Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 664 άτομα (37 μέλη και 627 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.403
Πόντοι
2.916
Καλησπερα στους συναγωνιστες. Ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος και να δημοσιευθει. Μου προταθηκε η αγορα ενος οικου στην Βικτωρια (Φυλης/Φωκαισς) χωρις ομως να μου πουν λεπτομερειες για τα περεταιρω. Αν καποιος συναγωνιστης γνωριζει πως λειτουργουν στην πραξη σε επιπεδο μισθωσεων εννοω, (γιατι δεν εχω προθεση να το δουλεψω εγω απλα να το νοικιασω) θα χαρω να με διαφωτισει. Υπαρχουν κανονικα μισθωτηρια ? Ως οικια? Ως επαγγελματικη στεγη? Η ολα μαυρα και στην πρωτη στραβη με τραβανε μεσα και εμενα ως ιδιοκτητη του ακινητου? Οτιδηποτε διαφωτιστικο θα το εκτιμουσα. Μου εχει μπει το μικροβιο να το αγορασω αλλα απ την αλλη δεν θελω να εχω τραβηγματα.
Στειλε μου μηνυμα,το χω ψαξει το χω ψιλικοιταξει κ ξερω που να παμε για πληροφοριες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαγκες εχετε να προτείνετε καμια skinny ειτε σε μπουρδελο ειτε σε studio? Ψεχνω τόσο καιρό δεν εχω βρει κατι εκτος απο την Ναταλι και τιν Νταρια που δουλεύουν στο Μεταξουργείο
Στειλε μου μηνυμα να προτεινω

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.403
Πόντοι
2.916
Από τι ώρα θεωρητε 3η βάρδια 9 η 10 το βράδυ?γιατί τα μαγαζιά το έχουν διαφορετικά
Διαφερουν γιατι οι κοπελες αλλαζουν ωραριο.Πχ 9 η 10 με οσο παρι η αργουν να πανε κ βγαινει 6 ωρο.Σε καθε οικο κ κοπελα να ρωτας.Γενικα τριτη βαρδια θα δεις συνηθως 11 κ μετα η 12 και μετα.Εξαιρεσεις υπαρχουν απο 10 με 10 και κατι η νωριτερα πχ 9 αλλα μπορει να παιζουν δυο βαρδιες γι αυτο να ρωτας για να βγαζεις ακρη

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.455
Πόντοι
5.227
Στειλε μου μηνυμα,το χω ψαξει το χω ψιλικοιταξει κ ξερω που να παμε για πληροφοριες

Νελλυ στο Φ86 ισογειο.Εχει ενα μονιμως παραπονεμενο μουτρακι.Ειναι πετιτ,αδυνατη και σε παρακαλαει να μην μπεις δωματιο με το βλεμμα της.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.403
Πόντοι
2.916
Νελλυ στο Φ86 ισογειο.Εχει ενα μονιμως παραπονεμενο μουτρακι.Ειναι πετιτ,αδυνατη και σε παρακαλαει να μην μπεις δωματιο με το βλεμμα της.
Κι ομως αυτη ακομα δε τη συναντησα,μου χει πει ποσες η τσα ωρα μερα κ δεν εχω παει,ξεχναω,ελπιζω να ναι σα τις φωτο η πιο αδυνατη ιδανικα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.168
Πόντοι
496

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
1.001
Πόντοι
86
Τι γίνεται με αυτήν την Κατρίν απ Φιλιππίδου 11 έχω πάει 3 μέρες Κυριακή προχτές και χτες και έχει πάντα 4,5 άτομα αναμονή έχει πέσει πολύ η ποιότητα οταν έρχεται κάποια εμφανισιμη πέφτουν όλοι πάνω

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.510
Πόντοι
721
Τι γίνεται με αυτήν την Κατρίν απ Φιλιππίδου 11 έχω πάει 3 μέρες Κυριακή προχτές και χτες και έχει πάντα 4,5 άτομα αναμονή έχει πέσει πολύ η ποιότητα οταν έρχεται κάποια εμφανισιμη πέφτουν όλοι πάνω
:zfuck::zfuck::zfuck:
...απλά δεν ήρθε τώρα, και από κάπου...
Εδώ/Εκεί ήταν...

AggelosXXX

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
1
Like
125
Πόντοι
0
Προχθες κατα τις 12.00 περασα απο Κωνσταντινουπολεως 166 το αριστερο . Αναστασια και Αννα. Αννα δυο δωματια Αναστασια βαραγε μυγες.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.403
Πόντοι
2.916
Λογικο ειναι,το καλο ειναι πως ειναι εδω,οσο κ να με χαλαει ο κωλος,αν ειναι ανθρωπινη μεσα χαλαλι!

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.510
Πόντοι
721
Λογικο ειναι,το καλο ειναι πως ειναι εδω,οσο κ να με χαλαει ο κωλος,αν ειναι ανθρωπινη μεσα χαλαλι!
Εύγε @145 , πραγματικά εντυπωσιάστηκα.:hi:
Ωραίος, μεστός λόγος.

Επισυνάπτω foto της Κατρίν, για να το γιορτάσουμε όλοι...
american-beef-cuts.jpg

Εστιάζουμε στο Round.:glasses:

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.782
Πόντοι
486

Κι εγώ μέσα μάγκες! Και δεν θέλω έσοδα από τα κέρδη. Μόνο να με ανακουφίζουν οι σεξεργάτριες θέλω!:pipa1:

Τελευταία τροποποίηση:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
405
Πόντοι
21
Κι εγώ μέσα μάγκες! Και δεν θέλω έσοδα από τα κέρδη. Μονό να με ανακουφίζουν οι σεξεργάτριες θέλω!:pipa1:
Δεν ξερετε που πατε να μπλεξετε… και μονο και μονο για το κατω κεφαλι…

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.403
Πόντοι
2.916
Ειδε κανεις Σαρα σημερα μη παω τζαμπα?Οριακα τη προλαβαινω αν ειναι αποκλειστικα 2η βαρδια

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
365
Πόντοι
280
Ντιάνα, Φυλής 86Α, νυχτερινή βάρδια. Νεαρή, πάρα πολύ αδύνατη, άκωλη και άβυζη. Είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά είναι μεγάλη φόλα μέσα στο δωμάτιο.
Έφυγε από την απογευματινή ζώνη η καβλίτσα το κουκλάκι;

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.299
Πόντοι
441

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
88
Πόντοι
0
Στον ιδιο οικο εβλεπα τη Μονικα τοσο καιρο τις νυχτες,δηλαδη στο ι44 τερμα αριστερα σκαλα,απ τις δυο σκαλες η αριστερη,το αλλο δεν ανοιγε νυχτα οσο πηγαινα,λογικα κ η Σα εκει παει τωρα,οπως κ να χει για να μη μπερδευεσαι,στα ι44 ψαξε κ θα τη βρεις,σε οικο με σκαλα
Ελα φιλος... Λεμε την ιδια που ηταν φυλης στο φωκαιας με Σαρα και τζανινα? αν ειναι αυτη θα παω κατεθειαν να την βρω.. Ποτε δεν με αφησε να την χυσω στο προσωπο στην φωκαιας .. το εχω αποθημενο

thepoutsoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Αφού απάντηση δεν πήρα πήγα στο Ι1 στο η ήταν μια χροντη
Στο β μια χοντροτερη
Στο α μια πιωμενη μελαχρινή και μια ξανθιά Ρωσίδα η Ουκρανή, με αυτή πέρασα σφιχτό κορμί 45-50 άγρια πίπα.

Μπόνους όταν μπήκα στο γ ο Τσάτσος έπαιζε σε vr και στο Α ο Τσάτσος με την μελαχρινή πιωμενη πασπατευονταν και όταν βγήκα τον είχε καβαλήσει στο σαλόνι όλα αυτα, αν πάει κάποιος πιο αργά μπορεί να γαμιουνται

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
365
Πόντοι
280
Η Ισα είναι μια μεταδοτική Πορνοκατασταση, μεταδίδεται με το βλέμμα :glasses:...
ΊσαΜπέλλα (άνευ), η"Βασίλισσα" του Φιλιππιδισταν...
Η πιο φθηνή πόρνη της περιοχής...
Φουλ πρόγραμμα με 20€....
Δεν την έχω πάρει ποτέ κι ούτε πρόκειται. Το γράφω για το raigebait :buck2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom