Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 601 άτομα (25 μέλη και 576 επισκέπτες)

gamao_gamao

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Κριτικές
4
Like
192
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες... Εχω κατεβει 4-5 φορες τον τελευταιο μηνα πρωινη βαρδια για τη Συλβια απο Φιλ11, Φωκ13,Φ69 και δεν την βρισκω...

Εχετε καποια ενημερωση για το που εχει παει?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
361
Πόντοι
280
Καλησπερα συναγωνιστες... Εχω κατεβει 4-5 φορες τον τελευταιο μηνα πρωινη βαρδια για τη Συλβια απο Φιλ11, Φωκ13,Φ69 και δεν την βρισκω...

Εχετε καποια ενημερωση για το που εχει παει?

Ευχαριστω προκαταβολικα!
Μπορεί για service στην τρύπα!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.395
Πόντοι
2.916
Ελα φιλος... Λεμε την ιδια που ηταν φυλης στο φωκαιας με Σαρα και τζανινα? αν ειναι αυτη θα παω κατεθειαν να την βρω.. Ποτε δεν με αφησε να την χυσω στο προσωπο στην φωκαιας .. το εχω αποθημενο
Ναι την ιδια.Τωρα ειναι κ η Σαρα εκει στο μεταξι.Τζανινα δεν προλαβα να τη δω εγω!Πηγες?Ειδες τη Σαρα?Χθες δεν ηταν στη 3η βαρδια,εχω αρκετη αποσταση,μη παω δευτερη φορα τζαμπα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.395
Πόντοι
2.916
Αφού απάντηση δεν πήρα πήγα στο Ι1 στο η ήταν μια χροντη
Στο β μια χοντροτερη
Στο α μια πιωμενη μελαχρινή και μια ξανθιά Ρωσίδα η Ουκρανή, με αυτή πέρασα σφιχτό κορμί 45-50 άγρια πίπα.

Μπόνους όταν μπήκα στο γ ο Τσάτσος έπαιζε σε vr και στο Α ο Τσάτσος με την μελαχρινή πιωμενη πασπατευονταν και όταν βγήκα τον είχε καβαλήσει στο σαλόνι όλα αυτα, αν πάει κάποιος πιο αργά μπορεί να γαμιουνται
Ξανθια λες τη Τατιανα?Μελαχρινη τη Μαρινα?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.395
Πόντοι
2.916
Κολωνου 32 υπογειο Καρινα λεει η τσατσα καινουρια δυο εβδομαδων,προσπερνω τα 20 ευρω αλλα δυο βδομαδων οχι,δυο μηνων ναι.Ειδα κ τις 2 λατινες του κ45 πρωτη πορτα δεξια,Τζουλι κ Μαρια λογικα.Η Τζουλι ειναι νταρντανε σκληρη σωματικα σα γυμνασμενη,εντονη,αλλα η Μαρια πιο φυσιολογικη προς το αδυνατο αλλα κατι εχει κι αυτη.Για να μη χανεται χρονο οσοι δε θελετε.Δυο καινουριες στο 32 σκαλες νεες αλλα εγω δεν.Κακες δε τις λεω,ειδικα η μια,απλα δεν θελω.Μαντυ δεν εχω δοκιμασει κ δε θυμαμαι αν εχω δει.Ειναι κ η Νικολ διπλα με το ιδιαιτερο τατου αλλα θελω να δω τη Μαντυ.Ο τσα μου πε δεν ειναι χοντρη κ ειναι στο υψος μου,σαν εμενα ειπε.Η Εμμα η δυνατη των ι44 κ περιξ ρεπαρε.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
0
Θα πω ένα ψέμμα.
Όταν η Ντιάνα η πιτσιρίκα Ρουμάνα δούλευε νυχτερινή Φώκαιας έτυχε να είμαι από τους πρώτους της πελάτης εκείνο το βράδυ που ξεκίνησε.
Όταν πήγα να την γαμησω μετά την υποτιθέμενη πίπα της σε μισιον, δεν έμπαινα.
Την γύρισα στα τέσσερα μπας και μπω και τότε βρήκα λάθος τρύπα ασύγκριτως πιο δεκτική.
Της τον έχωνα αυτή βογγαγε και έλεγε συνέχεια ,"no ass ..no ass,"
μέχρι που τελείωσα.
Αυτό είναι το ψέμμα μου.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.383
Πόντοι
446
Πριν από μερικές δεκαετίες κάποιος τσάτσος έφτασε να γίνει μέχρι και πρόεδρος του ελληνικού κράτους! Κατόπιν αυτού η Ελλάδα έγινε το μεγαλύτερο μπουρδέλο της Ευρώπης!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.395
Πόντοι
2.916
Θα πω ένα ψέμμα.
Όταν η Ντιάνα η πιτσιρίκα Ρουμάνα δούλευε νυχτερινή Φώκαιας έτυχε να είμαι από τους πρώτους της πελάτης εκείνο το βράδυ που ξεκίνησε.
Όταν πήγα να την γαμησω μετά την υποτιθέμενη πίπα της σε μισιον, δεν έμπαινα.
Την γύρισα στα τέσσερα μπας και μπω και τότε βρήκα λάθος τρύπα ασύγκριτως πιο δεκτική.
Της τον έχωνα αυτή βογγαγε και έλεγε συνέχεια ,"no ass ..no ass,"
μέχρι που τελείωσα.
Αυτό είναι το ψέμμα μου.
Εγω θα πω μια αληθεια,οταν πρωτοηρθε περσυ επαθα σοκ κ δε τη προλαβα.Φετος με σκεψη πηγα μη τη χασω κ δε με χαλασε η Ντιαννα αλλα το στρωμα που βουλιαζα!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.395
Πόντοι
2.916
Πριν από μερικές δεκαετίες κάποιος τσάτσος έφτασε να γίνει μέχρι και πρόεδρος του ελληνικού κράτους! Κατόπιν αυτού η Ελλάδα έγινε το μεγαλύτερο μπουρδέλο της Ευρώπης!
Λογικο.Οταν δινουμε αξια σε υποσκοσμο η τιποτενιους αντι να δινουμε αξια σε ανθρωπους που προσεφεραν και προσφερουν

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.395
Πόντοι
2.916
Για τη καινουρια Αννα του φωκ13 ξερουμε τιποτα?Μονο ενας ανεφερε,αλλες γνωμες?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.395
Πόντοι
2.916
Για μενα τα φ69-71 ειναι ανωτερα απο τα φιλ κ ανανεωνονται παρομοια.Πληγμα τους ειναι οι πολιτικες και καμια τσα.Τα φιλ ειναι αυτα που ειναι κ θα καταρρευσουν αν δε πετυχουν περιπτωσεις οπως Τζενιφερ-Ελεν-Λια-Ευα-Αννα.Οι 3 τελευταιες δε ξαναδουλευουν εκει και καλα κανουν.Η Ελεν ενα διαστημα ελειπε κ βαριομουν γτ ελειπε η ενεργεια της.Η Τζενιφερ ηταν ο λογος που τα φιλ πηγαν τρενο.Απο τοτε που τις χασανε πεσανε κ κρατιουνται με οτι εχουν κ δεν εχουν.Κ με παρα πολλα ψεμματα.Τα φ69-71 ειναι καλυτερα κ λιγοτερο σπαστικα.Τα φωκ27 ειναι καλα κι αυτα κ ειναι στο παιχνιδι παντα τα φωκ 13-φυλ 59-61 κ.α. Μιλω για λατινες κ σε οσους ειμαστε fan τους για την υποτιθεται καλυτερη πετριοχη.Προσωπικα κ σε σταθμο λαρισης κ σε μεταξι μια χαρα λατινες βρισκω.Απλα τα φιλ κ τα φ69/71 το παιζουν μαγαζαρες.Ας φανε ξεγυρισμενες αφραγκιες να δειτε για ποτε στρωνουν κ εκει κ σε ολους τους οικους που μας τη σπανε ειτε οι πολιτικες,ειτε οι τσαδες,ειτε οι κοπελες,ειτε συνδυασμοι αυτων

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.395
Πόντοι
2.916
Πρεπει να δρασουμε,ποτε 20 στο μεταξι για να μην τους περναει!Κοπελες των 10 αρχικα,τις αλλαζουν στα 20.Για μενα κ τα 20 πρεπει να κοψουμε απο παντου αλλα ας αρχισουμε απ το μεταξι που δεν εχουν ουτε χωρους να δικαιολογησουν με κατι το πόσο.Αν βαλω κ το τι βλεπεις κ τι κοσμος κυκλοφορει κ με τι κοσμο καθεσαι στα σαλονια,ουτε 5 η το πολυ 5!Ειμαστε κ εμεις παρταλια κ περιεργοι,μιλας σε καποιον,λες κατι νορμαλ,η κατι πανω σε,αλλο που ειπε κ εχουν μια φατσα λες κ τους μιλησα απο τα κεντρικα κυκλωματων.Αυτα τα προσπερνω αν αξιζει το οικονομικο.Οι χωροι ομως κ 5 ευρω να ναι δε ξεπερνιουνται.Εικοσι μεταξι ειναι ανεκδοτο,εχω δωσει αλλα δε τους αξιζει σε καμιατων λεριπτωσεων γιατι πατανε αλλου κ οχι στη κατασταση τους.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.395
Πόντοι
2.916
Από φυλής απόγευμα και βραδυ τι επιλογές υπάρχουν για κουλούρι???
Ιζαμπελα φιλ 11 που λενε ολοι κ την εγκρινουν σχεδον ολοι.Στελλα φωκ 7 πανω που ομως πρηζει οπως λενε κ Κατερινα στα 80αρια (84 η 86 σε αυτα με σκαλες) αλλα σπαστικη οπως επισης λενε.Ηλεκτρα φωκ 7 αλλα νυχτα κανει κ αυτη.Πας βλεπεις αποφασιζεις,εγω σε περναω σε καμια απο αυτες.Ομορφοτερη η Κατερινα,ψευτικη πλαστιλη η Ιζαμπελλα,μιλφ η Στελλα κ περιεργη η Ηλεκτρα.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
756
Πόντοι
361
Την πέτυχα το Σάββατο στην παρθενική της άφιξη

1782907226459.png

Στην αρχή μπερδεύτηκε και πήγε στην Περδίκκα αλλά μετά μίλησε στο τηλ, μάλλον με την Μόνικα και την καθοδήγησε

1782906700635.png

Επίσης κατέφθασε με τα πόδια και η ζέστη ήταν αφόρητη οπότε λογικά θα ήταν ιδρωμένη
Αξίζει το 10€ και ας είναι φόλα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.395
Πόντοι
2.916

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
756
Πόντοι
361
Εχει κ ενα κοινο που ειτε μας εσπαγε τα νευρα ειτε δε ρισκαραμε,τωρα ειναι η ωρα για ολους μας,σιγουρα απ τα καλυτερα σωματα
Μια φορά την έχω πάρει και ήταν κομπλέ, αλλά παίζει να ήταν και πριν 3-5 χρόνια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom