουσιαστω ιδιαιτερα....τελικα την πετυχα στο Ι44 οροφος και περασα δωματιο μαζι της....Οκ τωρα πλεον για το 10ρικο καλη ειναι...αυστηρα για 10ρικο ομως οχι παραπανω... και οι επενδυτες γεμιζαν το σαλονι συνεχως για να την δουνε....πιστευω ηρθε για να μεινει Μεταξουργειο...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.397
Πόντοι
2.916
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:15 οπου πηγα κατευθειαν Ι44 οροφος για να δω εαν ειναι η Σαρρα η Ρουμανα ...μια και μοναδικη φορα που πηγα μαζι της ηταν καπου στο 2023 οταν δουλευε στο Φωκαιας 25 χωρις να ενθουσιαστω ιδιαιτερα....τελικα την πετυχα στο Ι44 οροφος και περασα δωματιο μαζι της....Οκ τωρα πλεον για το 10ρικο καλη ειναι...αυστηρα για 10ρικο ομως οχι παραπανω... και οι επενδυτες γεμιζαν το σαλονι συνεχως για να την δουνε....πιστευω ηρθε για να μεινει Μεταξουργειο...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Ρε τη τρελη,χθες πηγα για παρτη της,μαζι με Μονικα την ειδες η μονη?Τελικα δουλευει κ τριτη βαρδια?Καθε μερα 2 βαρδιες?Ακουσες τπτ?Λογικο ρε ειναι νεο αιμα για αυτους κ ωραια.Αν ηταν σλαβα η καλη λατινα πχ παραγουαη η βενεζουελα θα καναμε κ εμεις ουρα

Τρακαδορος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
918
Πόντοι
360
Απορώ ρε μάγκες πως καταφερνετε και πάτε στο εμετουργειο με όλους τους πακι και τους λεγκενολεχριτες που τριγυριζουν και γαμανε εκεί. Ηρωες είστε όσοι δίνετε αναφορά από το συγκεκριμένο μέτωπο
1000003731.jpg

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.508
Πόντοι
721
Πρεπει να δρασουμε,ποτε 20 στο μεταξι για να μην τους περναει!Κοπελες των 10 αρχικα,τις αλλαζουν στα 20.Για μενα κ τα 20 πρεπει να κοψουμε απο παντου αλλα ας αρχισουμε απ το μεταξι που δεν εχουν ουτε χωρους να δικαιολογησουν με κατι το πόσο.Αν βαλω κ το τι βλεπεις κ τι κοσμος κυκλοφορει κ με τι κοσμο καθεσαι στα σαλονια,ουτε 5 η το πολυ 5!Ειμαστε κ εμεις παρταλια κ περιεργοι,μιλας σε καποιον,λες κατι νορμαλ,η κατι πανω σε,αλλο που ειπε κ εχουν μια φατσα λες κ τους μιλησα απο τα κεντρικα κυκλωματων.Αυτα τα προσπερνω αν αξιζει το οικονομικο.Οι χωροι ομως κ 5 ευρω να ναι δε ξεπερνιουνται.Εικοσι μεταξι ειναι ανεκδοτο,εχω δωσει αλλα δε τους αξιζει σε καμιατων λεριπτωσεων γιατι πατανε αλλου κ οχι στη κατασταση τους.
2€!!!
...H' ακόμα καλύτερα, να μας βάζουν λεφτά στην κωλοτσεπη φεύγοντας...:glasses:

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.508
Πόντοι
721
Απορώ ρε μάγκες πως καταφερνετε και πάτε στο εμετουργειο με όλους τους πακι και τους λεγκενολεχριτες που τριγυριζουν και γαμανε εκεί. Ηρωες είστε όσοι δίνετε αναφορά από το συγκεκριμένο μέτωπο
1000003731.jpg
file_00000000114c72469bc9d95f6de8a177.png

FAT BASTARD

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
1.360
Πόντοι
201
Καλησπερα συναγωνιστες... Εχω κατεβει 4-5 φορες τον τελευταιο μηνα πρωινη βαρδια για τη Συλβια απο Φιλ11, Φωκ13,Φ69 και δεν την βρισκω...

Εχετε καποια ενημερωση για το που εχει παει?

Ευχαριστω προκαταβολικα!
Δοκίμασε Φ59

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
46
Like
4.131
Πόντοι
2.831
Ιζαμπελα φιλ 11 που λενε ολοι κ την εγκρινουν σχεδον ολοι.Στελλα φωκ 7 πανω που ομως πρηζει οπως λενε κ Κατερινα στα 80αρια (84 η 86 σε αυτα με σκαλες) αλλα σπαστικη οπως επισης λενε.Ηλεκτρα φωκ 7 αλλα νυχτα κανει κ αυτη.Πας βλεπεις αποφασιζεις,εγω σε περναω σε καμια απο αυτες.Ομορφοτερη η Κατερινα,ψευτικη πλαστιλη η Ιζαμπελλα,μιλφ η Στελλα κ περιεργη η Ηλεκτρα.
Η Κατερίνα είναι Φώκαιας 9 που δίνει και κώλο, μιλφακι με ωραίο αλλά γεμάτο σώμα δεν είναι αδύνατη σαν την Στέλλα αλλά από ότι την είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια έδινε το κωλαρακι της πιο καλά από την Στέλλα

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
ναι

επισης ναι

να πας νωρις στην βαρδια. Αμα ξεκιναει 17.00 εσυ να εισαι απεξω 16.59
Δεν έχω πετύχει
Τυχαινει περαν απο τα μονιμα βρωμερα.Τα πιο κουλ για μενα ειμαι τα μαραθωνος κ μετα τα αγκυρας.Ομορφη σε καλο αν οχι πεντακαθαρο θα βρεις αρκετες ψαχνωντας αλλα ειναι κ θεμα ατομων.Εγω πχ εχω τυχει σε ακραια αλλα κ σε καθαρα.Εχει τυχει να λερωσω/βρεξω αλλα το ελεγα συνηθως.Δε θα πω εκει που δεν εχει πελατεια (ισχυει σαν πιθανοτητες),θα πω εκει που βλεπεις τσατσα να μπαινοβγαινει στα δωματια.Ιδιοτροπος δεν εισαι,αντιθετα ειναι αυτες!

ναι

επισης ναι

να πας νωρις στην βαρδια. Αμα ξεκιναει 17.00 εσυ να εισαι απεξω 16.59 :coffee:
Φίλε έχω πάει στν αρχή της επόμενης βάρδιας η μπόχα ειναι μέχρι
Καλησπερα συναγωνιστες... Εχω κατεβει 4-5 φορες τον τελευταιο μηνα πρωινη βαρδια για τη Συλβια απο Φιλ11, Φωκ13,Φ69 και δεν την βρισκω...

Εχετε καποια ενημερωση για το που εχει παει?

Ευχαριστω προκαταβολικα!
Πρωί φυλης 69

FANTOMASSS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2026
Κριτικές
1
Like
1.995
Πόντοι
201
Μια Αναστασία στο βεργας 6 πάνω, λέει τίποτα στο δωμάτιο; δίνει πίσω πόρτα, την βλέπω σε φωτογραφίες και πιστεύω αξίζει, αλλά δεν ξέρω τι κάνει μέσα είναι καλή;;!!

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
361
Πόντοι
280
Για μενα τα φ69-71 ειναι ανωτερα απο τα φιλ κ ανανεωνονται παρομοια.Πληγμα τους ειναι οι πολιτικες και καμια τσα.Τα φιλ ειναι αυτα που ειναι κ θα καταρρευσουν αν δε πετυχουν περιπτωσεις οπως Τζενιφερ-Ελεν-Λια-Ευα-Αννα.Οι 3 τελευταιες δε ξαναδουλευουν εκει και καλα κανουν.Η Ελεν ενα διαστημα ελειπε κ βαριομουν γτ ελειπε η ενεργεια της.Η Τζενιφερ ηταν ο λογος που τα φιλ πηγαν τρενο.Απο τοτε που τις χασανε πεσανε κ κρατιουνται με οτι εχουν κ δεν εχουν.Κ με παρα πολλα ψεμματα.Τα φ69-71 ειναι καλυτερα κ λιγοτερο σπαστικα.Τα φωκ27 ειναι καλα κι αυτα κ ειναι στο παιχνιδι παντα τα φωκ 13-φυλ 59-61 κ.α. Μιλω για λατινες κ σε οσους ειμαστε fan τους για την υποτιθεται καλυτερη πετριοχη.Προσωπικα κ σε σταθμο λαρισης κ σε μεταξι μια χαρα λατινες βρισκω.Απλα τα φιλ κ τα φ69/71 το παιζουν μαγαζαρες.Ας φανε ξεγυρισμενες αφραγκιες να δειτε για ποτε στρωνουν κ εκει κ σε ολους τους οικους που μας τη σπανε ειτε οι πολιτικες,ειτε οι τσαδες,ειτε οι κοπελες,ειτε συνδυασμοι αυτων
Η Άννα πως ξέρεις ότι σταμάτησε οριστικά; Επειδή το είπαν; Παπάτζες λένε, έτσι μου' χαν πει και την ξαναπέτυχα.

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
85
Πόντοι
0
Ναι την ιδια.Τωρα ειναι κ η Σαρα εκει στο μεταξι.Τζανινα δεν προλαβα να τη δω εγω!Πηγες?Ειδες τη Σαρα?Χθες δεν ηταν στη 3η βαρδια,εχω αρκετη αποσταση,μη παω δευτερη φορα τζαμπα
Έλα φίλος.. Τζανινα έχω καιρό να δω. Απλά ήθελα να πω το μαγαζί που δούλευε και να θυμηθούμε τα παλιά.. ΔΙΑΒΑΖΩ όμως για την Μόνικα στο Ι;Ιάσωνος και απορώ.... Δεν ήταν τόσο χάλια εμφάνιση όσο διαβάζω. Χάλασε?? Εκεί κάνει γυμνη πιπα??

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
674
Πόντοι
81
Κανένα θορυκτο πρωινή βάρδια? Αν κάνει και ελεύθερο στοματικό ακόμα καλύτερα! Να είναι λίγο ομορφουλα για γούστα... (εκτός Κωνσταντίνας αγρινιωτισας).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom