Asterisk123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχει δοκιμάσει κανείς μασάζ προστατη από Το Αγγιγμα;
Στοματικό ελεύθερο η Έλλη;Όχι φίλε. 60 γραφείο και άλλα 60 σεξ για την κοπελα
Από φωτογραφίες που είδα χθες που έστειλαν έδειχνε καλόΜαριλένα Ντελούξ
Παλιά γνωστή...
45 με 50 θεωρώ ηλικία
Ευγενική αεράτη καθώς γνωστοί από παλιά
Δυνατό το μασάζ της σε σχέση με άλλα κορίτσια που απλά σε χαιδεύουν.
Β μέρος ακόμα πιο "δυνατό"...
Γούσταρε ,έτσι φάνηκε εκτός αν είναι θεατρίνα.πάντως το έκανε πολύ καλά. είχαμε και καιρό να τα πούμε κ πήγε μόνο του στο τι κάναμε
Ο νωόν νοείτω..
Χωρίς τιμοκατάλογο .απο μόνος μου σύνολο 120€.
Στάνταρ θα τη ξαναδώ.
Καλημέρα
Παλια καραβάνα , εχει περάσει απο αρκετά γραφεία χανεται ξαναμπαινει δεν μενεις δυσαρεστημενος σίγουρα ο χρόνος αμείλικτος ομως στα πολυ θετικά απο παλίά δεν εβγαζε τιμοκατάλογοΜαριλένα Ντελούξ
Παλιά γνωστή...
45 με 50 θεωρώ ηλικία
Ευγενική αεράτη καθώς γνωστοί από παλιά
Δυνατό το μασάζ της σε σχέση με άλλα κορίτσια που απλά σε χαιδεύουν.
Β μέρος ακόμα πιο "δυνατό"...
Γούσταρε ,έτσι φάνηκε εκτός αν είναι θεατρίνα.πάντως το έκανε πολύ καλά. είχαμε και καιρό να τα πούμε κ πήγε μόνο του στο τι κάναμε
Ο νωόν νοείτω..
Χωρίς τιμοκατάλογο .απο μόνος μου σύνολο 120€.
Στάνταρ θα τη ξαναδώ.
Καλημέρα
καλησπέρα, η Νατάσα χε τελειώνει σε 289 το τηλ της?Ολες οι φώτος γενικότερα κατα 95% ειναι πειραγμένες
Οπως αναφέρθηκε τις προάλλες η Νατασσα ΧΕ θεωρώ κ γώ είναι πιο ωραίο κορμί κ πρόσωπο.
Η Μαριλενα ειναι λίγο πιο άγριο πρόσωπο ρώσικο ωραίο σώμα όχι τοσο fit σαν Νατασσας
Αλλά σε όλα τα άλλα είναι τούρμπο.
Ίσως επειδή γνωριζόμασταν κ ξαναβρεθήκαμε μετα από καιρό ?
Αντικειμενικά για να μή το παίξω οτι είμαι ο γαμάω τύπος , αν κρίνω απο παλιά κ σε άλλα γραφεία που ήταν θεωρώ στο "ψητό" είναι φωτιά!
Η πρώτη παίρνει 130 για σεξ και είναι από οσμοζ μασάζ με ότι αυτό συνεπαγεται και έχω την αίσθηση πως έχει κιλάκια παραπάνω.![]()
Άννα Premium Μασάζ στην Αθήνα
Χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας στον χώρο που σας εξυπηρετεί. Παρέχονται επαγγελματικές συνεδρίες μασάζ σε σπίτι, ξενοδοχείο, γραφείο ή σκάφος, με διακριτικότητα, συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες σας. ✨ Χαλαρωτικό μασάζ – 60€ ✨ Μασάζ σώμα με σώμα – 80€ ...kanesex.com
![]()
6975778201 ΠΙΠΟΥΛΑ ΒΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΟΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ
ΠΙΠΟΥΛΑ ΒΑΘΕΙΑ , ΧΕΙΡΟΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΛΦΑΡΑ ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ...kanesex.com
Τι ξέρουμε για τις κυρίες;;;
Ισχύεικαλησπέρα, η Νατάσα χε τελειώνει σε 289 το τηλ της?
Στα πολύ + ότι δεν ζητάει λεφτάΠαλια καραβάνα , εχει περάσει απο αρκετά γραφεία χανεται ξαναμπαινει δεν μενεις δυσαρεστημενος σίγουρα ο χρόνος αμείλικτος ομως στα πολυ θετικά απο παλίά δεν εβγαζε τιμοκατάλογο
Συμφωνω απόλυτα μυστη , λογικες τιμές και καλη παροχή η συγκεκριμενη καμμία σχέση με τα αρπακτικά που κυκλοφορούν τωραΣτα πολύ + ότι δεν ζητάει λεφτά
Και δεν βγάζει τιμοκατάλογο
Μιας που λέτε ότι είναι παλιά καραβάνα μπορείτε να πείτε και που ακριβώς δούλευε παλιότερα η κοπέλα?Παλια καραβάνα , εχει περάσει απο αρκετά γραφεία χανεται ξαναμπαινει δεν μενεις δυσαρεστημενος σίγουρα ο χρόνος αμείλικτος ομως στα πολυ θετικά απο παλίά δεν εβγαζε τιμοκατάλογο
Vip massage εγώ προσωπικά απο εκεί τη γνώρισαΜιας που λέτε ότι είναι παλιά καραβάνα μπορείτε να πείτε και που ακριβώς δούλευε παλιότερα η κοπέλα?
Εμένα προσωπικά δε μου λέει κάτι
Φιλε δωσε info ... αν θυμασε ...Πολύ οκ περίπτωση η Μελιτα από Τζόι
Καλή εμφάνιση σε όσους αρέσουν οι ασιατισες και πολύ καλό φραπεδάκι
Τι 95% 195% πειραγμενες!!Ολες οι φώτος γενικότερα κατα 95% ειναι πειραγμένες
Οπως αναφέρθηκε τις προάλλες η Νατασσα ΧΕ θεωρώ κ γώ είναι πιο ωραίο κορμί κ πρόσωπο.
Η Μαριλενα ειναι λίγο πιο άγριο πρόσωπο ρώσικο ωραίο σώμα όχι τοσο fit σαν Νατασσας
Αλλά σε όλα τα άλλα είναι τούρμπο.
Ίσως επειδή γνωριζόμασταν κ ξαναβρεθήκαμε μετα από καιρό ?
Αντικειμενικά για να μή το παίξω οτι είμαι ο γαμάω τύπος , αν κρίνω απο παλιά κ σε άλλα γραφεία που ήταν θεωρώ στο "ψητό" είναι φωτιά!